TUI
Ticmate

Liput Rooman nähtävyyksiin

"Kaikki tiet vievät Roomaan"! Rooma vetää vierailijoita puoleensa upealla arkkitehtuurillaan, kiehtovilla historiallisilla pyhäinjäännöksillä ja raunioilla. Tutustu Rooman suosikkinähtävyyksiin, kuten Colosseumiin, Roman Forumiin, Vatikaaniin, Sistine-kappeliin, St Peteriin ja moneen moneen muuhun. Voit valita useasta opastetusta kierroksesta Segwayllä tai tutustu Italian herkkuihin ja viineihin yhdellä ruokakierroksistamme.

 
Lajittelukriteeri
A - Z
Hinta/henkilö
Suosittelemme
Colosseum & Rooman iltakierros

Colosseum & Rooman iltakierros

Meidän 2 in 1 -retkemme alkaa opastetulla kierroksella Colosseumilla ja Colosseumin harvoin nähtävillä olevaan kellariin tutustumisella. Seuraavana on vuorossa opastettu kierros Forum Romanumissa ja Palatiumiin tutustuminen omatoimisesti. Taputtele päivä pakettiin kiertelemällä Rooman historiallista keskustaa oppaan johdolla!

Alkaen € 79.00
Enkelit ja demonit -retki

Enkelit ja demonit -retki

Käy Dan Brownin maailmankuulun kirjan "Enkelit ja demonit" tapahtumapaikoilla ja ota osaa kolmen tunnin kävelyretkelle Roomassa. Paljasta Illuminatin salaisuudet Berninin patsaiden ja Galileon tekstien avulla. Varmista paikkasi ja varaa lippusi etukäteen!

Alkaen € 25.00
Parasta Roomaa ja Vatikaani

Parasta Roomaa ja Vatikaani

Parasta Roomaa & Vatikaani -retkemme on pidennetty 4.5 tunnin retki läpi muinaisen Rooman katujen ja Vatikaanin loiston. Ohita pitkät jonot Colosseumiin ja Vatikaanin museoihin oppaan johdolla ja tutustu kahteen Rooman uskomattomimpaan kohteeseen. Osta lippusi nyt ja varmista paikkasi tälle suositulle retkelle!

Alkaen € 89.00
Retki Vatikaanin puutarhoihin

Retki Vatikaanin puutarhoihin

Nauti Vatikaanin puutarhojen kauneudesta ja arkkitehtuurisista ihmeistä! Tämän uuden retken aikana pääset ihailemaan maailman pienintä valtiota, sen useita tärkeitä monumentteja, taidetta ja luonnonihmeitä. Retkellä käytetään luontoystävällistä avokattoista bussia. Varaa paikkasi retkelle jo tänään!

Alkaen € 75.00
Papal Audience - paavin tapaaminen

Papal Audience - paavin tapaaminen

Koe ainoa Paavin tapaaminen, jossa on opas mukana! Tuhannet pyhiinvaeltajat ympäri maailman kerääntyvät joka keskiviikko katsomaan paavi Franciscusta ja nyt myös sinulla on siihen mahdollisuus! Paikkoja on tiukasti rajoitettu määrä, joten osta lippusi ajoissa!

Alkaen € 34.00
Rooman aukiot

Rooman aukiot

Tutustu Rooman upeimpiin aukioihin tämän kävellen tehtävän kolmen tunnin pienryhmäretken aikana. Retki alkaa yhdeltä Rooman kuuluisimmalta aukiolta, Pietarinaukiolta ja jatkuu siitä Piazza Navonalle, Pantheoniin, Trevin suihkulähteelle ja espanjalaisille portaille. Älä jätä väliin tätä uskomatonta retkeä, varaa paikkasi täältä!

Alkaen € 65.00
Rooman suihkulähteet

Rooman suihkulähteet

Tule mukaamme tälle uskomattomalle opastetulle retkelle Roomassa ja tutustu kaupungin kauniisiin suihkulähteisiin. Käy Piazza Navonalla, näe Pantheon, heitä kolikko Trevin suihkulähteeseen ja ihaile uskomatonta Tritonin lähdettä. Varmista paikkasi ja osta lippusi etukäteen!

Alkaen € 15.00
Öinen Rooma

Öinen Rooma

Nauti taianomaisesta öisen Rooman tunnelmasta tämän 2,5 tunnin kävelyretken aikana. Ihaile kauniisti valaistuja aukioita, suihkulähteitä ja niin renessanssi- kuin barokkiajankin arkkitehtuuria. Paikallinen opas, joka on myös historioitsija, kertoo kaupungin vaikuttavasta arkkitehtuurista ja historiasta. Varmista paikkasi ja osta lippusi etukäteen!

