TUI
Ticmate

Liput nähtävyydet sisään New York

New York is bursting with fun attractions, cool art museums and iconic landmarks. Visit Madame Tussauds New York, explore the world-renowned Museum of Modern Art (MoMA) or admire the view of the city from Empire State Building or Top of the Rock.

 
Lajittelukriteeri
A - Z
Hinta/henkilö
Suosittelemme
Museum of Modern Art (MoMA)

Museum of Modern Art (MoMA)

Käy modernin taiteen museo MoMassa, joka on näyttävä koti maailman mahtavimmille modernin ja nykytaiteen teoksille. Ihaile Van Goghin, Picasson, Pollockin ja monien muiden taideteoksia. Varaa liput netistä niin säästät aikaa sisäänpääsyssä!

Alkaen € 23.50
New York Pass

New York Pass

New York Passilla säästät rahaa ja aikaa tutustuessasi New Yorkin nähtävyyksiin. New York Passilla saat ilmaisen sisäänpääsyn yli 80 kohteeseen ja ohitat jonot moniin suosituimpiin paikkoihin New Yorkissa. Osta New York Passisi etukäteen ja aloita matkavalmistelut heti!

Alkaen € 104.30
Empire State Building

Empire State Building

Oletko koskaan nähnyt New Yorkia ylhäältä katsottuna? Tämä on tilaisuutesi. Ohita lippukassan jonot ja ihaile kaupunkia, joka ei nuku koskaan. 86. kerroksesta aukeaa näkymät, jotka hakevat vertaistaan.

Alkaen € 34.50
Madame Tussauds New York

Madame Tussauds New York

Ohita maailmankuulun New Yorkin Madame Tussaudsin lippujonot ja varaa liput etukäteen! Käy suositussa museossa, näe yli 200 vahahahmoa ja katso 4D-elokuva uudessa Marvelin SuperHeroes 4D -elokuvateatterissa.

Alkaen € 29.70
Top of the Rock Observation Deck

Top of the Rock Observation Deck

Ohita lippujonot Top of The Rock näköalatasanteelle ja nauti uskomattomasta näköalasta yli New Yorkin. Täällä on pakko käydä New Yorkin matkalla. Etukäteen ostetuilla lipuilla säästät aikaa ja ohitat lippukassan jonot!

Alkaen € 28.80
Ripley’s Believe It or Not! Times Square

Ripley’s Believe It or Not! Times Square

Varaa liput New Yorkin Ripley’s Believe It or Not! näyttelyyn ja koe hullunkurinen maailma. Joko uskot mitä näet tai kuulet tai et. Osta liput Ripleyn Believe It or Not! näyttelyyn täältä!

Alkaen € 28.80
9/11 Memorial -museo

9/11 Memorial -museo

9/11 Memorial -museo on yksi New Yorkin suosituimmista kohteista. Etukäteen ostetuilla lipuilla saat tarkan sisäänpääsyajan ja vältät tuntien jonottamisen!

Alkaen € 23.00
The Metropolitan Museum of Art

The Metropolitan Museum of Art

The Metropolitan Museum of Art on yksi maailman suurimmista ja hienoimmista taidemuseoista. Museon kokoelmaan kuuluu yli kaksi miljoonaa teosta, joten museo kuuluu New Yorkin must see-kohteisiin. Valitse joko yhden tai kolmen päivän lippu. Osta lippusi täältä!

Alkaen € 24.00
One World Observatory

One World Observatory

One World Observatory on läntisen pallonpuoliskon korkein observatorio. Pääset ylös alle 60:ssa sekunnissa! Ylhäältä avautuu huikeat näkymät horisonttiin. Varaa liput etukäteen, niin pääset ohittamaan lippujonot!

Alkaen € 30.70