TUI
Ticmate

Liput nähtävyydet sisään Rooma

Rome has an seemingly endless selection of incredible sights and attractions, some of the most famous are probably the Colosseum and the Vatican. Outsmart the other tourists and book your skip the line entry tickets from home! There's just too much to see to stand in line!

 
Lajittelukriteeri
A - Z
Hinta/henkilö
Suosittelemme
Vatikaanin ohita jonot -lippu

Vatikaanin ohita jonot -lippu

Ohita jonot Vatikaaniin etukäteen ostettujen lippujen avulla! Tulosta vain lippusi ja kävele ohi pitkien jonojen suoraan Vatikaaniin. Älä tuhlaa kallisarvoista aikaasi, vaan osta Vatikaanin ohita jonot -lippusi jo kotona!

Alkaen € 35.00
Ohita jonot Vatikaani ja Colosseum -liput

Ohita jonot Vatikaani ja Colosseum -liput

Ohita jonot kahteen suosituimpaan nähtävyyteen Roomassa - Vatikaaniin ja Colosseumiin! jos ostat Ohita jonot Vatikaani & Colosseum -liput täältä, säästät 5% verrattuna lippuihin, jotka on ostettu erikseen. Tee kuten muut fiksut matkailijat ja osta lippusi jo ennen matkaa!

Alkaen € 59.00
Galleria Borghese - Ohita jonot

Galleria Borghese - Ohita jonot

Nauti opastetusta retkestä yhdessä Rooman rikkaimmista ja mielenkiintoisimmasta huviloista, Galleria Borghesessa. Galleriassa on esillä laaja ja monipuolinen kokoelma patsaita ja maalauksia taiteilijoilta kuten Bernini, Canova, Caravaggio ja Titian. Näe enemmän Galleria Borghesesta ja sen puutarhoista kuin kukaan, kaikki samaan hintaan kuin retkillä, joilla näkee vähemmän. Varaa retkesi täältä!

Alkaen € 59.00
Vatikaanin kierros & Colosseum ohita jonot

Vatikaanin kierros & Colosseum ohita jonot

Tämä 2-in-1 -lippu yhdistää yhden suosituimmista Vatikaanin kierroksistamme (sisältäen vierailun Pietarinkirkkoon) ja Colosseumin ohita jonot -lipun. Lisäksi lippuun sisältyy pääsy Forum Romanumiin ja Palatinus-kukkulalle. Tämä on erittäin suosittu retki, joten varmista paikkasi ostamalla liput etukäteen!

Alkaen € 79.00