TUI
Ticmate

Pariisin nähtävyydet

Tervetuloa Pariisin sivustollemme, josta löydät liput kabaree-esityksiin, nähtävyyksiin ja kiertoajeluihin Pariisissa. Täältä voit ostaa lippusi helposti, nopeasti ja turvallisesti mm Moulin Rougeen tai Lido de Parisiin, illalliselle Eiffel-tornissa, Louvren opastetulle kierrokselle, Seine-joen illallisristeilylle tai Versailles-linnan vierailulle.

Suosikkilista
Lajittelukriteeri
A - Z
Hinta/henkilö
Suosittelemme
Moulin Rouge

Moulin Rouge

Koe maailmankuulu kabaree Moulin Rougessa. Se vain on yksi niistä paikoista, jotka täytyy kokea Pariisissa käydessä! Liput myydään loppuun kauan ennen esityspäivää, joten osta lippusi hyvissä ajoin!

Alkaen € 105.00
Lido de Paris

Lido de Paris

Lido de Paris Champs-Elyséesellä on yksi maailman tunnetuimmista kabareista. Varmista lippusi tähän suosittuun esitykseen ja osta ne ajoissa!

Alkaen € 85.00
Pääsyliput Louvreen

Pääsyliput Louvreen

Ohita jonot ostamalla liput etukäteen maailmankuuluun Louvren taidemuseoon, joka sijaitsee Pariisin keskustassa Seinen rannalla. Näe muun muassa upeat mestariteokset Mona Lisa ja Milon Venus. Varaa liput netistä ja vältä pitkät jonot!

Alkaen € 17.80
Illallisristeily, Eiffel-torni ja Punainen mylly

Illallisristeily, Eiffel-torni ja Punainen mylly

Nauti illallisristeilystä Seinellä, käy Eiffel-tornissa ja näe illan päätteeksi kabaree-esitys Moulin Rougessa. Tämä on Pariisin matkasi huipennus!

Alkaen € 242.70
Illallisristeily klo 18.15.

Illallisristeily klo 18.15.

Varmista, että ostat illallisristeilyn liput ennakkoon ja valmistaudu romanttiseen iltaan rakkauden kaupungissa. Nauti ihanasta perinteisestä ranskalaisesta illallisesta auringon laskiessa yli Pariisin.

Alkaen € 69.00
VIP-illallisristeily klo 20.30.

VIP-illallisristeily klo 20.30.

Koe upea illallinen Pariisissa risteillen Seinellä! Tämä VIP-illallisristeily on yksi parhaiten myyvistä retkistämme eikä syyttä. Loistavaa ruokaa ja mahtava tunnelma! Varaa liput etukäteen!

Alkaen € 99.00
Ohita jonot Eiffel-torniin

Ohita jonot Eiffel-torniin

Ohita jonot Eiffel-torniin! Etukäteen ostetuilla lipuilla ohitat muut turistit ja vältät 2-4 tunnin jonottamisen. Pääset suoraan ylös vievään hissiin ihailemaan näkymiä yli Pariisin.

Alkaen € 42.90
Ohita jonot: Sightseeing-kierros Eiffel-tornille!

Ohita jonot: Sightseeing-kierros Eiffel-tornille!

Koe Pariisin parhaat palat ja vältä Eiffel-tornin jonot. Ohita jono ja nauti toisen kerroksen uskomattomista näkymistä! Liput, joilla pääsee ohittamaan jonot: Eiffel-tornin kierros täältä!

Alkaen € 54.80
Lounas Eiffel-tornin Ravintola-58:ssa

Lounas Eiffel-tornin Ravintola-58:ssa

Nauti lounaasta ravintola 58 Tour Eiffelissä Eiffel-tornissa Pariisin sydämessä. Ruoka on erinomaista ja näkymät kerta kaikkiaan henkeäsalpaavat. Hyvää vastinetta rahalle!

Alkaen € 19.00
ParisMagique Sightseeing-risteily

ParisMagique Sightseeing-risteily

Osta liput tunnin mittaiselle ParisMagique Sightseeing-risteilylle täältä! Kaikki Pariisin historialliset nähtävyydet mukavasti veneen kyydistä. Hanki lippusi täältä!

Alkaen € 14.30