TUI
Ticmate

Liput Pariisin illallisristeilyille

Tervetuloa Bateaux Parisiens luksusristeilylle, joka vie sinut romanttiselle retkelle Seine-joen halki Pariisissa. Tarjoamme illallis- ja lounasristeilyjä, joilla pääset nauttimaan herkullisesta ranskalaisesta ruuasta, joka valmistetaan risteilyn aikana laivan keittiössä. Hemmottele itseäsi ainutlaatuisella illallisella tai lounaalla ja risteile Seine-joella. Kokemus tulee taatusti olemaan ikimuistoinen.

 
Lajittelukriteeri
A - Z
Hinta/henkilö
Suosittelemme
Lounasristeily klo 12.45

Lounasristeily klo 12.45

Nauti ihanasta pariisilaisesta lounaasta Seinellä tällä lounasristeilyllä. Maistele ranskalaisen keittiön makuja samalla kun laiva ohittaa Pariisin nähtävyyksiä ja kuuluisia rakennuksia.

Alkaen € 59.00
VIP-illallisristeily klo 20.30.

VIP-illallisristeily klo 20.30.

Koe upea illallinen Pariisissa risteillen Seinellä! Tämä VIP-illallisristeily on yksi parhaiten myyvistä retkistämme eikä syyttä. Loistavaa ruokaa ja mahtava tunnelma! Varaa liput etukäteen!

Alkaen € 99.00
Illallinen Bistro Parisienilla & risteily

Illallinen Bistro Parisienilla & risteily

Yhdistä illallinen ja maisemaristeily ja ota kaikki irti Pariisin lomastasi! Nauti kahden ruokalajin illallinen kauniissa Bistro Parisienissa, josta avautuu ainutlaatuinen näkymä Eiffel-tornille ja Seinelle. Illallisen täydentää maisemaristeily. Hemmottele itseäsi ja varaa illallisesi sekä risteilysi jo tänään!

Alkaen € 36.00
Illallisristeily klo 18.15.

Illallisristeily klo 18.15.

Varmista, että ostat illallisristeilyn liput ennakkoon ja valmistaudu romanttiseen iltaan rakkauden kaupungissa. Nauti ihanasta perinteisestä ranskalaisesta illallisesta auringon laskiessa yli Pariisin.

Alkaen € 69.00
Lounas Bistro Parisienilla & risteily

Lounas Bistro Parisienilla & risteily

Nauti ihanasta lounaasta perinteisessä bistrossa, josta avautuvat ainutlaatuiset näkymät Eiffel-torniin ja Seinelle. Lounaan jälkeen on mahdollista katsella nähtävyyksiä Seinen risteilyltä käsin. Osta paikkasi lounaalle ja risteilylle jo tänään!

Alkaen € 33.50