TUI
Ticmate
Blue Man Group - Chicago IL

Blue Man Group - Chicago IL

Briar Street Theatre

Hinta/henkilö alkaen € 52.20

Chicagon Blue Man Group -esitys yhdistää musiikkia, teknologiaa ja komediaa tavalla, joka kaihtaa kategorisointia ja vetoaa kaikenikäiseen yleisöön.

Kohokohdat:
- Varaa paikkasi tähän upeaan show'hun
- Saat parhaat vapaana olevat paikat valitsemassasi kategoriassa
- Viihdy ja ällisty ainutlaatuisen esityksen parissa

Mistä show kertoo?
The Blue Man Group -esityksiä on vaikea kuvailla, se täytyy kokea! Show kutsuu sinut moniaistilliseen maailmaan, joka yhdistää teatteria, musiikkia, tiedettä ja taidetta. Blue Man Group esittää anarkistisen kaavansa suosion saavuttamiseen modernin musiikin maailmassa.

Kolme ilmeetöntä, kaljua, sinistä ja mykkää miestä ovat täysin elementissään surrealistista teatteria, videota, valotaidetta ja energistä rock-musiikkia yhdistelevässä esityksessä.

Miten saan lippuni?
E-lippu lähetetään sähköpostiisi pian varauksen vahvistuksen jälkeen. Sinun tarvitsee vain printata lippusi ja tuoda se mukanasi teatteriin.

Kenelle show sopii?
Blue Man Group on hauska esitys kaiken ikäisille, sekä lapsille että aikuisille. Koska esitys ei sisällä puhetta, katsojat, jotka eivät osaa englantia, nauttivat esityksestä ihan yhtä lailla. Esitys on kuitenkin kielletty alle 3-vuotiailta.

Kuinka kauan show kestää?
Blue man group kestää noin 2 tuntia.

Tärkeää tietoa:
- Ostaessasi lippuja Chicagon show'hun saat aina parhaat mahdolliset paikat, jotka ovat saatavilla ostotapahtuman aikaan. Emme voi kuitenkaan vaikuttaa rivin tai paikan numeroon, vaan näistä päättää ainoastaan teatteri. Saat 36 tunnin kuluessa ensimmäisestä varausvahvistuksesta lisätietoa, jossa kerrotaan tarkka paikkanumerosi. Paikkaa ei voi vaihtaa, sillä ne olivat parhaat mahdolliset paikat ostohetkellä.

Tietoja


Briar Street Theatre
3133 N. Halsted Street
Chicago
IL
US

Kesto:
90 minuuttia

Ohjeet

Ohjeet

Directions
Take the Metro to Belmont or Wellington station

Katso karttaa