TUI
Ticmate

Pariisin kiertoajelut

Näe ja koe Pariisi ja sen ympäristö yhdellä monista jännittävistä ja mukavista kiertoajeluistamme. Tarjoamme opastettuja kierroksia sekä omatoimisia hop-on hop-off kiertoajeluita. Myymme liput myös Seine-joen risteilyille ja lukuisille Eiffel-tornin kierroksille. Liity mukaamme Versaillesin ja Mont Saint-Michelin kierroksille tai vieraile kuuluisassa Louvre-museossa. Voit vapaasti valita laajasta valikoimastamme mahtavia Pariisin retkiä!

 
Lajittelukriteeri
A - Z
Hinta/henkilö
Suosittelemme
Ohita jonot Eiffel-torniin & risteily

Ohita jonot Eiffel-torniin & risteily

Ohita Eiffel-tornin lippukassan jonot ja lähde risteilylle Seinelle! Ole ovelampi kuin muut turistit ja osta Eiffel-torniin etukäteen liput, ja vältä 2-4 tunnin jonot. 1h Seinen risteily on Eiffel-tornin vierailun jälkeen.

Alkaen € 54.40
Hop-On Hop-Off -risteily

Hop-On Hop-Off -risteily

Tutustu Pariisiin vesiltä käsin Hop-On Hop-Off -risteilyllä Seinellä. Yhdeksän keskeisellä paikalla sijaitsevaa pysäkkiä takaavat sen, että pääset näkemään kaikki päänähtävyydet omaan tahtiisi. Hyppäät vain kyytiin ja hyppäät pois kyydistä niin paljon kuin haluat 24 tai 48 tunnin aikana.

Alkaen € 16.00
Ooppera Bastille

Ooppera Bastille

Opéra de la Bastille tai yleisemmin Opera Bastille, myös kutsuttu Pariisin uusi oopperatalo esittää useimmiten oopperoita. Opperatalo avattiin vuonna 1989. Näe nyt hulppea oopperatalo ja varaa täältä liput Opéra Bastilleen illallisella tai ilman!

Alkaen € 244.00
Opera Garnier

Opera Garnier

Opéra Garnier tai yleisemmin Palais Garnier, myös kutsuttu Pariisin vanha oopperatalo esittää useimmiten upeita ballettiesityksiä. Opperatalo avattiin vuonna 1875. Näe nyt hulppea oopperatalo ja varaa täältä liput Opéra Garnieriin illallisella tai ilman!

Alkaen € 119.00
Historiallinen Pariisi

Historiallinen Pariisi

Historiallinen Pariisi on opastettu kierros joka vie kaupungin vanhimpien osien kautta mukaan lukien Ile de la Cité ja Notre-Dame. Varaa lippusi täältä!

Alkaen € 72.60
Versailles ja Pariisi

Versailles ja Pariisi

Koe Pariisi ja vieraile Versaillesin palatsissa tällä opastetulla Versailles ja Pariisi kierroksella. Varaa lippusi täältä!

Alkaen € 113.20
Asterix Park®

Asterix Park®

Vieraile Pariisin Asterix huvipuistossa opastetulla kiertokäynnillä Pariisista Asterix puitoon. Varaa lippusi täältä!

Alkaen € 73.70
Tehtaanmyymälät

Tehtaanmyymälät

Vieraile La Vallée Village ostoskeskuksessa Pariisin ulkopuolella bussiajelulla Pariisista. Osta lippusi verkossa täältä!

Alkaen € 21.50
Reims Shampanja

Reims Shampanja

Nauti samppanjantäyteisestä päivästä! Tämä retki vetoaa varsinkin samppanjan ystäviin. Kierros tarjoaa yhdistelmän teknistä että yleistä tietoa samppanjasta sekä maistiaisia.

Alkaen € 150.50
Normandian Maihinnousun Rannat

Normandian Maihinnousun Rannat

Nauti Pariisista lähtevästä opastetusta kokopäiväretkestä Normandian maihinnousun rannoille! Näe Pointe du Hoc, Omaha Beach, Arromanches ja Juno Beach. Tämä on erinomainen retki niille, jotka ovat kiinnostuneita toisesta maailmansodasta. Osta liput verkosta!

