TUI
Ticmate
Orlandon lentokenttäkuljetus

Orlandon lentokenttäkuljetus

Hinta/henkilö alkaen € 15.00

Kokeile täsmällistä, luotettavaa ja ystävällistä lentokenttäkuljetustamme ja vältä stressi lentokentällä yrittäessäsi löytää taksia tai ottaa selkoa julkisesta liikenteestä. Palvelumme on tarjolla 24 tuntia vuorokaudessa seitsemänä päivänä viikossa.

Kohokohdat:
- Nauti mukavasta kuljetuspalvelusta
- Kuljetus lentokentältä hotellillesi
- Vältä julkisen liikenteen hässäkkä

Orlandon lentokentän lentokenttäkuljetus
Istu kyytiin ja rentoudu samaan aikaan kun ammattikuljettajat vievät sinut Orlandon lentokentältä hotellillesi ja takaisin. Niin helppoa ja käytännöllistä!

Miten saan lippuni?
E-lippu lähetetään sähköpostiisi pian varauksen vahvistuksen jälkeen. Sinun tarvitsee vain printata lippusi ja tuoda se mukanasi Mears Ground Transportation -tiskille Orlandon kansainvälisellä lentokentällä.

Miten palvelu toimii?
Voit varata yhdensuuntaisen matkan Orlandon lentokentältä hotellillesi tai meno-paluun Orlandon lentokentältä hotellillesi ja takaisin.

Mistä tiedän millä vyöhykkeellä hotellini sijaitsee?
Orlandon hotellit ovat jaettu viidelle vyöhykkeelle, riippuen hotellin välimatkasta lentokentälle. Täältä voit tarkistaa millä Orlandon vyöhykkeellä (1–5) hotellisi sijaitsee.

Varaathan kuljetuksesi hotellisi vyöhykkeen mukaan.

Mihin menen saapuessani lentokentälle?
Kun saavut Orlandon kansainväliselle lentokentälle (MCO), mene Mears Ground Transportation -tiskille, joka sijaitsee Level 1:ssä sekä A- että B-puolilla terminaalirakennuksessa lähellä autonvuokraustiskiä. 

Jos olet varannut meno-paluulipun, saat Mears Ground Transportation -tiskiltä paluumatkakupongin, ja he kertovat miten paluumatka järjestyy.

Huomioithan, että meno-paluumatkan varaukset tarvitaan lentokentälle 24 tuntia ennen lähtöä.

Onko kuljetus yksityinen?
Tämä ei ole yksityinen lentokenttäkuljetus. Auto tulee todennäköisesti olemaan minibussi, jossa on tilaa 10-12 hengelle.

Miten paljon laukkuja voin tuoda mukanani?
Matkatavaroita voi olla yksi matkalaukku ja yksi käsimatkatavara henkilöä kohden.

Yövytkö Walt Disney Worldin hotellissa?
Huomioithan, että mikäli yövyt Walt Disney Worldin hotellissa, kuljetus sinne on Disney Magical Express Shuttle, joka on siellä yöpyville ilmainen ja se varataan suoraan Disneyltä.

Onko lasten lippuja saatavilla?
Kyllä, lasten lippuja on saatavilla 4–12-vuotiaille lapsille. Alle 4-vuotiaat lapset matkustavat ilmaiseksi maksavan aikuisen kanssa.

Tietoja

Orlandon lentokenttäkuljetus
Kun saavut Orlandon kansainväliselle lentokentälle, mene Mears Ground Transportation -tiskille, joka sijaitsee Level 1:ssä sekä A että B puolilla terminaalirakennuksessa.

Orlandon lentokenttäkuljetus
Aukiolo-ajat
Palvelu saatavissa: 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivänä viikossa, 365 päivänä vuodessa.

Ohjeet

Ohjeet
Täältä voit tarkistaa millä Orlandon vyöhykkeellä (1–5) hotellisi sijaitsee.

Katso karttaa