TUI
Ticmate
Bosporin illallisristeily

Bosporin illallisristeily

Hinta/henkilö alkaen € 56.00

Lähde risteilylle Bosporinsalmelle auringon laskiessa, ja nauti samalla miellyttävä illallinen itämaisen tanssin ja perinteisen turkkilaisen kansanperinteen show'n parissa.

Näet vaikuttavat Topkapın palatsin, Sinisen moskeijan (Sulttaani Ahmedin moskeijan) ja Leander’s Tower -tornin Bosporin vesiväylän varrella, joka yhdistää Euroopan ja Aasian.

Illallinen sisältää turkkilaisia ja kansainvälisiä ruokalajeja, mukaanlukien haluamasi määrän paikallisia juomia risteilyn ajan.

Kesto: klo 20.15-23.55

Risteily sisältää seuraavat kohokohdat:
- Bosporinsalmi yöllä
- itämaisen tanssin show
- kansanperinne-esitys

Lipun hintaan sisältyy: Edestakainen kuljetus Istanbulin keskustan hotelleista, illallismenu ja rajoittamaton määrä juomia, itämaisen tanssin ja kansanperinteen esitykset.

Tärkeää tietoa:
- E-lippu lähetetään sähköpostiisi pian varauksen vahvistuksen jälkeen. Sinun tarvitsee vain printata lippusi ja tuoda se mukanasi retkelle.

- Hintaan sisältyy ilmainen nouto keskustan hotelleista läheltä alueita Taksim Sq., Sultanahmet ja Aksaray. Ennen varauksen vahvistamista, sinua pyydetään antamaan hotellisi nimi, jotta nouto voitaisiin järjestää. Jos yövyt lentokentän tai Istanbulin Aasian puoleisissa hotelleissa, kuljetuksesta saatetaan pyytää lisämaksu tai sinua pyydetään saapumaan kierroksen alkupisteeseen Istanbulin keskustaan.

- Kierros alkaa klo 20.15, mutta koska sinut noudetaan hotelliltasi, pyydämme ystävällisesti soittamaan kierroksen järjestäjälle noin vuorokautta ennen, jotta saisit tietää tarkan noutoajan hotelliltasi ja näin välttäisit turhan odottamisen hotellin aulassa. Puhelinnumero löytyy selvästi merkittynä e-lipustasi/voucheristasi.

- Kierros on englanniksi.

- Lasten lippuja on saatavilla 3–7-vuotiaille lapsille. Alle 3-vuotiaat lapset pääsevät retkelle ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa.

- Retkeä ei järjestetä uudenvuoden aattona.

Tietoja

Bosporin illallisristeily
Hintaan sisältyy edestakainen kuljetus Istanbulin keskustan hotelleista.

Bosporin illallisristeily
Aukiolo-ajat
Kesto: klo 20.15-23.55

Ohjeet

Ohjeet
Retken jälkeen sinut tuodaan takaisin hotellillesi.