Alkaen € 55.00
Borgiat -historiallinen kävelyretki

Borgiat -historiallinen kävelyretki

Anna paikallisen oppaasi, joka on myös taidehistorian asiantuntija, viedä sinut kiehtovalle kahden tunnin kävelyretkelle Roomaan. Opit lisää yhdestä kaikkein vaikutusvaltaisimmasta ja kiistanalaisimmista renessanssiajan roomalaisista perheistä - Borgian hallitsijasuvusta. Pääset ihailemaan Borgian suvun jälkeen jättämiä aarteita. Varaa paikka retkelle etukäteen!

Alkaen € 75.00
Aaveenmetsästystä Roomassa

Aaveenmetsästystä Roomassa

Metsästä aaveita Roomassa tämän kahden tunnin kävelyretken aikana! Kuuntele tarinoita mysteerisistä legendoista ja jännittävistä uskomuksista samalla kun kävelet pitkin historiallisia katuja ja etsit Rooman käveleviä kuolleita. Retkellä näet myös Rooman suosituimpia nähtävyyksiä iltavalaistuksessa.

Alkaen € 75.00
Rooman Hop-On Hop-Off -bussi

Rooman Hop-On Hop-Off -bussi

Roomaan tutustuminen ei ole koskaan ollut näin helppoa ja jännittävää! Hyppää vain punaiseen City Sightseeing Hop-On Hop-Off -bussiin ja ihaile tätä upeaa kaupunkia avokattoisesta bussista käsin. Valitse 24, 48 tai 72 tunnin lippu. Osta lippusi jo etukäteen, niin pääset tutustumaan Roomaan heti saavuttuasi!

Alkaen € 28.00
Parasta Toscanaa & viininmaistajaiset

Parasta Toscanaa & viininmaistajaiset

Tule mukaamme Roomasta starttaavalle kokopäiväretkelle Toscanaan. Yhden päivän aikana pääsee maistamaan upeita toscanalaisia viinejä ja juustoja, nauttimaan hienosta arkkitehtuurista, kauniista maisemista ja perinteisestä toscanalaisesta lounaasta. Älä jätä väliin tätä mahtavaa retkeä ja varaa paikkasi jo kotona!

Alkaen € 129.00
Braccianon linna & lounas

Braccianon linna & lounas

Lähde seikkailulle pakoon Rooman hälinää ja suuntaa vehreälle maaseudulle. Vieraile 1400-luvun linnoituksessa, Odescalchin linnassa ja ihastuttavassa Braccianon kaupungissa sekä nauti maukas kolmen ruokalajin lounas. Retkeen sisältyy kuljetus Roomasta ja takaisin Roomaan. Varaa paikkasi jo tänään!

Alkaen € 109.00
VIP-päiväretki Caprille

VIP-päiväretki Caprille

Tule mukaamme ainutlaatuiselle Roomasta starttaavalle VIP-kokopäiväretkelle Caprille. Vieraile Caprin saarella, kiertele Carthusian parfyymitehtaassa, siemaile limoncelloa ja tutustua kuuluisaan Grotta Azzurraan (vapaaehtoinen). Varaa retkesi jo tänään ja varmista paikkasi!

Alkaen € 249.00
Vatikaani & puutarhat + aamiainen

Vatikaani & puutarhat + aamiainen

Tule mukaamme ainutlaatuiselle puolipäiväretkelle Vatikaanivaltioon! Vältä suuria väkijoukkoja, käy museoissa aamuvarhain, nauti herkullisesta aamiaisbuffetista, rentoudu bussissa, joka kuljettaa sinut 45-minuutin opastetulle retkelle ja nauti kolmen tunnin kierroksesta Vatikaanin museoissa ja Pietarinkirkossa. Tämä uskomaton retki myydään nopeasti loppuun, joten varaa paikkasi hyvissä ajoin!

Alkaen € 139.00
Laajennettu kierros Vatikaanissa

Laajennettu kierros Vatikaanissa

Nauti tästä laajennetusta Vatikaanin kierroksesta, johon sisältyy Bramanten portaat, Sikstuksen kappeli, Pinacoteca ja Pietarinkirkko. Pienryhmäretki taataan. Tämä retki sopii erinomaisesti kaikille, jotka etsivät kattavaa retkeä Vatikaanin museoihin! Osta lippusi jo kotona ja vältä Vatikaanin museoiden pitkät jonot!

