TUI
Ticmate
Kinky Boots

Kinky Boots

Adelphi Theatre

Hinta/henkilö alkaen € 29.10

Kinky Boots on Broadwayn sydäntä lämmittävin hitti kera korkeiden korkojen ja nyt se tulee vihdoinkin Lontooseen! Tämä iloinen musikaali, jossa kuullaan Grammy- ja Tony-voittaja Cyndi Lauperin musiikkia, kertoo ystävyydestä ja uskosta, joka voi muuttaa maailmaa, kunhan vain ensin muutat itse mielesi.

Kohokohdat:
- Näe hittimusikaali Kinky Boots
- Valitse istumapaikkasi
- Nauti popikoni Cyndi Lauperin musiikista

Koe palkittu musikaali

Kinky Boots on saanut inspiraationsa todellisista tapahtumista, tarina vie sinut aina herrasmiesten kenkätehtaasta Northamptonista Milanon häikäiseville catwalkeille. Charlie Price yrittää kovasti elää isänsä odotusten mukaan jatkamalla työtä perheyritys Price & Sonsin parissa. Tehtaan tulevaisuuden ollessa vaakalaudalla hän saa apua yllättävältä taholta, kuuluisalta esiintyjältä Lolalta, joka tarvitsee tukevia uusia piikkikorkkareita.

Kinky Bootsin ohjaa ja sen koreografiasta vastaa kaksinkertainen Tony-voittaja Jerry Mitchell (Blondin kosto, Hairspray). Mitchell on voittanut lisäksi kuusi Broadway Tony -palkintoa, mm. parhaasta musikaalista, parhaasta alkuperäissävelmästä ja parhaasta koreografiasta.

Miten saan lippuni?
E-lippu lähetetään sähköpostiisi pian varauksen vahvistuksen jälkeen. Sinun tarvitsee vain printata lippusi ja tuoda se mukanasi teatteriin.

 

 

Kinky Boots ReviewsKinky Boots Reviews

"An absolute hoot of a show - total box office family entertainment"
The Times


Tietoja

Adelphi Theatre
409-412 Strand
London
WC2R 0NS

Kesto:
2 h 25 min

Ohjeet

Ohjeet

Directions
(3mins) Head out onto the main road Strand. Cross the street where possible and go right (approx. 150 metres). The theatre is on your left.

Katso karttaa