Alkaen € 199.50
Retki Mont-Saint-Michelin luostariin

Retki Mont-Saint-Michelin luostariin

Opastettu bussiretki Pariisista Mont Saint Michelin luostariin. Lippuja tälle opastetulle retkelle voi ostaa täältä!

Alkaen € 191.60
Kahden päivän retki Normandiaan, Saint Maloon & Mont Saint Micheliin

Kahden päivän retki Normandiaan, Saint Maloon & Mont Saint Micheliin

Tule mukaamme kiehtovalle kahden päivän retkelle Pariisista Normandiaan, Saint Maloon ja Mont Saint Micheliin. Retkeen sisältyy yöpyminen kolmen tähden hotellissa, aamiainen ja illallinen, liput useisiin nähtävyyksiin ja museoihin sekä kuljetus Pariisin hotelliltasi. Varaa retkesi jo tänään!

Alkaen € 374.00
Pariisi 2CV:n kyydissä

Pariisi 2CV:n kyydissä

Näe Pariisin huikeimmat nähtävyydet, kuten Eiffel-torni ja Louvre, Ranskan ikonisimman auton, Citroënin 2CV:n kyydissä. Valitse kolmesta eri pituisesta kierroksesta!

Alkaen € 83.00
Giverny ja Monét

Giverny ja Monét

Opastetut kierrokset Pariisista Givernyyn Monet'n kuuluisaan puutarhaan ja taloon. Liput Givernyyn ja Monet'n kotiin täältä!

Alkaen € 93.60
Avoin bussikierros Pariisissa

Avoin bussikierros Pariisissa

Varaa liput Pariisin Hop-On Hop-Off -bussiin, joka on helpoin ja joustavin tapa tutustua Pariisiin! Hyppää vain yhteen monista busseista ja aloita kierros avobussin kyydissä.

Alkaen € 33.00
Ohita jonot: Sightseeing-kierros Eiffel-tornille!

Ohita jonot: Sightseeing-kierros Eiffel-tornille!

Koe Pariisin parhaat palat ja vältä Eiffel-tornin jonot. Ohita jono ja nauti toisen kerroksen uskomattomista näkymistä! Liput, joilla pääsee ohittamaan jonot: Eiffel-tornin kierros täältä!

Alkaen € 54.80
Pariisin Big Bus -kiertoajelut

Pariisin Big Bus -kiertoajelut

Tutustu Pariisin parhaimpiin nähtävyyksiin omaan tahtiisi Big Bus -kiertoajeluilla! Tällä Pariisin sightseeing-kierroksella näet Eiffel-tornin, historiallisen Le Louvre'en, Ard de Triomphe'en ja paljon muuta. Valitse joko 24h tai 48h lippu, johon on mahdollista lisätä myös tunnin sightseeing-risteily. Varaa Big Bus -kierroksesi netistä!

Alkaen € 15.50
ParisMagique Sightseeing-risteily

ParisMagique Sightseeing-risteily

Osta liput tunnin mittaiselle ParisMagique Sightseeing-risteilylle täältä! Kaikki Pariisin historialliset nähtävyydet mukavasti veneen kyydistä. Hanki lippusi täältä!

Alkaen € 14.30
Pariisin parhaat -pyöräilykierros

Pariisin parhaat -pyöräilykierros

Viiletä muiden bussilla tai kävellen liikkuvien turistiryhmien ohi sinisellä pyörällä ja pääse näkemään Pariisin suosituimmat monumentit läheltä tällä hauskalla ja turvallisella tavalla! Pyöräilykierrokselta kotiinviemiseksi jää Pariisin matkan parhaimpia muistoja ja valokuvia. Varaa paikkasi kierrokselle tästä!

Alkaen € 32.00
Pariisin salaisuudet -pyöräilykierros

Pariisin salaisuudet -pyöräilykierros

Lähde kanssamme Pariisin salaisuudet -pyöräilykierrokselle ja koe kaupungin erilainen puoli. Kierros sopii kaikille, jotka haluavat kokea Pariisin salatun charmin ja nähdä mikä kaupungista tekee kiehtovan paikallisille. Varaa paikkasi pyöräilykierrokselta jo tänään!