Alkaen € 89.00
Vatikaanin museoiden iltakierros

Vatikaanin museoiden iltakierros

Tutustu Vatikaanin museoihin ja Sikstuksen kappeliin ilta-aikaan ja nauti taideteoksista ilman suuria väkijoukkoja. Joka vuosi Vatikaanin museot avataan virallisten aukioloaikojen jälkeen muutaman rajoitetun päivän ajaksi. Jos onnistut saamaan paikan Vatikaanin museoiden yökierroksellemme, tulet kokemaan todella upean illan! Varaa jo tänään!

Alkaen € 72.00
Vatikaani ja Rooma-kortti 

Vatikaani ja Rooma-kortti 

Vatikaani- ja Rooma -passilla saa ilmaisen pääsyn Vatikaaniin, museoihin ja puutarhoihin, liput kahteen huippukohteeseen, ilmaisen julkisen liikenteen Roomassa ja alennusta 30:ssa kohteessa. Osta Vatikaani- ja Rooma -passisi täältä!

Alkaen € 113.00
Vatikaanin aamukierros

Vatikaanin aamukierros

Osta liput Vatikaanin aamukierrokselle ja varmista paikkasi tälle suositulle retkelle! Käy Vatikaanin museoissa, Sikstuksen kappelissa ja Pietarinkirkossa. Varaa paikkasi jo kotona ja vältä jonot Vatikaanissa!

Alkaen € 49.00
Vatikaanin iltapäiväkierros

Vatikaanin iltapäiväkierros

Osta liput jo kotona, niin ohitat pitkät jonot Vatikaanissa! Vatikaanin iltapäiväkierroksemme aikana pääset opastetulle kierrokselle Vatikaanin museoihin ja käymään Sikstuksen kappelissa ja Pietarinkirkossa.

Alkaen € 49.00
Vatikaanin museot, Vatacombit ja Pietarinkirkko

Vatikaanin museot, Vatacombit ja Pietarinkirkko

Näe Vatikaanin kolme suosituinta nähtävyyttä: Vatikaanin museot, Vatakombit ja Pietarinkirkko, kaikki yhden retken aikana! Varaa liput etukäteen niin vältät jonot lippukassalle!

Alkaen € 59.00
Colosseum, Forum Romanum ja keskusta

Colosseum, Forum Romanum ja keskusta

Liity seuraamme 3.5 tunnin retkellä, jossa käydään Colosseumilla, Forum Romanumilla, Pantheonilla, Trevin lähteellä ja Piazza Navonalla. Koe Rooman parhaat nähtävyydet oppaan johdola ja opi lisää kaupungin vaikuttavasta historiasta.

Alkaen € 59.00
Rooma päivässä

Rooma päivässä

Tule mukaamme tälle koko päivän retkelle Roomassa ja näe kaikki kaupungin parhaimmat nähtävyydet. Etkä vain näe näitä kohteita, vaan pääset myös ohittamaan muun muassa Colosseumin, Vatikaanin museoiden ja Pietarinkirkon pitkät lippujonot.

Alkaen € 115.00
Bussimatka Pompeijiin

Bussimatka Pompeijiin

Käy yhdellä uskomattomimmista nähtävyyksistä eli muinaisen Pompejin raunioilla Rooman ulkopuolella. Retkeen kuuluu pysähdys Napolissa ja mukava lounashetki. Varmista paikkasi ja osta liput täältä!

Alkaen € 135.00
Rooman Big Bus -kiertoajelut

Rooman Big Bus -kiertoajelut

Näe “ikuisen kaupungin” suosituimmat nähtävyydet Big Bus -kiertoajeluilla. Ei ole parempaa tapaa nauttia Rooman katukuvasta kuin kaksikerroksisen avokattoisen bussin kyydistä. Valitse joko 24- tai 48-tunnin lippu, hintaan sis. neljä kävelykierrosta. Varaa Hop-on Hop-off -bussilippusi täältä!

Alkaen € 18.50
Kiertokäynti Colosseumille ja antiikin Roomassa kävellen

Kiertokäynti Colosseumille ja antiikin Roomassa kävellen

Lähde opastetulle retkelle Colosseumiin ja Forum Romanuviin. Vältä jonot, opi Rooman historiaa ja näe muinaiset rauniot.

Alkaen € 49.00
Rooman Segway-kierros

Rooman Segway-kierros

Tutustu Roomaan mitä hauskimmalla ja viihdyttävimmillä tavalla - Segwaylla! Segway-kierros sopii niin perheille, joissa on teini-ikäisiä, kuin pariskunnille ja yksin matkustavillekin, jotka haluavat nähdä Roomaa ja oppia sen historiaa. Osta liput netistä, niin varmistat paikkasi!

