TUI
Ticmate
Van Gogh -museo

Van Gogh -museo

Hinta/henkilö alkaen € 17.00

Van Goghin museossa Amsterdamissa on maailman suurin kokoelma Vincent van Goghin maalauksia ja se on todellakin ainutlaatuinen paikka. Van Goghin museo on Amsterdamin matkan pakollinen käyntikohde. Osta lippusi Amsterdamin Van Goghin museoon täältä!

Vincent Willem Van Gogh (30.maaliskuuta 1853 - 29. heinäkuuta 1890) oli hollantilainen maalaaja. Hän on yksi Euroopan historian merkittävimmistä taiteilijoista ja hänen maalauksensa ovat maailmankuuluja. Van Gogh teki noin 900 maalausta ja 1100 piirrosta kymmenen vuoden aikana. Van Gogh kärsi vuosia piinallisesta ahdistuneisuudesta ja mielenterveyden ongelmista ja hän kuoli 37-vuotiaana luotiin, jonka oletetaan olevan hänen omasta aseestaan.

Van Gogh -museossa Amsterdamissa voi seurata taiteilijan töiden kehittymistä ja vertailla van Goghin töitä muihin saman aikakauden taideteoksiin. Museossa on myös muita 1800-luvun taidehistoriaan liittyviä näyttelyitä. 

Tärkeää tietoa:
- Pian ostotapahtuman jälkeen saat sähköpostiisi voucherin/e-lipun. Tulosta voucher/e-lippu ja ota se mukaasi museoon.
- Lippusi Van Goghin museoon on voimassa vain merkittynä päivänä!
- Lippuun sisältyy pääsy kaikkiin Van Goghin museon näyttelyihin - ei erillistä maksua.
- Lapset/nuoret alle 18 vuotta pääsevät ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa.

Tietoja

Van Gogh -museo
Van Gogh -museo
van Gogh Museum
Museumplein 6
1071 Amsterdam

Van Gogh -museo
Aukiolo-ajat
Aukioloajat: toukokuusta elokuuhun: päivittäin 9-18, perjantaisin klo 22 saakka. Syyskuusta huhtikuuhun: päivittäin 9-17, perjantaisin klo 22 saakka.

Ohjeet

Ohjeet
Ota raitiovaunu 2 tai 5 Van Baerlestraatin pysäkille

Katso karttaa