TUI
Ticmate

Kabaree

Kabaree - maailmankuulu taidemuoto, jonka kuuluisimmat klassiset esitykset ovat Pariisin Bal du Moulin Rougessa, Lido dessa ja Crazy Horsessa sekä Berliinin Friedrichstadt Palastilla ja Wintergartenissa! Täältä voit varata liput kaikkiin näihin esityksiin. Elämä on kabaree!

Lippuja Kabaree

Moulin Rouge

Moulin Rouge

Koe maailmankuulu kabaree Moulin Rougessa. Se vain on yksi niistä paikoista, jotka täytyy kokea Pariisissa käydessä! Liput myydään loppuun kauan ennen esityspäivää, joten osta lippusi hyvissä ajoin!

Alkaen € 105.00
THE ONE Friedrichstadt-Palastissa

THE ONE Friedrichstadt-Palastissa

THE ONE Grand Show on unenomainen matka läpi ajan etsien henkilöä, joka on meille kaikki kaikessa - SITÄ OIKEAA. Nauti ylellisistä puvuista, jotka ovat Jean Paul Gaultierin suunnittelemia. Uskomaton show myydään nopeasti loppuun, joten osta liput etukäteen!

Alkaen € 40.70
Lido de Paris

Lido de Paris

Lido de Paris Champs-Elyséesellä on yksi maailman tunnetuimmista kabareista. Varmista lippusi tähän suosittuun esitykseen ja osta ne ajoissa!

Alkaen € 85.00
Crazy Horse

Crazy Horse

Nauti show'sta Pariisin Crazy Horsessa! Show sisältää legendaaristen ja sensuellien Crazy Horsen tanssijoiden esittämiä esteettisiä ja visuaalisia kuvaelmia. Varaa lippusi netistä!

Alkaen € 85.00
Punainen mylly ja jokilaivaristeily

Punainen mylly ja jokilaivaristeily

Haluatko tehdä Pariisin matkastasi vieläkin taianomaisemman? Kokeile Seinen risteilyä, jota seuraa ilmiömäinen show Moulin Rougessa. Lippuun kuuluu puoli pulloa samppanjaa. Varmista lippusi ja varaa nyt!

Alkaen € 188.10
Paradis Latin

Paradis Latin

Paradis Latin on kaikista kabaree-teattereista se kaikista pariisilaisin, sillä sen asiakaskunnasta 70% on ranskalaisia. Valmistaudu iltaan, joka on täynnä herkullista ruokaa, samppanjaa ja erinomaista viihdettä. Tämä uskomaton show tullaan myymään loppuun etukäteen, joten ostathan liput jo ennen matkaa.

Alkaen € 75.00