TUI
Ticmate
Yksityinen Wienin lentokenttäkuljetus

Yksityinen Wienin lentokenttäkuljetus

Sen sijaan, että stressaisit julkisesta liikenteestä tai taksin nappaamisesta, voit valita vaivattomamman kuljetuksen lentokentältä hotellillesi. Lomasi voi alkaa heti ja ilman häslinkiä! Kuljettajamme tapaa sinut  Wienin lentoasemalla ja vie sinut hotellillesi. 

Riippumatta siitä matkustatko yksin, jonkun kanssa tai isompana ryhmänä, kokeneet ja ammattitaitoiset kuljettamme takaavat sinulle vaivattoman kuljetuksen Wienin lentokentältä hotellillesi. 

Sivullamme voit varata nopean, tehokkaan ja yksityisen kuljetuksen lentokentän ja hotellisi välillä. Ovelta-ovelle kuljetuksemme vie sinut lentokentältä hotellille tai päin vastoin. 

Varaa yksityinen kuljetuksesi Wienin lentokentältä täällä. Kuljettajasi tapaa sinut lentokentällä ja vie hotellillesi ja jos haluat, voit varata kuljetuksen myös paluumatkallesi, hotellilta lentokentälle. 

Tärkeää tietoa: 

- Pian varauksesi vahvistamisen jälkeen, saat e-lipun sähköpostiisi. Tulosta lippu ja ota se mukaasi matkalle.

- Jos haluat varata yksityisen kuljetuksen Wienin lentokentältä molempiin suuntiin (meno-paluu), tulee sinun tehdä kaksi erillistä varausta: yksi matkalle lentokentältä hotellille ja hotellilta lentokentälle, sillä jokainen varaus vaatii oman varausnumeron. 

- Ennen kuin lopetat varauksesi, sinua pyydetään antamaan matkustajien nimet, saapumis- ja lähtöpäivä, lentotiedot sekä hotellisi tiedot (nimi, osoite ja puhelinnumero), jotta voimme järjestää kuljetuksen. 

- Lastenlippu on saman hintainen kuin aikuisenlippu. 

- Sivulla annetut hinnat ovat hinta per auto, ei hinta per henkilö.

- Valitse auto matkustajamäärän mukaan. 1-3 henkilön ryhmälle valitset "sedan" -vaihtoehdon ja isommalle 4-8 henkilön ryhmälle "minivan"-vaihtoehdon.

- Ainostaan yksi matkatavara + pieni käsimatkatavara sisältyy kuljetukseen. 

- Lentokenttäkuljetuksen hintaan sisältyy tippi, verot ja muut maksut.

Tietoja

Yksityinen Wienin lentokenttäkuljetus
Hinnat sivuillamme ovat ilmoitettu per auto - ei per henkilö.

Yksityinen Wienin lentokenttäkuljetus
Aukiolo-ajat
Palvelee: 24h päivässä, 7 päivänä viikossa, 365 päivää vuodessa.

Ohjeet

Ohjeet
Katso missä Wienin lentokenttä sijaitsee Viennassa. 

Katso karttaa