TUI
Ticmate

Liput Pariisin Louvre-museoon

Ticmate myy lippuja loistokkaaseen Louvre-museoon Pariisissa. Voit valita omatoimisesta vierailusta Louvressa, johon kuuluu ääniopaste ja museon kartta, tai valita opastetun kierroksen, jolloin kierrät museon kokeneen oppaan kanssa ja näet kaikki kuuluisimmat ja suurimmat kokoelmat. Voit myös yhdistää Louvre-museon vierailuun Pariisin charmikaan Montmartre-alueen, jossa voit ihailla kuuluisaa Sacre Coeur kirkkoa. Louvre ja Mona Lisa odottavat sinua!

 
Lajittelukriteeri
A - Z
Hinta/henkilö
Suosittelemme
Pääsyliput Louvreen

Pääsyliput Louvreen

Ohita jonot ostamalla liput etukäteen maailmankuuluun Louvren taidemuseoon, joka sijaitsee Pariisin keskustassa Seinen rannalla. Näe muun muassa upeat mestariteokset Mona Lisa ja Milon Venus. Varaa liput netistä ja vältä pitkät jonot!

Alkaen € 17.80
Pääsyliput Musée Rodiniin

Pääsyliput Musée Rodiniin

Koe Hôtel Bironin Musée Rodin omaan tahtiisi ja nauti Rodin'n, Monet'n, Van Gogh'n ja Renoir'in mestariteoksista. Osta lippusi etukäteen ja ohita jonot tähän suosittuun museoon!

Alkaen € 16.70
Pariisin museopassi - 4 päivää

Pariisin museopassi - 4 päivää

Hyödynnä neljän päivän rajaton sisäänpääsy yli kuuteenkymmeneen Pariisin suosituimpaan museoon, monumenttiin ja muuhun kohteeseen Pariisin museopassilla! Passiin sisältyy liput Orsayn taiemuseoon, Versaillesin palatsiin ja moneen muuhun! Passi on voimassa neljä peräkkäistä päivää. Osta omasi täältä!

Alkaen € 81.00
Opastettu retki Orsayn taidemuseoon

Opastettu retki Orsayn taidemuseoon

Nauti opastetusta retkestä Orsayn museoon Pariisissa! Orsayn museo tunnetaan maailman suurimmasta kokoelmasta impressionistisia ja post-impressionistisia maalauksia, joten kaikkien taiteenystävien kannattaa käydä täällä! Varmista paikkasi tälle mielenkiintoiselle retkelle ja osta liput jo ennakkoon!

Alkaen € 55.90
Pariisin museopassi - 2 päivää

Pariisin museopassi - 2 päivää

Hyödy rajoittamattomasta pääsystä yli kuuteenkymmeneen suosituimpaan museeon ja monumenttiin Pariisin museopassilla! Passi on voimassa kaksi peräkkäistä päivää ja sen avulla pääset ohittamaan monen uskomattoman nähtävyyden lippujonot. Passilla voit käydä Orsayn taidemuseossa, Versaillesin palatsissa ja monessa muussa paikassa!

Alkaen € 60.50
Pääsyliput Tour Montparnasse -torniin

Pääsyliput Tour Montparnasse -torniin

Tour Montparnasse -pilvenpiirtäjästä avautuu päätähuimaavat 360° näkymät yli Pariisin. Näköalatasanne sijaitsee rakennuksen 56. kerroksessa, 200 metrin korkeudessa - selkeällä kelillä saatat nähdä jopa 40 kilometrin päähän. Päivisin ja illan pimentyessä näkymät ovat lumoavat. Varaa liput etukäteen ja ohita jonot Tour Montparnasse'een!

Alkaen € 16.70
Montmartre ja Louvre Museo

Montmartre ja Louvre Museo

Nauti Pariisin kahdesta rakastetuimmista aarteista: ihastuttavasta Montmartren alueesta ja siellä sijaitsevasta Sacré Cœurin basilikasta sekä maailmankuulusta Louvren taidemuseosta.

Alkaen € 76.70
Pääsyliput Les Invalides -museoon

Pääsyliput Les Invalides -museoon

Vieraile Les Invalides-museossa Pariisissa, joka koostuu useista kohteista: Musée de l'Armée, Musée de l'Ordre de la Libération, Musée Plans-Reliefs, cathédrale Saint-Louis des Invalides ja Invalidikirkko. Lippu sisältää pääsyn kaikkiin museoihin! Varaa lippusi tästä ja ohita jonot Les Invalides -museoon!

Alkaen € 18.90
Orsay'n taidemuseo & audio-opastus

Orsay'n taidemuseo & audio-opastus

Lähde vierailulle Pariisin Musée d'Orsay'in! Tämä maailmankuulu taidemuseo on tunnettu laajoista impressionististen ja postimpressionististen maalauksien kokoelmistaan. Audio-opastus ja kartta opastavat sinut kuuluisimpien taideteosten luokse! Varaa liput etukäteen ja ohita lipunmyynnin jonot!

Alkaen € 42.20
Pääsyliput Pompidou-keskukseen

Pääsyliput Pompidou-keskukseen

Koe uskomaton Pompidou-keskus! Keskus on yksi maailman johtavia 1900-2000-luvun taiteen museoista. Keskuksessa on näytteillä monipuolisesti eri taiteenlajeja: plastiikkaa, valokuvataidetta, uutta mediaa, arkkitehtuuria ja muotoilua. Pakollinen kohde taidefaneille! Varaa netistä ja ohita jonot!

