TUI
Ticmate
The Phantom of the Opera

The Phantom of the Opera

Majestic Theatre

Hinta/henkilö alkaen € 75.60

Phantom of the Opera eli Oopperan kummitus on Broadwayn pitkäikäisin musikaali! Osta liput tähän musikaalien musikaaliin New Yorkissa jo kotona ja valmistaudu unohtumattomaan musikaalikokemukseen!

Kohokohdat:
- Varmista paikkasi tähän yleisön suosikkiin
- Saat parhaat mahdolliset vapaat paikat valisemassasi kategoriassa
- Näe palkittu klassikkomusikaali
- Nauti uskomattomista kulisseista ja erikoistehosteista

Mistä Phantom of the Opera kertoo?
Phantom of the Opera perustuu klassiseen ranskalaiseen trilleriin epämuodostuneesta säveltäjästä, joka kummittelee Pariisin oopperatalossa.

Christine on upea kaunis sopraano ja tulevaisuuden tähti, jolle tämä yksinäinen, romanttinen aave tarjoaa yksityisopetusta ja säveltää oopperoita. Kun Christinen maine kasvaa, tulee kuvioihin eräs komea kosija menneisyydestä. Phantom on raivoissaan ja terrorisoi oopperataloa murhaavalla tavalla. Kaikesta huolimatta Christine on kiinnostunut tästä mysteerimiehestä.

Tiesitkö tämän Phantom of the Operasta?
Phantom of the Opera on musiikki-ilmiö, johon kuuluu pröystäileviä pukuja ja lavasteita sekä näyttäviä erikoistehosteita. Phantom of the Operaa on näytetty ympäri maailmaa yli 90 kaupungissa ja se on voittanut yli 50 teatterialan palkintoa, mukaan lukien vuoden 1988 Tony Awardsin parhaasta musikaalista.

Kuinka saan liput?
Pian ostotapahtuman jälkeen saat sähköpostiisi e-lipun, joka tulostetaan ja otetaan mukaan teatteriin.

Kenelle musikaali sopii?
Phantom of the Opera sopii lähes kaikille, niin musikaalien ensikertalaisille kuin tottuneille musikaalivieraillekin. Musikaali ei kuitenkaan sovi pienille lapsille, sillä jotkut kohtaukset voivat olla pelottavia, onhan kyseessä oopperan kummitus. Musikaalia suositellaan 10-vuotiaille ja siitä vanhemmille. Alle viisivuotiaat eivät pääse teatteriin.

Mikä on musikaalin kesto?
Phantom of the Opera kestää noin 2 tuntia ja 30 minuuttia, väliaika mukaan lukien.

Ketkä ovat musikaalin tekijöitä?
Musikaalin tuottaa maailmankuulu englantilainen säveltäjä Andrew Lloyd Webber. Harold Prince ohjaa ja Cameron Mackintosh tuottaa.

Tärkeää tietoa:
- Ostaessasi lippuja musikaaliin New Yorkissa saat aina parhaat mahdolliset paikat, jotka ovat saatavilla ostotapahtuman aikaan. Emme voi kuitenkaan vaikuttaa valittuun riviin tai paikkaan. Saat 36 tunnin kuluessa ostamisesta lisätietoa, jossa kerrotaan tarkka paikkanumero. Paikkaa ei voi vaihtaa, sillä ne olivat parhaat mahdolliset paikat ostohetkellä.

Tietoja


Majestic Theatre
245 West 44th Street
New York
NY
US

Iltanäytökset
Monday and Wednesday to Saturday 8:00pm - Tuesday 7:00pm

Matineat
Wednesday and Saturday 2:00pm

Kesto:
2 hour 30 minutes

Ohjeet

Ohjeet

Directions
Take the subway to Times Square - 42nd St. station

Katso karttaa