TUI
Ticmate
München Lentokenttäbussi

München Lentokenttäbussi

Hinta/henkilö alkaen € 11.00

Ota bussikuljetus Münchenin lentoasemalta keskustaan ja matkustat helposti ja turvallisesti. Varaa lippusi Münchenin lentokenttä bussikuljetukseen täältä!

Lufthansa lentokenttäbussi on nopea, edullinen ja mukava tapa matkustaa lentokentältä keskustaan. Bussimme lähtevät 20 minuutin välein terminaaleista ja lentokentän keskeiseltä alueelta. Bussi kuljettaa sinut suoraan reittiä: München pohjoinen pysäkki ja Müncheni keskusta / pää juna-asema.  (Munich North stop ja the Munich Center / Main train station stop). 

Tarjoamme palvelun kaikille, lentoyhtiöstä riippumatta. 

Tärkeää tietoa: 

- Pian varauksesi vahvistamisen jälkeen, saat e-lipun sähköpostiisi. Tulosta lippu ja ota se mukaasi matkalle. Sinun tulee näyttää PDF-tiedostosta tulostettua lippua kuljettajalle paikan päällä!

- Ota voimassa oleva kuvallinen henkilöllisyystodistus mukaasi. Sinun tulee esittää henkilöllisyystodistuksesi kun käytät lippua.

- Lapsi on 6-14-vuotias. Alle 5-vuotiaat lapset pääsevät bussiin ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa.

 

Tietoja

München Lentokenttäbussi

München Lentokenttäbussi
Aukiolo-ajat
Ensimmäinen bussi lähtee Münchenin lentoasemalta keskustaan noin klo 6.30 ja viimeinen noin klo 22.30. Ensimmäinen bussi Münchenin keskustasta lähtee noin klo 5.15 ja viimeinen 20.00. Bussit kulkevat 20 minuutin välein. 

Ohjeet

Ohjeet
Tästä näet lentokenttäbussin pysähdyspaikat Münchenin lentoasemalla ja kaupungissa. 

Katso karttaa