Alkaen € 18.90
Pääsyliput Musée Picassoon

Pääsyliput Musée Picassoon

Vieraile Picasso -museossa omaan tahtiisi. Musée Picasso sisältää yli 5000 taideteoksen kokoelman 1900-luvun arvostetulta espanjalaiselta taiteilijalta Pablo Picassolta. Museo on ainut maailmassa, joka sisältää taidetta kaikilta kuvataiteen lajeilta, joiden parissa Picasso työskenteli: maalauksia, veistoksia, taidegrafiikkaa ja piirroksia. Osta liput netistä ja ohita jonot museoon!

Alkaen € 22.20
Pääsyliput tiedekeskukseen

Pääsyliput tiedekeskukseen

Tutustu Pariisin tiedekeskuksessa (Cité des Sciences et de l'Industrie) tieteen ja teknologian maailmaan. Koe näyttelyitä, työpajoja ja lapsille suunnattuja interaktiivisia esityksiä. Tällä lipulla näet niin pysyvät kuin vaihtuvat näyttelyt sekä muut aktiviteetit. Osta lippusi netistä ja pääset jonon ohi!

Alkaen € 15.60
Pääsyliput Riemukaarelle

Pääsyliput Riemukaarelle

Koe Riemukaari omaan tahtiisi tällä lipulla! Ihaile 360° panoraamanäkymiä Pariisin yli tästä maailmankuulusta nähtävyydestä Champs-Élysées'n päässä. Ohita jonot Riemukaarelle, joka on Pariisin kolmanneksi suosituin monumentti. Osta tästä!

Alkaen € 16.70
Pääsyliput Sainte-Chapelle'een

Pääsyliput Sainte-Chapelle'een

Koe Pariisin kappeli Sainte-Chapelle, todellinen goottilaisen arkkitehtuurin helmi. Tämä historiallinen monumentti rakennettiin alunperin Kristuksen kärsimyskertomuksen aikaisten reliikkien säilytyspaikaksi, jotka monarkia sai haltuunsa 1200-luvulla. Nämä sisältävät palan aitoa ristiä ja pyhää kruunua, jotka melkein kadotettiin 1800-luvun alussa. Ohita jonot kauniiseen kappeliin etukäteen varatuilla lipuilla.

Alkaen € 15.60
Näe Louvre omatoimisesti

Näe Louvre omatoimisesti

Nauti Louvresta Pariisissa omaan tahtiisi ja opi lisää Mona Lisan kaltaisista mestariteoksista ääniopastuksen johdolla. Osta liput verkosta niin pääset ohittamaan Louvren lippujonot!

Alkaen € 37.50
Pääsyliput Versailles'en sis. audio-opastuksen

Pääsyliput Versailles'en sis. audio-opastuksen

Tutustu Versailles'n palatsiin omaan tahtiisi, halutessasi audio-opastuksen avustuksella. Tämä Aurinkokuninkaan absoluuttisen vallan symboli ja arkkitehtuurin mestariteos lumoaa kävijänsä kauneudellaan ja historiallisella arvokkuudellaan. Osta lippusi tästä ja ohita pitkät jonot palatsiin!

Alkaen € 21.10
Versailles'n passi sis. audio-opastuksen

Versailles'n passi sis. audio-opastuksen

Tällä päiväpassilla voit tutustua koko Versailles'n palatsin alueeseen! Tutustu palatsiin audio-opastuksen avustuksella ja kuule lisää palatsin tunnetuimmista paikoista, kuten peilisali, kuninkaan ja kuningattaren huoneet. Seuraavaksi voit kierrellä puutarhoissa ja vierailla Trianons- ja Marie Antoinette'en tiloilla. Tee fiksummin kuin moni muu turisti, ja varaa lippusi etukäteen!

Alkaen € 25.60
Versailles'n passi sis. audio-opastuksen ja puutarhat

Versailles'n passi sis. audio-opastuksen ja puutarhat

Tällä kaiken kattavalla päiväpassilla voit nähdä koko Versailles'n palatsin alueen omaan tahtiisi. Tutustu palatsiin audio-opastuksen avustuksella, näe Trianons, Marie-Antoinette'en tilukset ja puutarhat, sekä taianomainen musiikkisuihkulähdeshow. Ohita jonot ostamalla liput etukäteen!

Alkaen € 32.20
Pääsyliput Grévinin vahakabinettiin

Pääsyliput Grévinin vahakabinettiin

Tutustu Grévinin vahakabinettiin Pariisissa, joka perustettiin jo vuonna 1881. Pääset ihailemaan yli 300 vahanukkea aina Albert Einsteinistä Mahatma Gandhiin ja Michael Jacksonista kuningatar Elisabeth II:n. Osta lippusi netistä ja pidä hauskaa vaikka koko perheen kera!

Alkaen € 25.00
Pääsyliput Musée d'Orsay'in

Pääsyliput Musée d'Orsay'in

Ohita jonot Musée d'Orsay'in etukäteen varatuilla lipuilla! Museo on maailmankuulu sen laajasta impressionististen ja postimpressionististen maalauksien ja muun taiteen kokoelmista. Alle 18-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi.

Alkaen € 18.90