TUI
Ticmate

Liput Prahan kiertoajeluille

Prahalla on kiehtova ja synkkä historia sekä hurmaava tunnelma, joka vangitsee vierailijansa saman tien! Tutustu Prahaan kiertämällä Prahan linnoituksen, Charlesin sillan ja Juutalaisen hautausmaan. Näe Don Giovannin nukketeatteri, esitys Laterna Magika, Black Light teatteri tai upea kansallisteatteri. Liity mukaamme pubikierrokselle, jossa tshekkiläinen olut virtaa tai tule lounas- tai illallisristeilylle. Ja mikä tärkeintä, pidä hauskaa!

 
Lajittelukriteeri
A - Z
Hinta/henkilö
Suosittelemme
Prahan Suuri Kaupunkikierros

Prahan Suuri Kaupunkikierros

Prahan suuri kaupunkikierroksemme on paras ja mukavin tapa nähdä eniten Prahasta. Osta lippusi Prahan suurelle kaupunkikierrokselle täältä!

Alkaen € 28.00
Prahan Lounasristeily

Prahan Lounasristeily

Tämä kaksituntinen lounasristeily Prahassa on paras tapa nähdä kaunis Praha joelta käsin, samalla kun nautit hyvästä lounaasta laivalla. Osta lippusi täältä!

Alkaen € 19.60
Prahan Kultainen Kaupunkikierros

Prahan Kultainen Kaupunkikierros

Tutustu koko Prahaan jalkaisin, bussilla ja laivalla helpolla ja älykkäällä tavalla! Osta lippusi Prahan kultaiselle kaupunkikierrokselle täältä!

Alkaen € 36.00
Prahan Illallisristeily

Prahan Illallisristeily

Nauti ihanasta illallisristeilystä Prahassa, katsellen Prahan monia monumentteja iltavalaistuksessa. Osta lippusi Prahan illallisristeilylle täältä!

Alkaen € 26.00
Praha Yöaikaan

Praha Yöaikaan

Nautin Prahan nähtävyyksistä yöaikaan ja tutustu Krizikin musikaaliseen suihkulähteeseen. Osta liput Praha yöaikaan -kierrokselle täältä!

Alkaen € 26.00
Karlsteijnin Linna

Karlsteijnin Linna

Käynti kuuluisassa Karlstejnin linnassa Prahan ulkopuolella on ehdoton nähtävyys kaikille Prahassa vieraileville. Osta liput täysin opastetulle Karlstejnin linnan kierroksellemme täältä!

Alkaen € 38.00
Terezinin keskitysleiri

Terezinin keskitysleiri

Osta lippusi täysin opastetulle Terezinin (Theresienstadt) kierrokselle täältä. Terezin (Theresienstadt) oli pahamaineinen toisen maailmansodan aikainen keskitysleiri Prahan ulkopuolella!

Alkaen € 44.00
Prahan kaupunkiristeily

Prahan kaupunkiristeily

Yhden tunnin kaupunkiristeily Prahassa on hieno tapa tutustua Prahaan joelta käsin. Osta lippusi Prahan kaupunkiristeilylle täältä!

Alkaen € 7.20
Illallinen kunnantalolla

Illallinen kunnantalolla

Nauti herkullinen ja perinteinen tsekkiläinen illallinen kunnantalolla Prahan sydämessä. Osta lippusi tälle illalliselle Prahassa täältä!

Alkaen € 26.90
Prahan Segway-kierros

Prahan Segway-kierros

Prahan Segway-kierros on hauskin tapa nauttia ja nähdä koko Praha. Pidät hauskaa, samalla kun opit paljon uutta kauniista Prahasta. Osta lippusi täältä!

Alkaen € 72.00
Prahan pyöräilykierros

Prahan pyöräilykierros

Prahan pyöräilykierros ei ole pelkästään hauska tapa katsella nähtävyyksiä, vaan myös mielenkiintoinen tapa nauttia Prahan monista monumenteista. Liput Prahan pyöräilykierrokselle täältä!

Alkaen € 25.40
Prahan olutpanimo -kierros

Prahan olutpanimo -kierros

Prahan olutpanimo -kierros on paras olut elämys Tšekeissä. Osta lippusi Prahan Olutpanimo -kierrokselle täältä ja maista kuuluisaa tšekkiläistä olutta!

Alkaen € 51.60
Black Light Theatre Srnec

Black Light Theatre Srnec

Black Light Theatre - Musta Teatteri on todella perinteinen, tsekkiläinen ja prahalainen teatterimuoto. Osta lippusi mustaan teatteriin Prahassa täältä ja nauti todella erikoisesta tapahtumasta!

Alkaen € 20.00
Prahan pubikierros

Prahan pubikierros

Prahan pubikierros (Prague Pub Crawl), käy 2-3 pubissa ja illan lopuksi Euroopan suurimmassa pubissa/klubilla. Prahan pubikierros sisältää ilmaisia drinkkejä ja olutta. Osta bilelippusi Prahan pubikierrokselle täältä!

Alkaen € 23.20
Don Giovanni – Marionettiteatteri

Don Giovanni – Marionettiteatteri

Don Giovanni Prahan marionettiteatterissa on todellinen Prahan erikoisuus. Osta lippusi Don Giovanniin – Marionettiteatteriin Prahassa täältä!

Alkaen € 19.60
W.A. Mozartin jalanjäljissä

W.A. Mozartin jalanjäljissä

W.A. Mozartin jalanjäljissä ajalta, jolloin suuri säveltäjä asui Prahassa, on hieno kierros. Osta lippusi kierrokselle W.A. Mozartin jalanjäljissä täältä!

Alkaen € 27.00
Juutalainen Praha

Juutalainen Praha

Juutalainen Praha on opastettu kierros Prahan mielenkiintoisen ja aidon juutalaisen korttelin halki, mukaan lukien vanha juutalainen hautausmaa. Osta lippusi täältä!

Alkaen € 34.00
Kommunistinen kävelykierros

Kommunistinen kävelykierros

Prahan kommunistinen kävelykierroksemme opettaa sinulle Prahasta kommunistivuosien aikana ja näet edelleen olemassa olevia maamerkkejä. Osta lippusi täältä!

Alkaen € 28.40
Prahan kansallisteatteri

Prahan kansallisteatteri

Jos haluat nauttia upeista baletti- tai oopperaesityksistä Prahassa, suuntaa Prahan kansallisteatteriin! Kaunis ja näkemisen arvoinen kansallisteatteri hurmaa jo pelkkänä rakennuksena. Varaa lippusi täältä!

Alkaen € 62.00
Kansanperinneilta ja illallinen

Kansanperinneilta ja illallinen

Kansanperinneilta illallisen, juomien ja tanssin kera Prahassa on unohtumaton. Osta lippusi Kansanperinneiltaamme Prahassa täältä ja ota osaa perinteiseen tsekkiläiseen juhlaan!

Alkaen € 36.00
Prague Card

Prague Card

Explore Prague with the ultimate sightseeing pass - The Prague Card! Visit Prague Castle, world-class Jewish Museum, top attractions like Old Townhall and Petřín Tower, enjoy a free 2-hour bus tour and get unlimited travel with public transportation. Buy your Prague Card online!

Alkaen € 58.00