TUI
Ticmate

Wien

Tervetuloa Wien, kaunis Itävallan pääkaupunkiin ja klassista musiikkia! Nauti konsertti Orangerien Schönbrunnin linna ja Hofburgin palatsi musiikkiin WA Mozart ja Johann Strauss tai tutustua kaupunkiin ja sen ympäristössä yksi suosituimmista retkiä - tai ilman opasta. Lue lisää valikoimaan liput Wienissä ja varaa netissä - turvallisia maksutapoja. E-liput lähetetään sähköpostiisi.

Suosikkilista
Lajittelukriteeri
A - Z
Hinta/henkilö
Suosittelemme
Schönbrunnin palatsin konsertit

Schönbrunnin palatsin konsertit

Klassisen musiikin konsertit Wienin Schönbrunnin palatsin Orangeriessa: ohjelmassa Wolfgang Amadeus Mozartin ja Johann Straussin sävellyksiä. Varaa lippusi Wienin Schönbrunnin palatsin Orangerien konsertteihin tästä!

Alkaen € 42.00
Ilta Schönbrunnin palatsissa

Ilta Schönbrunnin palatsissa

Ilta Wienin Schönbrunnin palatsissa on taatusti unohtumaton. Yhdistä palatsiin tutustuminen illalliseen kahvila-ravintola “Residenzissä” tai Wienin Schönbrunnin palatsin orkesterin klassisen musiikin konserttiin Orangeriessä!

Alkaen € 59.00
Wiener Residenzorchester

Wiener Residenzorchester

Wiener Residenzorchester, wieniläinen kamariorkesteri, esittää päivittäin kaunista wieniläistä klassista musiikkia W.A. Mozartilta ja Johann Straussilta. Varaa konserttilippusi tästä!

Alkaen € 42.00
Vienna Pass

Vienna Pass

Säästä rahaa ja ohita jonot Vienna Passilla! Vienna Pass on kaupunkisightseeing-lippu, jolla saat ilmaisen sisäänpääsyn yli 60 huippunähtävyyteen, museoon ja monumentille Wienissä. Valitse 1, 2, 3 tai 6 päivän passi. Lisää matkakortti ja näin matkustaa rajattomasti julkisessa liikenteessä. Osta Vienna Pass tästä!

Alkaen € 39.50
Tonava kaunoinen

Tonava kaunoinen

Koe jokiristeily Tonavalla Wienissä, nauti illallinen kahvila-ravintola Residenzissä ja illan huipennuksesi klassisen musiikin konsertista Schönbrunnin palatsin Orangeriessa. Varaa Tonavan risteily, illallinen ja konsertti -pakettilippusi Wieniin tästä!

Alkaen € 114.00