TUI
Ticmate
Gatwick Thameslink -lentokenttäjuna

Gatwick Thameslink -lentokenttäjuna

Hinta/henkilö alkaen € 6.80

Nouse Gatwick Thameslink junaan ja pääset Lontoon keskustaan vaivattomasti ja nopeasti. Voit ostaa Thameslinkin yhden suuntaisen tai meno-paluulipun Gatwickin lentokentältä mille tahansa Lontoon keskustan asemista.

Keskeiset kohdat:
- Saat e-liput suoraan meiliisi
- Vältä jonottaminen lipunmyyntiautomaatille asemilla
- Liput voidaan käyttää minä tahansa päivänä kuukauden aikana
- Alle 5-vuotiaat lapset matkustavat ilmaiseksi

Ota Gatwick Thameslink -juna Lontooseen
Matka Lontoon Blackfriars'iin kestää noin 35 minuuttia ja Lontoon St. Pancrasiin noin 1 tunnin.
una-asemilta Blackfriars, Farringdon ja St Pancras voit mennä helposti metrolla tai taksilla määränpäähän, kuten Piccadilly Circus, Trafalgar Square, Oxford Circus, Covent Garden, Russel Square, Kensington, Bayswater tai Paddington.

Miten varaan lippuni Gatwick Thameslink -junaan?
Jos varaat meno-paluulipun, paluulippu Gatwickin lentokentälle tulee käyttää 30 päivän kuluessa Lontoon menolipun päivämäärästä.

Miten saan lippuni?
Pian varauksen vahvistuksen jälkeen saat varausvahvistuksen sähköpostiisi. Junaliput lähetetään sinulle erillisessä sähköpostissa (lähettäjänä lippujärjestelmä @gatepanda.com).

Huomioithan, että saat yhden sähköpostin kutakin varaamaasi lippua kohden.

Onko Gatwick Thameslinkille lastenlippuja?
yllä,  Gatwick Thameslinkille on lastenlippuja 5–15-vuotiaille lapsille. Alle 5-vuotiaat matkustavat ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa (max. 4 lasta voi matkustaa ilmaiseksi yhden aikuisen kanssa).

Tärkeää tietoa:
- HUOMIO: Gatwick Thameslink ei liikennöi 23/12, 24/12, 25/12, 26/12, 27/12, 28/12, 29/12, 30/12, 31/12 ja 01/01. Voit sen sijaan varata liput  Lontoon keskustaan menevään Gatwick Express-junaan täältä (lukuunottamatta 25.12.): https://www.lontoonliput.fi/julkiset-kulkuvalineet/gatwick-express/ 

Mikäli olet jo ostanut Thameslink -liput, voit käyttää niitä myös Southern-juniin.
- HUOMIOITHAN MYÖS: Emme voi palauttaa rahoja mikäli päätät matkustaa päivinä, jolloin junat eivät liikennöi. Vaihtoehtoinen kuljetusmuoto (joko bussi tai juna, johon lippusi käy sellaisenaan) on näinä päivinä saatavilla. Mikäli et halua mennä tarjotulla vaihtoehtoisella liikennevälineellä, maksun palautusta tai hyvitystä ei voida tarjota. 

- Huomioi: sinun tulee kirjoittaa lähettämäämme matkalippuun ensimmäinen matkapäiväsi. Esim. jos matkustat junalla Gatwickin lentokentältä 15.6.2016, sinun tulee kirjoittaa lippuusi "15th of June 2016".
- Huomioithan: sinun vastuullasi on selvittää junan aikataulu ennen matkaasi, erityisesti junan lähtöajat  mikäli lähtevän tai saapuvan lentosi ajankohta on hyvin aikaisin aamulla tai myöhään illalla. Tarkistathan myös mahdollisen poikkeusaikataulun esim. kunnossapitotyön takia.
- Huomioithan: ostettuja junalippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa.
- Emme voi palauttaa rahoja (osittain emmekä kokonaan), mikäli lippusi jäävät käyttämättä jos junan aikataulu ei sovi omaan aikatauluusi lähtevien tai saapuvien lentojen aikataulun takia. Mikäli jokin juna joudutaan perumaan esim. radan kunnossapitotöiden takia, korvaava bussiyhteys on aina tarjolla.
- Gatwick Thameslink -lippu ei ole voimassa Gatwick Express -junissa.
- Pyhäpäivinä Gatwick Thameslink liikennöi harvemmin kuin tavallisesti, ja joulupäivänä (25.12.) Gatwick Thameslink ei liikennöi ollenkaan.

Kunnopitotyöt tammikuuhun 2018 asti:
Merkittäviä kunnossapito- ja raiteiden päivitystöitä on luvassa ainakin tammikuuhun 2018 asti. Lähtöjen myöhästymisiä ja vuorovälien harventamista esiintyy, enimmäkseen yöaikaan ja välillä viikonloppuisin. Mikäli junat eivät kulje pidempiä ajanjaksoja, korvaava bussiyhteys tarjotaan. Varaathan ylimääräistä aikaa varsinkin matkalle lentokentälle.

Voit kääntyä juna-asemien henkilökunnan puoleen mieltä askarruttavissa kysymyksissä.

Tietoja

Gatwick Thameslink -lentokenttäjuna
Klikkaa karttaa ja näe Lontoon metron kartta.

Ohjeet