TUI
Ticmate
Schönbrunnin palatsin konsertit

Schönbrunnin palatsin konsertit

Hinta/henkilö alkaen € 42.00

Tule viettämään iltaa klassisen musiikin konsertin parissa Wienin Schönbrunnin palatsin Orangeriessa. Ohjelmassa on Wolfgang Amadeus Mozartin ja Johann Straussin sävellyksiä.

Historiallisessa barokkityylisessä Schönbrunnin palatsin Orangeriessä Schönbrunn Palace Orchestra Vienna (huhti-lokakuussa, ja jouluna) ja Schönbrunn Palace Ensemble Vienna (tammi-maaliskuussa ja marraskuusta joulukuun 23. pvään saakka) vuorottelevat ja esittävät kauneimpia Wolfgang Amadeus Mozartin ja Johann Straussin sävellyksiä.

Schönbrunnin palatsin orangerien istumakartan löydät tästä. Voit valita yhden neljästä eri lippukategoriasta: VIP, A, B, tai C, jotka viittaavat salin etu-, keski- ja takaosaan.

Konsertin ensimmäinen osa sisältää Wolfgang Amadeus Mozartin valittuja alkusoittoja, aarioita ja duettoja, kuten Figaron häät, Taikahuilu ja Don Giovanni. Väliajan jälkeen, orkesteri ilahduttaa sinua Johann Straussin rakastetuimmilla operettiaarioilla, valsseilla ja polkilla, kuten Lepakko, Mustalaisparoni, Tonava kaunoinen ja Radetzky-marssi.

Kaksi oopperalaulajaa, sopraano ja baritoni, sekä lumoava balettitanssijapari historiallisissa asuissaan täydentävät illan.

Tärkeää tietoa:
- E-lippu lähetetään sähköpostiisi pian varauksen vahvistuksen jälkeen. Sinun tarvitsee vain printata lippusi ja tuoda se mukanasi Orangerieen, jossa vaihdat sen oikeisiin lippuihisi. Voit vaihtaa e-lippusi lippuihisi aamu klo 9.00 alkaen ainoastaan varaamanasi päivänä.

- Konsertin kesto väliaikoineen on 1,5-2 tuntia, ja se päättyy noin klo 22.15.

- VIP-paikan varanneet saavat väliajalla baarista ilmaisen lasin kuohuviiniä.

- Tiettyinä päivinä konsertti saatetaan pitää Schönbrunnin palatsin Great Galleryssä tai White Gold Roomissa tai jossakin toisessa konserttisalissa Wienissä. Sinua tietysti infotaan, mikäli konserttisali juuri kyseisenä päivänä vaihtuu.

- Schönbrunnin palatsin konsertin päätyttyä takseja on saatavilla heti Schönbrunn palatsin Orangerien ulkopuolella. Metro liikennöi puoleen yöhön saakka 5-8 minuutin vuorovälein.

Tietoja

Schönbrunnin palatsin konsertit
Orangerie, Schönbrunnin palatsi
Schönbrunner Schloßstraße 47,
1130 Wien

Schönbrunnin palatsin konsertit
Aukiolo-ajat
Päivittäin klo 20.30.

Ohjeet

Ohjeet
U-bahn Schönbrunnin asemalle

Katso karttaa