TUI
Ticmate

Porto

Täältä löydät lippuja nähtävyyksiin, kaupunkikierroksille ja moniin muihin kohteisiin Portossa. Ostamalla liput etukäteen varmistat paikkasi näille suosituille retkille! Nauti kierroksesta Porton vanhassa keskustassa, koe perinteinen Fado-show tai lähde viiniretkelle Douron laaksoon. Vain muutamia vaihtoehtoja mainitaksemme!

Suosikkilista
Lajittelukriteeri
A - Z
Hinta/henkilö
Suosittelemme
Porto Hop-On Hop-Off -bussi

Porto Hop-On Hop-Off -bussi

Tutustu Portoon, Portugalin toiseksi suurimpaan kaupunkiin Hop-On Hop-Off -bussien kyydissä! 43 pysäkkiä ympäri kaupunkia, joten Portoon tutustuminen on sekä helppoa että hauskaa. Valitse joko 24 tai 48 tunnin lippu! Sisältää ILMAISEN käynnin viinikellariin. Varaa nyt!

Alkaen € 15.50
Porton kaupunkikierros

Porton kaupunkikierros

Koe ja näe muinainen Pohjois-Portugalin pääkaupunki, loistelias Porto! Tutustu uskomattomaan keskustaan, vieraile katedraalissa, nauti viininmaistajaisista portviinikellarissa ja paljon muuta! Tämä neljän tunnin retki vie sinut katsomaan Porton kohokohtia. Varaa retkesi joko lounaan kanssa tai ilman.

Alkaen € 36.10
Porton kaupunkikierros & kuuden sillan risteily

Porton kaupunkikierros & kuuden sillan risteily

Tule mukaamme uskomattomalle puolipäiväretkelle Portoon! Nauti opastetusta retkestä upeassa kaupungin keskustassa, joka on Unescon maailmanperintökohde, vieraile kaupungin suurimmissa nähtävyyksissä, nauti kierroksesta portviinikellarissa, maistele paikallisia viinejä ja lähde "kuuden sillan risteilylle" upeisiin maisemiin. Varmista paikkasi ja varaa jo tänään!

Alkaen € 46.40
Porto illalla & Fado Show

Porto illalla & Fado Show

Lähde opastetulle retkelle Portoon illalla! Nauti ihanasta portugalilaisesta illallisesta kera paikallisten herkkujen ja perinteisen Fado-show'n. Tämä on kokemus, jota ei koskaan unohda! Osta lippusi tälle suositulle retkelle jo kotona!

Alkaen € 33.50
Viiniretki Douron laaksoon

Viiniretki Douron laaksoon

Tutustu Douron laakson kauniisiin maisemiin Porton ulkopuolella! Vieraile kolmella eri viinitilalla ja maistele neljää erilaista portugalilaista viiniä, jotka tulevat Douron alueelta. Tälle kokopäiväretkelle kannattaa osallistua, kun olet käymässä Portossa. Varaa tänään!

Alkaen € 97.90