TUI
Ticmate

Liput Pariisin kabaree-esityksiin

Kabaree - maailmankuulu taidemuoto, jonka kuuluisimmat klassiset esitykset ovat Pariisin Bal du Moulin Rougessa, Lido dessa ja Crazy Horsessa! Nämä revyy-teatterit tarjoavat näyttäviä, mahtipontisia, mielikuvituksellisia, akrobaattisia ja haastavia esityksi värikkäillä ja kimaltelevilla puvuilla, pitkillä säärillä, paljaalla pinnalla ja jopa rinnoilla! Varaa itsellesi todellinen Pariisi-kokemus - cabaret! Osta liput illallisella tai ilman!

 
Lajittelukriteeri
A - Z
Hinta/henkilö
Suosittelemme
Lido de Paris

Lido de Paris

Lido de Paris Champs-Elyséesellä on yksi maailman tunnetuimmista kabareista. Varmista lippusi tähän suosittuun esitykseen ja osta ne ajoissa!

Alkaen € 85.00
Moulin Rouge

Moulin Rouge

Koe maailmankuulu kabaree Moulin Rougessa. Se vain on yksi niistä paikoista, jotka täytyy kokea Pariisissa käydessä! Liput myydään loppuun kauan ennen esityspäivää, joten osta lippusi hyvissä ajoin!

Alkaen € 105.00
Crazy Horse

Crazy Horse

Nauti show'sta Pariisin Crazy Horsessa! Show sisältää legendaaristen ja sensuellien Crazy Horsen tanssijoiden esittämiä esteettisiä ja visuaalisia kuvaelmia. Varaa lippusi netistä!

Alkaen € 85.00
Paradis Latin

Paradis Latin

Paradis Latin on kaikista kabaree-teattereista se kaikista pariisilaisin, sillä sen asiakaskunnasta 70% on ranskalaisia. Valmistaudu iltaan, joka on täynnä herkullista ruokaa, samppanjaa ja erinomaista viihdettä. Tämä uskomaton show tullaan myymään loppuun etukäteen, joten ostathan liput jo ennen matkaa.

Alkaen € 75.00
Punainen mylly ja jokilaivaristeily

Punainen mylly ja jokilaivaristeily

Haluatko tehdä Pariisin matkastasi vieläkin taianomaisemman? Kokeile Seinen risteilyä, jota seuraa ilmiömäinen show Moulin Rougessa. Lippuun kuuluu puoli pulloa samppanjaa. Varmista lippusi ja varaa nyt!

Alkaen € 188.10