TUI
Ticmate
London Eye

London Eye

Hinta/henkilö alkaen € 24.80

Käy yhdessä Lontoon suosituimmista nähtävyyksistä ja koe London Eyesta avautuva uskomaton näkymä Lontoon yli! Ostaessasi liput etukäteen voit säästää jopa 20% hinnasta.

Kohokohdat:
- Vieraile London Eyessa minä tahansa viikonpäivänä ja säästä jopa 20%**
- London Eyesta on parhaat näköalat yli Lontoon
- Ohita jono etukäteen ostetulla Fast Track Ticketillä*
- Nauti 30 minuutin ajelusta maailmanpyörässä
- Lunasta ilmainen sisäänpääsy 4D-elokuvaan
- Avoimet liput, voimassaoloaika 1 kk ostopäivästä
- E-liput lähetetään suoraan sähköpostiisi
- Osta yhdistelmälippu, johon sisältyy jokiristeily, ja säästä 10%
- Osta lippu, johon sisältyy samppanjatarjoilu, ja pääset ensimmäiseen mahdolliseen Champagne Experience –kapseliin

Koe parhaat näköalat yli Lontoon
Thamesin rannalla, Big Beniä vastapäätä, sijaitsee yksi Lontoon kuuluisimmista maamerkeistä, London Eye maailmanpyörä. Sieltä näet Lontoon ihan eri vinkkelistä. Täysi kierros yhdessä tämän kuuluisan maailmanpyörän suljetuista kapseleista kestää 30 minuuttia ja korkeimmillaan kapseli nousee 135 metrin korkeuteen merenpinnan yläpuolelle.

Valitse yhdistelmälippu London Eye jokiristeilyllä
London Eyen jokiristeilyt lähtevät päivittäin aivan London Eyen juurelta, osta yhdistelmälippu ja säästä 10% lippuhinnoista!

Valitse hienostunut vaihtoehto ja lasillinen samppanjaa
Voit myös valita Fast Track –liput, joihin sisältyy lasillinen samppanjaa. Näytät e-lippusi sisäänpääsyssä ja pääset seuraavaan mahdolliseen samppanjakapseliin tai varaat sopivan ajan lähipäiville. 

Haluaisitko päästä jonon ohi?
Myymme kahdenlaisia lippuja London Eye-maailmanpyörään:

1. Aikuisten, eläkeläisten ja lasten liput ovat tavallisia lippuja. Jos ostat tavallisen lipun, sinun ei tarvitse käydä ostamassa lippuja lippukassasta. Lippujen jonottamisen sijaan menet suoraan etukäteen ostettujen lippujen tiskille ("ticket collect"), jossa e-liput vaihdetaan varsinaisiin pääsylippuihin. Lipun saatuasi voit mennä suoraan maailmanpyörän ensimmäiseen vapaaseen kapseliin. Kapseliin saattaa joutua jonottamaan eikä sitä jonoa pääse ohittamaan, mutta säästät silti aikaa verrattuna siihen, että jonottaisit ostaessasi lippua.

2. Fast Track -lippu. Jos ostat London Eye -maailmanpyörään Fast track -lipun säästyt sekä lippukassan jonolta että kapselin jonolta. Lipun ostamisen sijaan pääset suoraan etukäteen ostettujen lippujen tiskille ("ticket collect") vaihtamaan e-lipun varsinaiseen pääsylippuun. Pääsylipun saatuasi pääset suoraan ensimmäiseen vapaaseen kapseliin.

Fast Track -liput ovat kaikista nopein ja mukavin tapa kokea London Eye.

Kuinka se toimii?
Varatessasi lippuja valitset "voimassa" -kohtaan saapumispäiväsi, sillä täältä ostamasi liput ovat voimassa kuukauden tästä "voimassa" -päivästä. Tämän jälkeen valitse lippujen lukumäärä ja paina "hae". Seuraavaksi voit valita tarvitsemiesi aikuisten ja lasten lippujen lukumäärän. Tässä vaiheessa voit vielä etsiä ja varata lippuja myös muihin nähtävyyksiin.

Miten saan lippuni?
Pian ostamisen jälkeen saat e-liput sähköpostiisi. Tulosta ne ja ota mukaan London Eyehin.

Kun noudat varsinaisia lippuja London Eyella tulee sinun näyttää voimassa oleva kuvallinen henkilötodistus ja luottokortti, jota käytit lippujen ostamiseen. Jos sinulla ei ole näyttää näitä, pääsysi London Eye -maailmanpyörään voidaan evätä.

Onko saatavilla lasten lippuja?
Kyllä, lasten lippuja on saatavilla 4-15 vuotiaille lapsille.

Tärkeää tietoa:

-* Tällä lipulla pääset käyttämään erityistä sisäänpääsyä etukäteen ostetuille lipuille ("ticket collect"), jonka jono on yleensä lyhyempi kuin tavalliselle lippukassalle.
- **Alennukset on laskettu London Eyen omasta 'Flexi Time' -lipusta (online hinta GBP 27,50).
- Viikonloppuisin, lomien ja pyhäpäivien aikaan Fast Trackin sisäänpääsyyn saattaa olla jonkin verran jonoa, mutta se on silti nopein tapa päästä London Eye -maailmanpyörään.
- Erityisyhdistelmätarjous sisältäen risteilyn on voimassa vuoden ympäri, lukuun ottamatta heinäkuuta ja elokuuta. 

Tietoja

London Eye, Ticmate.fi

London Eye
Riverside Building,
County Hall,
Westminster Bridge Road,
London SE1 7PB

London Eye
Aukiolo-ajat
Päivittäin klo 11-18 (27 toukokuuta - 3 syyskuuta klo 10.00-20.30).

Ohjeet

Katso karttaa, London Eye

Ohjeet
Westminster Station, Waterloo, Embankment, Charing Cross

Katso karttaa
Bussit
211, 77, 381