Alkaen € 35.00
Versailles'n pyöräilykierros

Versailles'n pyöräilykierros

Versailles'n pyöräilykierros on täydellinen tapa tutustua tähän yli 800 hehtaarin kuninkaalliseen alueeseen. Pääset näkemään kaikki Versaillesin kohokohdat pyöränselästä, joten voit samalla vähän kuntoilla massiivisissa puutarhoissa. Varaa paikkasi Versailles'n pyöräilykierrokselta täältä!

Alkaen € 84.00
Pariisin illan pyöräilykierros

Pariisin illan pyöräilykierros

Pariisin illan pyöräilykierroksemme vie sinut kauneimmin valaistujen monumenttien luokse auringon laskiessa. Näet muun muassa Eiffel-torni iltavalaistuksessaan, Champs-Elyséesin, Notre-Damen ja Louvren. Koe lumoava ja hauska sigtseeing-kierros Pariisissa! Varaa paikkasi illan pyöräilykierroselle tästä!

Alkaen € 38.00
Loiren laakson linnat

Loiren laakson linnat

Vieraile kolmessa Loiren laakson kuuluisimmassa linnassa: hienostuneessa Château d'Amboisessa, hurmaavassa Château de Chenonceaussa ja majesteettisessa Château de Chambordissa. Näe kuninkaallisten kodit ja Leonardo da Vincin hautapaikka. Nouto hotellilta ja lounas kuuluu hintaan!

Alkaen € 312.70
Eiffel-tornin kierros, sis. pääsy huipulle & risteily

Eiffel-tornin kierros, sis. pääsy huipulle & risteily

Ohita jonot suosittuun Eiffel-torniin! Vieraile 1. ja 2. kerroksessa yhdessä oppaasi kanssa, ja saat liput myös tornin korkeimpaan kerrokseen, huipulle! Kierrokseen sisältyy myös hurmaava Seinen risteily. Varaa paikkasi kierrokselta netistä!

Alkaen € 58.50
Pyöräretki Monet'n puutarhaan

Pyöräretki Monet'n puutarhaan

Tule mukaamme pyöräretkelle hämmästyttävään Normandiaan Vernonin kylään, jossa tutustutaan Monet'n yksityispuutarhaan pyöräillen. Retkeen sisältyy myös sisäänpääsy Monet'n taloon, johon voi tutustua omatoimisesti. Täydellinen koko perheen retki! Varaa pyöräretkesi täältä!

Alkaen € 0.00
Pyöräretki Loiren laaksoon

Pyöräretki Loiren laaksoon

Tule mukaamme pyöräretkelle Loiren laaksoon Pariisin ulkopuolelle! Tämä on ainoa pyöräretki, jonka aikana käydään kahdessa linnassa, markkinoilla ja viininmaistajaisissa vain yhden päivän aikana. Varmista paikkasi tälle suositulle retkelle ja varaa jo ennakkoon!

Alkaen € 195.00
Pariisin Segway-retki

Pariisin Segway-retki

Vietä muutama tunti seikkaillen Segwayllä ympäri Pariisia! Täydellinen retki sekä niille, jotka eivät ole aikaisemmin käyneet Pariisissa että niille, jotka ovat jo tehneet tuttavuutta Pariisin kanssa. Olemme varmoja, että kuulut sitten kumpaan ryhmään tahansa, Segwayllä ajelu on paras tapa tutustua tähän "Valon kaupunkiin". Varaa Pariisin Segway-kierroksesi etukäteen!

Alkaen € 60.00
Pariisin iltaretki Segwaylla

Pariisin iltaretki Segwaylla

Päätä Pariisin päiväsi rennolla ajelulla tämän "Valon kaupungin" taianomaisilla kaduilla. Pienryhmäretki takaa sen, että kokemuksesta tulee henkilökohtainen ja intiimi. Tulet muistamaan retken loppuelämäsi! Tule kokemaan Pariisi auringonlaskun aikaan ja varaa Segway-retkesi etukäteen!

