TUI
Ticmate

Washington

Näe DC:n kohokohdat yhden päivän aikana, opi lisää Gettysburgin taistelusta tai käy katsomassa joitakin Yhdysvaltojen pääkaupungin monumenteista. Varmista paikkasi ja osta lippusi jo kotona!

Suosikkilista
Lajittelukriteeri
A - Z
Hinta/henkilö
Suosittelemme
Mahtava kahden päivän Washington DC:n retki

Mahtava kahden päivän Washington DC:n retki

Tutustu Yhdysvaltojen pääkaupunkiin tämän mahtavan kahden päivän retken aikana! Ensimmäisenä päivänä kohteina ovat Valkoinen talo, Capitol ja kaupungin useat muistomerkit. Toisena päivänä suunnataan Mount Vernoniin ja Arlingtonin sotilashautausmaalle. Kuuntele värikkäitä tarinoita menneisyydestä ja vähemmän tunnettuja faktoja muistomerkeistä, rakennuksista ja paikoista niin Washingtonissa kuin kaupungin ulkopuolellakin. Varaa heti tänään!

Alkaen € 113.40
D.C. pimeyden laskeuduttua

D.C. pimeyden laskeuduttua

Koe Washington DC:n loisto täydessä iltavalaistuksessa! Ihaile valaistua US Capitolia, 1. ja 2. maailmansodan muistomerkkejä, Lincolnin muistomerkkiä ja monia muita nähtävyyksiä tämän iltaretken aikana. Älä jätä väliin tätä uskomatonta retkeä ja varaa paikkasi jo nyt!

Alkaen € 40.90
D.C. päivässä

D.C. päivässä

Näet kaikki Yhdysvaltojen pääkaupungin Washington DC:n kuuluisat nähtävyydet, kuten Valkoisen talon, U.S. Capitol -rakennuksen, Washington Monumentin ja toisen maailmansodan muistomerkin! Tämä seitsemän tunnin retki sopii loistavasti kaikille, jotka tulevat Washingtoniin ensimmäistä kertaa! Varaa paikkasi retkelle jo tänään!

Alkaen € 45.40
Retki Gettysburgiin

Retki Gettysburgiin

Matkusta ajassa taaksepäin samalla kun opit lisää Yhdysvaltojen sisällissodan verisimmästä taistelusta - Gettysburgin taistelusta. Tutustu Gettysburgin Visitor Centeriin ja tee kierros taistelukentillä. Retki myydään todennäköisesti nopeasti loppuun, joten varaa paikkasi etukäteen!

Alkaen € 104.40
Mount Vernon & Arlingtonin sotilashautausmaa

Mount Vernon & Arlingtonin sotilashautausmaa

Vieraile Mount Vernonilla ja Arlingtonin sotilashautausmaalla tämän kahdeksan tunnin retken aikana. Näe JFK:n hautapaikka ja Tomb of the Unknown Soldier -monumentti. Jos olet kiinnostunut Amerikan historian tunnetuista paikoista, sopii tämä retki sinulle loistavasti! Osta retkesi jo kotona, niin varmistat paikkasi tälle suositulle retkelle!

Alkaen € 81.70