TUI
Ticmate
Avaruuspassi

Avaruuspassi

Hinta/henkilö alkaen € 122.00

Hoi kaikki avaruusintoilijat - näe mitä Kennedy Space Centerillä on tarjota tällä päiväretkellä! Vieraile Kennedy Space Centerissä, nauti lounas astronautin kanssa ja lähde opastetulle bussikierrokselle.

Kohokohdat:
- Koe ehdottomasti paras avaruuselämys
- Tutustu Kennedy Space Centeriin tyylillä avaruuspassilla
- Lähde ajelulle Discover KSC-bussilla yhdessä oppaan kanssa
- Näe alueita joihin yleinen bussikierros ei ylety
- Ruokaile astronautin kanssa
- Näe Atlantis-avaruussukkula läheltä

Ehdoton elämys avaruusintoilijoille
Aloita päiväsi maailman monipuolisimmassa, avaruusmatkailulle omistetussa turistikohteessa. Kennedy Space Centerin vierailualueella uusi Atlantis-avaruussukkula on kaikkien nähtävänä, niin läheltä kuin vain astronautit ovat nähneet sen aiemmin.

Tutustu yli 60 interaktiiviseen ja kosketusnäytölliseen high-tech-simulaattoriin, ja kokeile olisiko sinusta astronautiksi. Katselisitko mittakaavan mukaista avaruussukkulaa, koskisitko kuun kallioita tai kokeilisitko avaruusjäätelöä?

Ennen lounasta suosittelemme myös rentoutumista IMAX-elokuvan parissa tai sukkulan laukaisun simulaatiota.

Lounaan jälkeen pääset  Discover KSC-bussikierrokselle Kennedy Space Centeriin. Tämä kahden tunnin opastettu kierros vie sinut lähellä aikaisempia sukkuloiden laukaisupaikkoja. Jos haluat tutustua kunnolla Kennedyyn, mutta et ehkä niinkään kävelemällä ja lukemalla näyttelykohteista itse, tämä kiertoajelu on tilaisuutesi.

Joinakin ajankohtina bussikierros saattaa pysähtyä alusten rakennustelakoille, jotta vieraat voisivat kuvata niitä ulkoapäin. Tämä on yksi kierroksen kohokohdista, jota ei kannata jättää väliin. Tämä extra-pysähdys on mahdollinen vain rajoitetun ajan eikä NASA kerro meille milloin tämä erityinen pysähdys loppuu.

Kierroksella pääset alueille, joita ei yleisellä bussikierroksella näe. Bussikierros päättyy Saturn V Centerille, jossa vieraat pääsevät kävelemään Saturn V -raketin alapuolella ja koskemaan kuun kallion palaa.

Miten saan lippuni?
E-lippu lähetetään sähköpostiisi pian varauksen vahvistuksen jälkeen. Sinun tulee vain printata lippusi ja tuoda se mukanasi Kennedy Space Centeriin.

Kuinka kauan elämys kestää?
Retken kesto on noin 11 tuntia.

Mihin aikaan lounas tarjoillaan?
Lounas on klo 12.00.

Mihin aikaan bussikierrokseni on?
Bussikierros on 13.30–14.30 välillä.

Onko lasten lippuja saatavilla?
Kyllä, lasten lippuja on saatavilla alle 3–11-vuotiaille. Alle 3-vuotiaat lapset pääsevät ilmaiseksi maksavan aikuisen kanssa.

Tietoja

Avaruuspassi
Kennedy Space Center sijaitsee osoitteessa
SR 405, Florida 32899

Avaruuspassi
Aukiolo-ajat
Retki alkaa klo 9.00.

Ohjeet

Ohjeet
Katso Kennedy Space Centerin sijainti alla olevasta kartasta.

Katso karttaa