TUI
Ticmate
The Marvelous Wonderettes

The Marvelous Wonderettes

Theatre Row - The Kirk Theatre

Hinta/henkilö alkaen € 59.60

Lähde musikaalimatkalle muistoihin vuoden 1958 Springfield High School prom-tanssijaisiin, jossa tapaamme The Wonderettesin: neljä tyttöä, joiden unelmat ovat yhtä suuria kuin heidän kellohameensa helmat!

Kohokohdat:
- Varmista lippusi tähän hienoon musikaaliin
- Saat parhaat saatavilla olevat paikat valitsemassasi kategoriass
- Nauti 50-60-luvun hittimusiikista

Kellohameita ja retrohittejä
Tässä iloisessa musikaalissa koet The Wonderettesin neljän tytön elämäntarinat ja rakkauselämän alkaen prom-tanssijaisista aina 10 vuoden jälleennäkemiseen asti. Tytöt esittävät 50-60-lukujen klassisia hittejä, kuten Lollipop, Dream Lover, Stupid Cupid, Son of a Preacher Man, Hold Me, Thrill Me, Kiss Me, It’s My Party ja monia muita - yhteensä yli 20 listahittiä!

The Marvelous Wonderettes on ehdoton musikaali kaikille fiftarimusiikin ystäville!

Miten saan lippuni?
E-lippu lähetetään sähköpostiisi pian varauksen vahvistuksen jälkeen. Sinun tarvitsee vain printata lippusi ja tuoda se mukanasi teatteriin.

Tärkeää tietoa:
- Varatessasi lippuja New Yorkin musikaaleihin, sinulle taataan aina parhaat mahdolliset paikat varaushetkellä. Meillä ei ole mahdollisuutta vaikuttaa paikan tai rivin numeroon, sillä ainoastaan teatteri päättää tarkoista paikkanumeroista. 36 tunnin sisällä ensimmäisestä varausvahvistuksesta saat lisävahvistuksena paikkanumerosi. Sinulle varattuja paikkoja ei voi muuttaa tai peruuttaa, koska ne olivat parhaat saatavilla olevat paikat varaushetkellä. 

Tietoja

Theatre Row - The Kirk Theatre
410 West 42nd Street
New York
NY
US

Kesto:
2 tuntia sisältäen väliajan.

Ohjeet

Ohjeet