Alkaen € 70.00
Eiffel-tornin huippu & ohita jonot

Eiffel-tornin huippu & ohita jonot

Ohita jonot huippusuosittuun Eiffel-torniin! Käy sekä ensimmäisessä että kolmannessa kerroksessa oppaan johdolla. Lisäksi saat liput tornin huipulle! Retki myydään nopeasti loppuun, joten varaa paikkasi jo tänään!

Alkaen € 49.50
Kokopäiväretki Versailles & Trianon

Kokopäiväretki Versailles & Trianon

Nauti opastetusta retkestä Versaillesiin ja sen kauniisiin huoneisiin. Kierroksen jälkeen voit viettää aikaa kauniissa puutarhoissa ennen suuntaamista lounaalle läheiseen Grand Canaliin. Retken iltapäiväosuudella kierretään Petit ja Grand Trianonia. Varaa retkesi täältä, niin pääset ohittamaan Versaillesin ja Trianonin jonot.

Alkaen € 169.90
Ranskan vallankumous -kävelyretki

Ranskan vallankumous -kävelyretki

Nauti opastetusta kävelyretkestä Pariisissa ja tutustu moniin Ranskan vallankumoukseen liittyviin rakennuksiin, patsaisiin ja symboleihin asiantuntevan oppaan johdolla. Pienryhmäretkitakuu! Osta lippusi netistä ja varmista paikkasi!

Alkaen € 20.00
Disneyland Paris - 1 Day (Normal season days)

Disneyland Paris - 1 Day (Normal season days)

Skip the line to the most popular theme park in all of Europe - Disneyland Paris! Spend a fun and magical day exploring the five incredible lands the park is divided into. Buy your entrance tickets online!

Alkaen € 86.60
Pariisin katakombit - ohita jonot

Pariisin katakombit - ohita jonot

Ohita sisäänpääsyn jonot Pariisin katakombeilla! Tutustu Pariisin hämärämpään puoleen tällä opastetulla kävelykierroksella. Sukella Pariisin katujen alle ja kävele tunneleissa, jotka ovat tehty pariisilaisten luista!

Alkaen € 63.00
Kiertoajelu ja jokilaivaristeily

Kiertoajelu ja jokilaivaristeily

Tutustu Pariisiin, sen historiaan ja upeaan arkkitehtuuriin tällä hauskalla ja runsaasti tietoa sisältävällä kolmen tunnin kierroksella! Tarkastele Pariisia luksusbussista ja jokilaivasta käsin. Tämä on loistava tapa oppia tuntemaan Pariisia.

Alkaen € 27.80
Kiertoajelu

Kiertoajelu

Tämä kiertoajelu vie sinut matkalle ympäri Pariisia kaksikerroksisen luksusbussin kyydissä. Näe Pariisin keskeisimmät nähtävyydet vain alle kahdessa tunnissa. Tämä on täydellinen retki niille, joilla ei ole paljoa aikaa Pariisissa!

Alkaen € 20.00
Klassinen Pariisin kävelykierros

Klassinen Pariisin kävelykierros

Nauti kävelykierroksesta Pariisissa! Näe kaikki suurimmat nähtävyydet kaupungin keskustassa. Erinomainen retki heille, jotka ovat Pariisissa vain lyhyen aikaa. Varaa täältä!

Alkaen € 25.00
Kolmen päivän retki Mont Saint Micheliin & Loiren laakson linnoihin.

Kolmen päivän retki Mont Saint Micheliin & Loiren laakson linnoihin.

Nauti kolmen päivän retkestä Mont Saint Michelin kuuluisaan luostariin ja Loiren laakson kauniisiin linnoihin. Retkeen sisältyy nouto hotelliltasi/kuljetus takaisin hotellillesi, kuusi ateriaa ja kaksi yötä kolmen tähden hotellissa. Älä jätä väliin tätä upeaa retkeä, varaa jo kotona!

