TUI
Ticmate

Liput klassisiin konsertteihin Wienissä

Klassinen musikaali pojat Wien, Wolfgang Amadeus Mozart ja Johann Strauss on edelleen läsnä noin tähän kauniiseen kaupunkiin. Klo Ticmate voit valita klassisen musiikin konsertteja eri yhdistelmiä ja paketteja, tai ilman illallista. Myymme lippuja klassisen musiikin konsertteja klo Orangerien on Schönbrunnin linna, Redoutensaal ja Festsaal klo Hofburgin palatsi ja Palais Auersperg! Wien on pääkaupunki klassista musiikkia!

 
Lajittelukriteeri
A - Z
Hinta/henkilö
Suosittelemme
Schönbrunnin palatsin konsertit

Schönbrunnin palatsin konsertit

Klassisen musiikin konsertit Wienin Schönbrunnin palatsin Orangeriessa: ohjelmassa Wolfgang Amadeus Mozartin ja Johann Straussin sävellyksiä. Varaa lippusi Wienin Schönbrunnin palatsin Orangerien konsertteihin tästä!

Alkaen € 42.00
Wiener Residenzorchester

Wiener Residenzorchester

Wiener Residenzorchester, wieniläinen kamariorkesteri, esittää päivittäin kaunista wieniläistä klassista musiikkia W.A. Mozartilta ja Johann Straussilta. Varaa konserttilippusi tästä!

Alkaen € 42.00
Wienin Hofburg-orkesteri

Wienin Hofburg-orkesteri

Wienin Hofburg-orkesteri takaa unohtumattoman wieniläisen illan musiikin pääkaupungissa. Ohjelma on Johann Straussin ja Wolfgang Amadeus Mozartin sävellyksiä. Varaa lippusi Wienin Hofburg-orkesterin konsertteihin tästä!

Alkaen € 70.00
Rendezvous with Mozart

Rendezvous with Mozart

Wienin Schönbrunnin palatsin "Rendezvous with Mozart" sis. vierailun palatsiin, illallisen kahvila-ravintola “Residenzissä” ja Wienin Schönbrunnin palatsin orkesterin klassisen musiikin konsertin. Varaa Rendezvous with Mozart -lippusi täältä!

Alkaen € 164.00