TUI
Ticmate
Fun Spot America -huvipuistot

Fun Spot America -huvipuistot

Hinta/henkilö alkaen € 53.90

Vietä hauska päivä Fun Spot Americassa yhdessä koko perheen kanssa! Löydät tekemistä kaikenikäisille: jännittäviä ajeluja, vuoristoratoja, pelikoneita, go-kart racing ja vain lapsille suunnattu alue.

Kohokohdat:
- Saat rannekkeen Fun Spot Americaan
- Valitse kahdesta huvipuistosta hyvien liikenneyhteyksien varrella
- Aja vuoristoradalla, nauti hurjista laitteista
- Kilpaile ystäviäsi vastaan kartingissa
- Kokeile maailman korkeinta vuoristorataa (ei sisälly hintaan)
- Ilmainen pysäköinti ja Wi-Fi

Vietä päivä Fun Spot Americassa
Kun hankit lippusi netistä meiltä, voit valita kahden huvipuiston välillä, jotka sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä: Fun Spot Orlando sijaitsee muutaman minuutin matkan päässä Universal Studioilta ja International Drivelta, kun taas Fun Spot Kissimmee sijaitsee lähellä Disney Worldiä vanhassa kaupungissa. Sisäänpääsylippuusi sisältyy huvipuiston laitteet ja karting-ajelut, joten tuo mukanasi koko perheesi nauttimaan hauskasta päivästä Floridan lämpimän auringon alla.

Fun Spot huvipuistot - Orlando
Aja Orlandon ainoalla puisella vuoristoradalla nimeltä "White Lightning", kilpaile ystäviä vastaan monen tason karting-ajoradoilla tai kokeile uutta 76 metriin nousevaa SkyCoasteria! Nauti herkullinne ateria tai välipala Sky Dinerissä. Pelaa yli 100 uudella ja klassisella pelikoneella ja hyppää hurjiin laitteisiin kuten "Rip Curl". Hyppää myös pyörivään ja putoavaan "Paratrooperiin", josta näet koko puiston pyörivän ympärilläsi vauhdin kiihtyessä!

Fun Spot USA - Kissimmee
Aja maailman korkeimmalle, 91 metriin nousevalla SkyCoasterilla (ei sisälly hintaan) ja kilpaile ystäviäsi vastaan monen tasoisilla karting-radoilla. Pelaa yli 100 uudella ja klassisella pelikoneella ja hyppää nopean "Rockstar Coasterin" kyytiin, jossa voit itse ohjata miten nopeasti ja jyrkästi sinun vaunusi kääntyy jyrkissä mutkissa.

Lasten alue (Kid's Spot) tarjoaa laitteita pienten lasten makuun, antaen nuoremmille mahdollisuuden nauttia yhtä hauskasta mutta vähän rauhallisemmasta kokemuksesta. Kaikki tämän alueen hitaammat ajelut on suunniteltu 61–107 cm kokoisille lapsille.

Miten saan lippuni?
E-lippu lähetetään sähköpostiisi pian varauksen vahvistuksen jälkeen. Sinun tarvitsee vain printata lippusi ja tuoda se mukanasi Fun Spot Americaan, jossa saat rannekkeesi.

Mitä jos en halua mennä huvipuiston laitteisiin?
Huvipuistoon on ilmainen sisäänpääsy, mikäli et halua mennä laitteisiin. Laitteisiin pääsee vain henkilökohtaisella rannekkeella.

Onko lasten lippuja saatavilla?
Valitettavasti lasten lippuja ei ole saatavilla Fun Spot Americaan. 

Tietoja

Fun Spot America -huvipuistot
Sijainti Orlandossa: 
5700 Fun Spot Way,
Orlando, FL 32819

Sijainti Kissimmeessä:
2850 Florida Plaza Blvd.
Kissimmee, FL 34746

Fun Spot America -huvipuistot
Aukiolo-ajat
Avoinna joka päivä, mutta sesonki voi vaikuttaa aukioloaikoihin.

Ohjeet

Ohjeet
Katso Fun Spot Orlandon sijainti alla olevasta kartasta.

Katso karttaa