Alkaen € 612.00
Kiertoajelu, jokilaivaristeily ja Eiffel-torni

Kiertoajelu, jokilaivaristeily ja Eiffel-torni

Osta liput ennakkoon tähän kolmiosaiseen kierrokseen, joka toteutetaan bussilla ja laivalla ja jonka aikana pääset myös ihailemaan Pariisia korkeuksista. Ohita jonot ja näe kaikki suurimmat nähtävyydet mukaan lukien Eiffel-torni. Hyvää vastinetta rahalle!

Alkaen € 60.50
Paris Essential

Paris Essential

Jos haluat kokea parasta, mitä Pariisilla on tarjota, silloin tämä on retki juuri sinulle! Tähän kolmiosaiseen retkeen kuuluu bussikierros audio-opastuksella, maisemaristeily Seinellä ja kahden ruokalajin lounas Eiffel-tornissa. Varmista paikkasi ostamalla liput jo ennen matkaa!

Alkaen € 113.00
Ohita jonot Eiffel-torniin

Ohita jonot Eiffel-torniin

Ohita jonot Eiffel-torniin! Etukäteen ostetuilla lipuilla ohitat muut turistit ja vältät 2-4 tunnin jonottamisen. Pääset suoraan ylös vievään hissiin ihailemaan näkymiä yli Pariisin.

Alkaen € 42.90
Parasta Pariisia.

Parasta Pariisia.

Tämä Pariisin kokopäiväretki sisältää parhaat palat Pariisista! Käy Louvressa ja Notre Damen katedraalissa, risteile Seinellä ja nauti herkullinen lounas Eiffel-tornissa, josta avautuu henkeäsalpaavat näkymät yli kaupungin.

Alkaen € 146.80
Retki Versaillesiin.

Retki Versaillesiin.

Käy Versaillesin palatsissa! Osta liput etukäteen niin pääset nauttimaan ylellisestä kuljetuksesta Pariisin ja Versaillesin välillä ja vältät jonottamisen lippuluukulle.

Alkaen € 57.40
Iltakierros Pariisissa

Iltakierros Pariisissa

Pariisin valot, Pariisin kiertoajelu tehdään luksusbussissa. Osta liput Pariisin valot –kiertoajeluun täältä!

Alkaen € 30.50
Iltakierros Pariisissa ja risteily

Iltakierros Pariisissa ja risteily

Pariisin valot ja risteily on yhdistelmä kiertoajelua yöllisessä Pariisissa sekä bussilla että veneellä. Lippuja Pariisin valot ja risteilyyn voit ostaa täältä!

Alkaen € 34.90
Pariisin iltakierros, risteily ja Eiffel-torni

Pariisin iltakierros, risteily ja Eiffel-torni

Koe öinen Pariisi! Kiertoajeluun kuuluu käynti Eiffel-tornissa, jossa pääset ohittamaan pitkät jonot ja menemään hissillä suoraan ylös, risteily Seinellä ja nähtävyyksien katsomista bussilla. Hauskaa koko perheelle!

Alkaen € 68.30
Kahden päivän retki Loiren laakson linnoihin

Kahden päivän retki Loiren laakson linnoihin

Tule mukaamme taianomaiselle kahden päivän retkelle Loiren laakson linnoihin. Retkeen sisältyy kuljetukset hotelliltasi, kaikki pääsyliput ja opastetut kierrokset kuuteen linnaan, kolmen tähden majoitus sekä illallinen, aamiainen ja lounas. Varaa retkesi jo tänään!

Alkaen € 412.00
Disneyland Paris - 1 Day / 2 Parks (Normal season days)

Disneyland Paris - 1 Day / 2 Parks (Normal season days)

Want to get the most out of your time in Paris? Visit these two amazing theme parks in one day! See fairytales come to life at Disneyland Paris and explore the cool movie sets at Walt Disney Studios Park. Buy your tickets online and skip the lines to the popular parks!

Alkaen € 105.50
Kahden päivän retki Mont Saint Micheliin & Loiren laakson linnoihin

Kahden päivän retki Mont Saint Micheliin & Loiren laakson linnoihin

Nauti kahden päivän retkestä kuuluisaan Mont Saint Michelin luostariin ja Loiren laakson linnoihin. Nouto Pariisin hotellistasi. Retkeen sisältyy kolme ateriaa ja majoitus kolmen tähden hotellissa. Varmista paikkasi ja osta retkesi netistä!

