TUI
Ticmate
Gatorland ja vaijeriliuku

Gatorland ja vaijeriliuku

Hinta/henkilö alkaen € 109.00

Lähde mukaamme Gatorland-seikkailuun, ja vietä mukava iltapäivä tutustumalla alligaattoreihin, Floridan rämeiden asukkaisiin. Gatorlandissa sinulla on mahdollisuus myös jännittävään ulkoilmaelämykseen, upouuteen vaijeriliukuun nimeltä Screamin' Gator Zip Line. 

Kohokohdat:
- Vietä hauska iltapäivä Gatorlandissa
- Tutustu lähietäisyydeltä tähän Floridan asukkiin
- Kokeile uutta  Screamin' Gator Zip Line -vaijeriliukua
- Näe "paini alligaattorien kanssa" -show
- Ilmainen hotellikuljetus sis. hintaan

Koe Gatorland ja laske vaijeriliu'ulla alligaattoreiden yläpuolella
Gatorland-eläinpuisto on koti yli 4000 alligaattorille, käärmeille ja muille eksoottisille eläimille. Gatorlandissa voit nähdä monta näytöstä, kuten Gator Jumparoo Show'n, jossa maailman suurimman lajin alligaattorit hyppäävät 1-1,5 metriä vedestä ruoan perässä.

Voit myös nähdä Alligator Wrestling Show'n. Alligaattorin kouluttajat ottavat noin kaksimetrisen alligaattorin kiinni käsin, ja kiipeävät näiden näykkivien eläinten päälle osoittaakseen yleisölle, miten menetellä selviytymistaistelussa alligaattorin kanssa.

Voit myös kokeilla uutta ja jännittävää Screamin' Gator Zip Line -vaijeriliukua. Tämä elämys vie sinut 366 metrin korkeuteen ja saa adrenaliinin virtaamaan. Vaijeriliukutorni on yksi maailman hienoimmista.

Li'u ilmassa ja näe lintuperspektiivistä teemapuiston kohteet, kuten niilin- ja kuubankrokotiilit, sekä ylität alligaattorien suon, jossa elää 130 krokotiiliä.

Miten saan lippuni?
E-lippu lähetetään sähköpostiisi pian varauksen vahvistuksen jälkeen. Sinun tarvitsee vain printata lippusi ja tuoda se mukanasi retkelle.

Mistä retki alkaa?
Retki sisältää noudon kaikista Orlandon, Kissimmeen, Lake Buena Vistan ja Disneyn turistialueiden hotelleista.

Mihin retki päättyy?
Retki päättyy takaisin hotellillesi.

Kuinka kauan retki kestää?
Retki kestää noin 4 tuntia.

Mitä pitäisi pukea päälle?
Osallistujilla ei saa olla jalassaan sandaaleja, vaan kunnon jalkineet, jotka suojaavat varpaat. Mekkoja, hameita ja lyhyitä shortseja ei suositella.

Onko retkelle pituus- tai painorajoitusta?
Osallistujan tulee olla ainakin 94cm pitkä, ja painaa korkeintaan 124kg. Osallistujan tulee mahtua turvallisesti vaijeriliun valjaisiin, jotta voi osallistua tälle retkelle. Sinua saatetaan pyytää punnitsemaan itsesi ennen vaijeriliukuvuoroasi.

Onko lasten lippuja saatavilla?
Kyllä, lasten lippuja on saatavilla 3–12-vuotiaille lapsille. Alle 3-vuotiaat lapset pääsevät retkelle ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa.

Tärkeää tietoa:
- Turvallisuusyistä - taataksemme puiston vieraiden ja eläinten turvallisuuden vaijeriliun alapuolella - kameroita, matkapuhelimia, videokameroita mukaan lukien GoPro-kamera eikä muita henkilökohtaisia tavaroita tulee ottaa mukaan tähän elämykseen.

- Paikalta löytyy turvakaappeja, joihin voit jättää tavarasi säilytykseen.

- Osallistujia pyydetään allekirjoittamaan vapautus-, vastuuvapaus- ja suostumussopimus ennen lähtöä. Alle 18-vuotiailla tulee olla mukanaan huoltajan allekirjoittama vastuuvapaus- ja suostumussopimus (liability waiver & consent agreement).

Tietoja

Gatorland ja vaijeriliuku
Retki sisältää noudon kaikista Orlandon, Kissimmeen, Lake Buena Vistan ja Disneyn turistialueiden hotelleista.

Gatorland ja vaijeriliuku
Aukiolo-ajat
Retki järjestetään ti ja pe klo 13.00.

Ohjeet

Ohjeet
Katso Gatorlandin sijainti allaolevasta kartasta.

Katso karttaa