TUI
Ticmate
New Yorkin lentokenttäkuljetus

New Yorkin lentokenttäkuljetus

Hinta/henkilö alkaen € 18.20

Varaa New Yorkin lentokenttäkuljetuslippusi JFK, Newark tai La Guardia lentokentiltä Manhattanille. Jaetulla minibussikuljetuksella pääset lentokentältä helposti kaupunkiin. Varaa New Yorkin lentokenttäkuljetuslippusi täältä!

Täältä voit varata edullisen, täsmällisen ja turvallisen kuljetuksen New Yorkin lentokentiltä Manhattanille. Kuljetuspalvelu toimii 24 tuntia vuorokaudessa, seitsemänä päivänä viikossa ja 365 päivänä vuodessa. Takaamme helpon tavan matkustaa Manhattanille ruuhka-aikoinakin, jolloin useimmat lennot laskeutuvat ja taksit ovat harvassa.

Tarjoamme nopeat ja tehokkaat kuljetukset JFK, Newark tai La Guardia lentokentiltä Manhattanille ja takaisin. Ovelta ovelle yhteiskuljetuksemme tarjoaa kyydin JFK:n, La Guardia ja Newarkin lentokenttien sekä Battery Parkin ja 125:nen kadun hotellien välillä.

New Yorkin lentokenttäkuljetuksemme on erittäin helppokäyttöinen ja yleisesti edullisempi kuin taksikuljetus!

TÄRKEÄÄ TIETOA:
• Tuo kopio e-lipusta/tositteesta (jonka saat sähköpostiisi, kun olet vienyt varauksen loppuun) terminaalin kuljetustiskille. Tiskiltä saat tarkat tiedot kuljetuksestasi ja ohjeet minibussikyytien käyttämiseen.
• Mikäli ostat paluumatkan Manhattanilta takaisin lentokentälle, voit järjestää kuljetuksesi helposti soittamalla lentokentän kuljetusagentillemme 2-3 päivää ennen paluumatkaasi (puhelinnumeron löydät e-lipusta/tositteestasi).
• Meno- ja paluukuljetukset ovat ainoastaan lentokenttien ja Manhattanin Battery Parkin sekä 125:nen kadun hotellien välillä.
Laukkurajoitukset: Yksi matkalaukku ja yksi pieni kantokassi henkilöä kohden.
• Käytä ainoastaan minibusseja, jotka ovat merkitty GO AIRLINK NYC. tekstillä.
 

Tietoja

New Yorkin lentokenttäkuljetus, Ticmate.fi

New Yorkin lentokenttäkuljetus
Go to "Ground Transportation Desk” in the arrival terminal

New Yorkin lentokenttäkuljetus
Aukiolo-ajat
Kuljetusajat: 24 tuntia vuorokaudessa, seitsemän päivää viikossa ja 365 päivänä vuodessa

Ohjeet

Katso karttaa, New Yorkin lentokenttäkuljetus

Ohjeet
Katso kartta Battery Parkista Manhattanin 125 kadulle täältä:

Katso karttaa