Alkaen € 407.00
Iltakävelyretki latinalaiskorttelissa

Iltakävelyretki latinalaiskorttelissa

Nauti kävelyretkestä Pariisin sydämessä! Opas vie pienryhmänsä (max. 16) tunnelmalliseen latinalaiskortteliin. Varaa paikkasi netistä!

Alkaen € 20.00
Ranskalainen keittiö- kierrokselle Pariisissa

Ranskalainen keittiö- kierrokselle Pariisissa

Osta liput kulinaariseen kokemukseen Pariisissa ja nauti ranskalaisen keittiön herkuista parhaimmillaan! Tule lounaalle ja opi muutamia maukkaita reseptejä! Osta lippusi Ranskalainen keittiö- kierrokselle Pariisissa täältä!

Alkaen € 171.40
Pariisi passi

Pariisi passi

Ilmainen sisäänpääsy yli 60 huippunähtävyyteen Pariisissa, ilmainen kuljetus alueilla 1-3, risteily Seinellä ja paljon muuta. Pariisi passilla säästät aikaa ja rahaa. Hanki oma passisi täältä.

Alkaen € 134.00
Disneyland Paris - 1 Day (Low season days)

Disneyland Paris - 1 Day (Low season days)

Enjoy a full day of magical fun in Disneyland Paris! Meet all the beloved Disney characters, enjoy the thrilling rides, admire the impressive parades and much, much more. Book your tickets before you leave home and avoid the long lines!

Alkaen € 58.90
Pariisin Salaisuuksien aarrearkku-kierros

Pariisin Salaisuuksien aarrearkku-kierros

Osta liput kävelykierrokselle ja löydä Pariisin salaisten aarteiden aarrearkku. Opastettukierros ympäri parhaita ja parhaiten piilotettuja paikkoja Pariisissa. Näe Buren Colums, Vivienne kauppakuja ja Garnier ooppera. Osta liput Pariisin Salaisuuksien aarrearkku-kierrokselle täältä!

Alkaen € 33.80
Kolmen päivän retki Normandiaan, Mont Saint Micheliin & Loiren laaksoon

Kolmen päivän retki Normandiaan, Mont Saint Micheliin & Loiren laaksoon

Koe Normandia, Mont Saint Michel & Loiren laakso tämän uskomattoman kolmen päivän retken aikana! Retki alkaa hotelliltasi. Kolmen tähden majoitus, aamiaiset, illalliset ja kuljetukset Pariisin hotelliltasi/takaisin hotelliin sisältyvät hintaan. Osta retkesi täältä!

Alkaen € 549.00
Aamuretki Versaillesiin

Aamuretki Versaillesiin

Nauti kiehtovasta opastetusta retkestä Versaillesin palatsiin ja opi lisää Aurinkokuninkaasta, Ludvig XIV:stä. Kuljetukset kuuluvat retken hintaan. Opastetun kierroksen jälkeen voit tutustua palatsin hämmästyttäviin puutarhoihin omatoimisesti. Varmista paikkasi tälle suositulle retkelle ostamalla liput ennakkoon!

Alkaen € 96.90
Montmartren retki

Montmartren retki

Ihastu Montmartren kaupunginosaan tämän kahden tunnin opastetun retken aikana! Montmartre on kapeiden katujen alue, joka henkii vanhan Pariisin tunnelmaa. Täällä voi käydä Sacré Coeurilla, Place de Tertrellä ja monessa muussa paikassa! Varaa paikkasi tälle mukavalle retkelle netistä!

Alkaen € 33.10
Neljän päivän retki Normandiaan, Mont Saint Micheliin & Loiren laaksoon

Neljän päivän retki Normandiaan, Mont Saint Micheliin & Loiren laaksoon

Tule mukaamme tälle upealle retkelle Normandiaan, Mont Saint Micheliin ja Loiren laakson linnoihin. Anna bussin noutaa sinut Pariisin hotelliltasi, majoitu kolmen tähden hotellissa ja tutustu lisää Ranskaan. Älä jätä väliin tätä ihanaa retkeä ja varmista paikkasi ostamalla etukäteen!

