TUI
Ticmate
Chelsea Flower Show

Chelsea Flower Show

Hinta/henkilö alkaen € 98.40

Jälleen kerran Royal Horticultural Society & Chelsea Flower Show -tapahtuma avaa ovensa tuhansille ja tuhansille puutarhoista ja kukista kiinnostuneille joka vuosi Lontoossa. Käy kurkkaamassa puutarhan häikäisevän kauniita kukkia ja muuta kasvillisuutta!

Innokkaimmat harrastajat pitävät Chelsea Flower show'ta kauneimpana kukkashow'na ympäri Euroopan. Chelsea Flower Show kuuluu ainakin takuulla parhaimpiin!

Yleensä tapahtuma myydään nopeasti loppuun, eikä sinne ole enää mahdollista ostaa lippuja paikan päältä, joten suosittelemme hankkimaan liput jo etukäteen!

Liput ovat kokopäiväliput, tarkoittaen että voit saapua tapahtumaan oman aikataulun mukaan ja viipyä Chelsea Flower Show -tapahtumassa niin kauan kuin haluat.

Tärkeää tietoa:

Varauksesi vahvistamisen jälkeen saat e-lipun sähköpostiisi. Tulosta tämä lippu ja ota se mukaasi, jossa sinun tulee vaihtaa e-lippusi alkuperäiseen lippuun Chelsea Flower Show -tapahtumaan. Vaihdat lipun edustajamme toimistolla Lontoon keskustassa. Liput voi noutaa päivää ennen menoasi tapahtumaan tai samana päivänä klo 9.30 alkaen. Tarkemmat ohjeet toimiston sijainnista ja muusta tärkeästä on liitetty saamaasi vahvistussähköpostiin. 

Tietoja

Chelsea Flower Show
Royal Hospital Road London SW3 4SR Englanti

Chelsea Flower Show
Aukiolo-ajat
Perjantai 27. toukokuuta 2017, klo 20.00 ja lauantaina 28. toukokuuta 2016 klo 8.00-17.30.

Ohjeet

Katso karttaa, Chelsea Flower Show

Ohjeet
Sloane Square Station (Circle/District/Victoria Line)

Katso karttaa