Alkaen € 75.00
Colosseumin lippupaketti & ohita jonot

Colosseumin lippupaketti & ohita jonot

Osta lippusi jo kotona ja ohita jonot Colosseumiin! Liput lähetetään suoraan sähköpostiisi, niin pääset tutustumaan Colosseumiin, Forum Romanumiin ja Palatinus-kukkulalle omaan tahtiisi!

Alkaen € 29.50
Retki Trastevereen & eksklusiivinen yksityisillallinen

Retki Trastevereen & eksklusiivinen yksityisillallinen

Varmista paikkasi tälle hyvin ainutlaatuiselle Trasteveren alueelle suuntaavalle retkelle ja nauti aito italialainen neljän ruokalajin illallinen. Koe Roomaa parhaimmillaan, varaa paikkasi jo tänään!

Alkaen € 94.00
Kävely valaistussa Roomassa

Kävely valaistussa Roomassa

Nauti kahden tunnin retkestä Roomassa auringonlaskun aikaan ja näe tämä kaunis kaupunki uudessa valossa. Näet monia kuuluisia nähtävyyksiä, kuten Pantheonin, Capitol-kukkulan ja Piazza Navonan. Varaa paikkasi jo tänään!

Alkaen € 39.00
Bussimatka Firenzeen

Bussimatka Firenzeen

Vietä päivä Firenzessä! Käy kaupungin suurimmilla nähtävyyksillä, kuten Galleria dell'Accademian taidemuseossa, jossa on esillä Michelangelon David sekä kuuluisassa Firenzen katedraalissa. Liput kannattaa ostaa etukäteen, sillä retki on suosittu!

Alkaen € 159.00
Juo kuten roomalaiset juovat

Juo kuten roomalaiset juovat

Maista palanen Roomaa samalla, kun opit juomaan ja syömään kuin paikalliset. Loistava retki kaikille hyvän ruuan ystäville! Pääset maistamaan lihoja, juustoja, viinejä ja monia muita herkkuja. Osta liput etukäteen ja ala kasvattamaan ruokahalua!

Alkaen € 55.00
Roomalaiset viinitarhat ja viininmaistajaiset

Roomalaiset viinitarhat ja viininmaistajaiset

Italia on synonyymi hienolle viinille, varsinkin Toscanan alueelta tulevalle viinille. Tule mukaamme täydelliselle puolipäiväretkelle, jonka aikana maistellaan viinejä Pallavicinin viinitilalla. Nauti uskomattomista maisemista, kiertele vanhalla viinitilalla ja maistele neljää tilan palkittua viiniä. Osta retkesi jo tänään!

Alkaen € 59.00
Roomalaiset kryptat ja katakombit

Roomalaiset kryptat ja katakombit

Lähde kiehtovalle matkalle ajassa taaksepäin pitkiin mutkaisiin katakombeihin ja niiden kryptiin. Et usko mitä kaikkea Rooman alla onkaan, et ainakaan ennen kuin näet itse! Vieraile Capuchinin kryptassa, joka on koristeltu luilla ja tutustu San Clementen basilikaan. Osta lippusi jo kotona, niin varmistat paikkasi retkelle.

Alkaen € 69.00
Rooman kryptat, katakombit & pimeä sydän

Rooman kryptat, katakombit & pimeä sydän

Tutustu Rooman pimeään historiaan tämän aavemaisen roomalaisiin kryptiin ja katakombeihin suuntautuvan retken aikana! Käy kaupungin ikivanhoissa osissa ja vilkkaiden katujen alta löytyvissä hautausmaissa. Tutustu Rooman katakombeihin, vieraile San Clementen basilikassa ja Capuchinin kryptassa, joka tunnetaan myös "luukappelina". Enintään 20 henkeä per retki! Osta liput tälle jännittävälle retkelle täältä!

Alkaen € 84.00
Vatikaanin iltaretki + illallinen

Vatikaanin iltaretki + illallinen

Nauti ainutlaatuisesta kierroksesta Vatikaanin museoissa virallisen sulkemisajan jälkeen! Ihaile maailmankuuluja taideteoksia rennommin kuin normaalisti ja pienemmissä väkijoukoissa. Retkeen sisältyy maukas buffet-illallinen! Varmista paikkasi tälle ainutlaatuiselle retkelle ja osta lippusi jo kotona!

Alkaen € 104.00