TUI
Ticmate
Vienna Pass

Vienna Pass

Hinta/henkilö alkaen € 39.50

Säästä rahaa ja ohita jonot Vienna Passilla! Vienna Pass on kaupunkisightseeing-lippu, jolla saa ilmaisen sisäänpääsyn yli 60 huippunähtävyyteen, museoon ja monumentille Wienissä.

Kohokohdat:
- Vieraile Wienin suosituimmilla nähtävyyksillä
- Et tuhlaa aikaasi jonottamiseen
- Valitse 1, 2, 3 tai 6 päivän passi
- Koe Wienin huippukohteet
- Tutustu Wieniin Hop-On Hop-Off -busseilla
- Lisää Vienna Passiin matkalippu ja matkusta rajattomasti
- Saat ilmaisen Vienna Pass bonus -tarjouslehtisen

Säästä aikaa ja rahaa Vienna Passilla
Vienna Pass on uusi ja kattava turistilippu, joka antaa sinulle mahdollisuudet kokea kaunis Wienin kaupunki.

Vienna Passin haltija pääsee Wienin parhaimpiin kohteisiin, kuten Schönbrunnin palatsiin tai Schönbrunnin eläintarhaan, Wiener Riesenrad -maailmanpyörään, Espanjalaiseen ratsastuskouluun, Albertina-museoon ja moneen muuhun.

Lippuun sisältyy myös Fast Track -pikasisäänkäynti useisiin nähtävyyksiin.

Rajaton matkustus Hop-On Hop-Off -busseilla kuuluu myös hintaan, joten liikkuminen Vienna Passin kohteesta toiseen sujuu vaivattomasti.

Mikäli haluat lisätä lipulle julkisen liikenteen kortin, sinun tulee tehdä se lippua hankkiessasi. Näin saat rajattoman oikeuden käyttää Wienin julkista liikennettä (Zone 100), joten voit käyttää niin metroa, busseja, raitiovaunuja kuin nopeaa kaupunkijunaa (S-Bahn).

Miten saan lippuni?
E-lippu lähetetään sähköpostiisi pian varauksen vahvistuksen jälkeen. Sinun tulee vain printata lippusi ja tuoda se mukanasi Wieniin.

Mistä haen Vienna Passini?
Mene vaihtamaan e-lippusi Vienna Passiisi Vienna Pass Customer Service Centerille, joka sijaitsee Opernpassage'lla (Ooppera-alikulkutunnelissa) lähellä Wienin valtionoopperaa.

Kuinka kauan Vienna Pass on voimassa?
Voit valita 1, 2, 3 tai 6 peräkkäisen päivän passin. Voimassaolokausi alkaa mentyäsi ensimmäiseen nähtävyyteen tai ensimmäisen Hop-On Hop-Off -bussikyydin alkaessa.

Kuinka paljon voin matkustaa matkakortilla (travelcard)?
Mikäli lisäät passiisi matkatkortin, se sisältää rajattoman matkustusoikeuden Wienin julkisessa liikenteessä (Zone 100), joten voit käyttää niin metroa, busseja, raitiovaunuja kuin nopeaa kaupunkijunaa (S-Bahn).

Voinko käyttää matkakorttia lentokentältä/lentokentälle matkustaessa?
Et, Vienna Pass yhdessä matkakortin kanssa ei sisällä matkoja Wienin lentokentälle.

Kuinka kauan matkakorttini on voimassa?
Mikäli valitset matkakortin, se on voimassa 24h (1 pvän lippu), 48h (2 pvän lippu), 72h (3 pvän lippu) tai 2x72h (6 päivän lippu). Sinun tulee leimata se sinisessä laitteessa jollakin metroasemalla, bussissa tai raitiovaunussa ennen käytön aloittamista, jotta lippu tulee voimaan.

Onko lasten lippuja saatavilla?
Ei, valitettavasti Vienna Passista ei ole lasten versiota, mutta alle 6–vuotiaat lapset pääsevät kaikkiin passin kohteisiin ilmaiseksi Vienna Passia käyttävän aikuisen seurassa.

 

Tietoja

Vienna Pass
Nouda Vienna Passisi Vienna Pass Customer Service Centeriltä, joka sijaitsee Opernpassage'lla (alikulkutunnelissa) lähellä Wienin valtionoopperaa.

Vienna Pass
Aukiolo-ajat
Marras-maaliskuussa: ma-la klo 10.00-17.00, su ja pyhäpäivinä klo 10.00-15.00. Huhti-lokakuussa ma-la klo 9.30-18.00, su ja pyhäpäivinä klo 9.30-15.00.

Ohjeet

Ohjeet
Lähin metroasema on Karlsplatz.

Katso karttaa