TUI
Ticmate
Stansted Express

Stansted Express

Hinta/henkilö alkaen € 10.30

Haluatko päästä Stanstedin lentokentältä nopeasti ja helposti Lontoon keskustaan? Osta etukäteen junaliput Stansted Expressiin ja hyppää suoraan junaan, joka vie sinut Liverpool Streetin asemalle! 

Kohokohdat:
- Pääset Lontooseen nopeasti ja helposti Stansted Expressillä
- Matka-aika on vain 45 minuuttia
- Alle viisivuotiaat lapset matkustavat ilmaiseksi 

Kuinka se toimii?
Ostaessasi lippua valitse kohtaan "voimassa" se päivä, jolloin haluat käyttää lippua. Jos haluat varata myös paluumatkan, tulee se tapahtua kuukauden sisällä tästä "voimassa" -päivästä.

Kuinka saan ostamani liput?
Ostotapahtuman jälkeen saat sähköpostiisi e-lipun, joka tulostetaan ja otetaan mukaan Lontooseen.

Kaikki junaliput käsitellään manuaaliseti, joten emme voi taata, että liput saa heti tilauspäivänä. Lupaamme kuitenkin, että saatte liput ennen lähtöänne ja jos ostat liput lähellä lähtöpäivää, toimitamme liput mahdollisimman nopeasti.

Saat yhden e-lipun per varaus.

Kuinka kauan junamatka kestää?
Matka Stanstedin lentokentän ja Liverpool Streetin aseman välillä kestää 45 minuuttia

Onko saatavilla lasten lippuja?
Kyllä, lasten lippuja on saatavilla 5-15 vuotiaille lapsille. 0-4 vuotiaat matkustavat ilmaiseksi aikuisen seurassa. Enintään 4 lasta yhtä aikuista kohti.

Tärkeää tietoa:
- Yleisinä vapaapäivinä Stansted Express liikennöi rajoitetusti ja joulukuun 25. päivä junat ei liikennöi lainkaan.
HUOMIOI: junayhteys korvataan suoralla non-stop bussiyhteydellä 10/9-2017 (koko päivän, 24/9-2017 (klo 21.00 saakka) + 8/10-2017 (klo 21.00 saakka) + tammikuussa lauantaisin ja sunnuntaisin. 
- Huomioitavaa: On sinun vastuullasi tarkistaa junan aikataulu ennen matkaasi, varsinki jos lentosi saapuu tai lähtee hyvin aikaisin aamulla tai hyvin myöhään illalla tai jos palvelun saatavuus on rajoitettua esimerkiksi huoltotoimenpiteiden vuoksi.
- Huomioithan: ostettuja junalippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa.
- Emme voi hyvittää (osin tai kokonaan) lippuja, joita ei käytetä sen vuoksi, että junan aikataulut eivät mene yksiin sinun lentoaikataulujesi kanssa. Jos junat joudutaan perumaan esimerkiksi huoltotoimenpiteiden vuoksi, on tarjolla aina korvaava bussi.
- Jos olet ostanut lentolippusi Ryanairilta, sinulla voi olla mahdollisuus saada alehintaisia lippuja suoraan Ryanairilta. Emme voi vastata näihin Ryanairin kautta ostettavia lippuja koskeviin kysymyksiin.

Tietoja

Stansted Express
Näpäytä “Katso karttaa” nähdäksesi Lontoon maanalaisen kartan (Tube Map)

Ohjeet