TUI
Ticmate
Chicago

Chicago

Ambassador Theatre

Hinta/henkilö alkaen € 98.60

Chicago on mukaansatempaava tarina ahneudesta, murhista, showbisneksestä. Se on pisimpään Broadwayn ohjelmistossa ollut amerikkalainen musikaali ja se on voittanut kuusi Tony Awardia, kaksi Olivier Awardia, Grammyn ja lisäksi se on ollut ehdolla lukemattomiin palkintoihin. Toisin sanoen, et varmasti tule pettymään!

Kohokohdat:
- Varmista paikkasi tähän jännittävään musikaaliin
- Saat parhaat mahdolliset vapaat paikat valitsemassasi kategoriassa
- Näe palkintoja kahminut musikaali

Mistä Chicago kertoo?
Chicago kertoo kahden Cook Countyn vankilaan teljetyn vihollismurhaajan tarinan. Yökerhotähti Velma istuu tuomiota miehensä ja siskonsa tappamisesta sen jälkeen, kun löysi nämä kaksi sängystä. Kuorotyttö Roxie on tappanut rakastajansa, jonka kanssa petti aviomiestään.

Musikaali on täynnä toinen toistaan upeampia kohtauksia ja tarina liikkuu eteenpäin jouhevasti. Tanssiliikkeet ovat niin seksikkäitä ja eroottisia kuin vuonna 1975, jolloin Chicago sai ensi-iltansa.

Joten tule ja näe tämä Broadwayn historian pisimpään ohjelmistossa ollut amerikkalainen musikaali ja maalaa kaupunki punaiseksi kahden murhaajamme, Roxien ja Velman, sekä heidän menestyvän lakimiehen, Billyn, kanssa.

Chicagossa esitettävät laulut ovat niin fantastisia ja klassisia kuin itse musikaali. Musikaalissa kuulee muun muassa seuraavat hitit: 'All That Jazz', 'Funny Honey', 'Mr. Cellophane', 'Nowadays' ja 'Razzle Dazzle'.

Kuinka saan liput?
Pian ostotapahtuman jälkeen saat sähköpostiisi e-lipun, joka tulostetaan ja otetaan mukaan teatteriin.

Kenelle musikaali sopii?
Chicagoa suositellaan 13-vuotiaille ja sitä vanhemmille

Mikä on musikaalin kesto?
Chicago kestää 2 tuntia ja 30 minuuttia, väliajan kanssa.

Tärkeää tietoa:
- Ostaessasi lippuja musikaaliin New Yorkissa saat aina parhaat mahdolliset paikat, jotka ovat saatavilla ostotapahtuman aikaan. Emme voi kuitenkaan vaikuttaa valittuun riviin tai paikkaan. Saat 36 tunnin kuluessa ostamisesta lisätietoa, jossa kerrotaan tarkka paikkanumero. Paikkaa ei voi vaihtaa, sillä ne olivat parhaat mahdolliset paikat ostohetkellä.

Tietoja


Ambassador Theatre
219 West 49th Street
New York
NY
US

Iltanäytökset
Monday, Tuesday and Thursday to Saturday 8:00pm - Sunday 7:30pm

Matineat
Saturday and Sunday 2:30pm

Kesto:
2 hours 30 minutes

Ohjeet

Ohjeet

Directions
Take the subway to 50th St. station

Katso karttaa