TUI
Ticmate
Legoland California

Legoland California

Hinta/henkilö alkaen € 161.70

Oletko ikinä haaveillut legoista tehdystä kaupungista? Tässä on tilaisuutesi! Legoland on kokonainen maailma, joka on rakennettu näistä värikkäistä palikoista.

Legolandissa on paljon hauskaa tekemistä koko perheelle. Puistosta löytyy yli 60 jännittävää ajelua, show'ta ja näkemisen arvoista kohdetta, jotka on suunnattu 2-12-vuotiaille lapsille. Näe myös Miniland USA, jossa on skaalattuja esityksiä kuuluisista amerikkalaisista kaupungeista ja kokeile Volvo-autokoulua; Fun Town, the Aquazone Wave Racers, Treasure Falls ja paljon muuta. 

Kesto: 11 tuntia

Tärkeää tietoa:
- E-lippu lähetetään sähköpostiisi pian varauksen vahvistuksen jälkeen. Sinun tarvitsee vain printata lippusi ja tuoda se mukanasi retkelle.

- Retken hintaan sisältyy sisäänpääsy Legolandiin ja meno-paluu kuljetus tämän listan hotelleista. Jos et yövy listan hotelleissa, valitse ystävällisesti listalta sinulle sopivin noutohotelli ja me järjestämme sinun noutosi ja paluusi. 

- Lähdemme retkelle Starline terminaalista Kiinalaiselta teatterilta klo 9.30, mutta sinut noudetaan ensin lähihotellilta, joten pyydämme ystävällisesti soittamaan retken järjestäjälle noin vuorokautta ennen, jotta saisit tietää tarkan noutoajan hotelliltasi ja näin välttäisit turhan odottamisen hotellin aulassa. Puhelinnumero löytyy selvästi merkittynä e-lipustasi/voucheristasi.

- Lasten lippuja on saatavilla 3-12-vuotiaille lapsille. Alle 3-vuotiaat lapset pääsevät retkelle ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa.

Tietoja

Legoland California
Retki sisältää hotellikuljetuksen. Katso koko lista noutohotelleista alapuolella olevasta kartasta.

Legoland California
Aukiolo-ajat
Retki järjestetään la ja su klo 9.30.

Ohjeet

Ohjeet
Klikkaa karttaa ja katso lista noutohotelleista ja -ajoista. Jos et yövy listalle olevissa hotelleissa, valitse ystävällisesti niistä sinulle sopivin. Olethan paikalla 15 minuuttia ennen arvioitua noutoaikaa.

Katso karttaa