Alkaen € 745.00
Bussiretki Mont-Saint-Micheliin

Bussiretki Mont-Saint-Micheliin

Käy yhdessä Ranskan tunnetuimmista kohteista, uskomattomassa Unescon maailmanperintökohde Mont-Saint-Michelinissä. Tällä saarella näet mahtavan keskiaikaisen luostarin, joka sijaitsee saaren korkeimmalla kohdalla. Kyseessä on omatoimiretki, joten voit vapaasti suunnitella päiväohjelmasi. Retken hintaan sisältyy kuljetus Pariisista ja sinne takaisin sekä pääsyliput luostariin.

Alkaen € 147.10
Disneyland Paris - 1 Day / 2 Parks (Low season days)

Disneyland Paris - 1 Day / 2 Parks (Low season days)

Prebook your entrance tickets from home and skip the line to both Disneyland Paris and Walt Disney Studios Park. Try all of the amazing rides, see the incredible parades and meet your favorite Disney characters. It's guaranteed fun for the whole family!

Alkaen € 77.70
Sommen taistelukentät -retki

Sommen taistelukentät -retki

Nauti opastetusta retkestä Sommen taistelun alueille ja opi lisää ensimmäisen maailmansodan aikaisista tapahtumista. Tämän historiallisen retken aikana käydään alueen suurimmilla taistelualueilla, muilla alueen historiallisilla paikoilla ja ensimmäisessä ainoastaan ensimmäiselle maailmansodalle pyhitetyssä museossa. Retki kaikille historiasta kiinnostuneille!

Alkaen € 153.90
Retki Versaillesiin & Suihkulähdeshow

Retki Versaillesiin & Suihkulähdeshow

Nauti opastetusta retkestä Pariisista Versaillesiin! Näet palatsin, ranskalaiset puutarhat ja upean barokkiajan musiikilla ja valoilla höystetyn suihkulähdeshow'n. Varmista paikkasi tälle suositulle retkelle ja osta liput ennakkoon!

Alkaen € 99.20
Versailles Express 

Versailles Express 

Hyppää Versailles Expressin kyytiin, niin sinut kuljetetaan Versaillesin palatsiin vaivattomasti ja mukavasti. Varmista paikkasi bussissa ja osta lippusi netistä!

Alkaen € 33.10
Disneyland® by bus

Disneyland® by bus

Vieraile Pariisin Disneylandissa®! Etukäteen ostetuilla lipuilla säästyt jonottamiselta sekä Disneylandissa että Walt Disney Studios Parkissa ja pääset paikalle mukavasti bussikuljetuksella.

Alkaen € 109.80
Louvren opastettu kierros

Louvren opastettu kierros

Tämä opastettu kierros Pariisin Louvre-museoon esittelee kuuluisia töitä, mukaan lukien Mona Lisan. Sinulle jää myös omaa aikaa. Varaa lippusi täältä!

Alkaen € 65.00
Maraisin kävelyretki

Maraisin kävelyretki

Tutustu yhteen Pariisin trendikkäimpään alueeseen tällä kävelyretkellä! Maraisissa on kaikki - ylellisiä designer-putiikkeja, tapahtumarikas yöelämä, ihania julkisia puistoja ja kaupungin parhaat falafelit. Varaa Maraisin kävelyretkesi netistä!

Alkaen € 20.00
Montmartren kävelykierros

Montmartren kävelykierros

Tutustu ihastuttavaan pariisilaiseen Montmartren alueeseen tämän kävelyretken aikana! Käyskentele mukulakivikaduilla ja näe Moulin Rouge sekä Sacre Couerin basilika. Varmista paikkasi hauskalle kävelyretkelle ja osta liput etukäteen!

Alkaen € 20.00
Paris Saint Germain

Paris Saint Germain

Buy tickets to Paris Saint-Germain at Parc de Prince in Paris. Zlatan Ibrahimovic has signed with Paris Saint-Germain before this season!