TUI
Ticmate

Liput Lontoon nähtävyyksiin

Täältä löydät liput moniin nähtävyyksiin ja Lontoon muihin kohteisiin. Kaikille löytyy jotakin! Voit vierailla Lontoon suosituimmissa nähtävyyksissä, kuten Madame Tussauds, London Dungeon, London Aquarium tai ZSL London Zoo. Voit myös tutustua Lontoon historiaan vierailemalla Tower of Londonissa, St Paulin katedraalissa tai Buckinghamin palatsissa. Nauti London Eyesta avautuvasta näkymästä tai lumoudu Windsorin Legolandin näyttelystä. Varaa Lontoon kokemuksesi nyt!

 
Lajittelukriteeri
A - Z
Hinta/henkilö
Suosittelemme
Buckinghamin palatsi & vahdinvaihto

Buckinghamin palatsi & vahdinvaihto

Tartu tähän harvinaiseen mahdollisuuteen ja tutustu Buckinghamin palatsin State Apartments -tiloihin ja näe vahdinvaihto. Palatsi on yleisölle avoinna ainoastaan kaksi kuukautta vuodessa ja lippuja on rajoitettu määrä ja niillä on kova kysyntä, joten varaa paikkasi jo etukäteen!

Alkaen € 70.10
2-in-1 Lontoon kombo

2-in-1 Lontoon kombo

Koe Lontoon kaksi suosituinta nähtävyyttä: Madame Tussauds ja Coca-Cola London Eye! Jos ostat netistä 2-in-1 Lontoon kombopaketin, säästät hinnassa 20€ verrattuna lippujen hintoihin erikseen portilta ostettuina. Varaa kombopakettisi ja säästä 40%!

Alkaen € 48.00
London Dungeon

London Dungeon

Osta lippusi meiltä ja säästät 40% pääsylipun hinnasta London Dungeoniin, joka on yksi Lontoon suosituimmista nähtävyyksistä! London dungeon esittää karmivia Lontoon historian tapahtumia ainutlaatuisella tavalla yhdistämällä live-näyttelijöitä, erikoisefektejä ja ajeluita. Varaa lippusi ennakkoon!

Alkaen € 21.60
Warwickin linna

Warwickin linna

Varaa liput Lontoon ulkopuolella sijaitsevaan Warwickin linnaan tästä, ja todista itse paikanpäältä sen 1000-vuotinen hämmästyttävä historia. Warwickin linna on Iso-Britannian "Ultimate Castle", joten tätä paikkaa ei kannata jättää väliin. Varaa pääsylippusi täältä!

Alkaen € 18.90
Tower of London

Tower of London

Tower of London on yksi niistä nähtävyyksistä, joissa tulee käydä ainakin kerran elämässään! Säästä aikaa varaamalla liput Tower of Londoniin kotoa käsin ja ohita lippukassan jonot. Älä ohita tätä Lontoon historian keskeistä osaa!

Alkaen € 29.60
Lontoo pronssipaketti

Lontoo pronssipaketti

Säästä 40% London Eyen ja Shrek's Adventuren lippuhinnoista Lontoossa tämän supersäästäjän Lontoon Pronssipaketin avulla! Pronssipaketilla pääsee kokemaan kaksi Lontoon suosituinta nähtävyyttä, ohittamaan jonot lippukassalle ja säästämään rahaa.

Alkaen € 41.90
St Pauls Cathedral

St Pauls Cathedral

Käy yhdessä Euroopan suurimmista kirkoista - St. Paulin katedraalissa. Opi sen uskomattomasta historiasta ja nouse sen kupoliin nauttimaan näkymästä yli Lontoon.

Alkaen € 22.20
Westminster Abbey

Westminster Abbey

Westminster Abbey on yksi maailman hienoimmista kirkoista ja sen historia ulottuu yli tuhannen vuoden päähän. Osta lippusi etukäteen ja ohitat maailmankuulun kirkon jonot!

Alkaen € 24.60
6-in-1 Lontoo-kombo

6-in-1 Lontoo-kombo

Tämä on uskomaton pakettitarjous sinulle, joka et halua jättää mitään hauskaa väliin, mutta et halua myöskään maksaa täyttä hintaa. Osta nyt liput kolmeen nähtävyyteen ja saat kolme nähtävyyttä kaupan päälle! Tämä pakettitarjous sisältää kohteet Madame Tussauds, London Eye, London Eye River Cruise, SEA LIFE London, Shrek’s Adventure ja London Dungeon. 6 upeaa nähtävyyttä ja 1 ISO seikkailu Lontoossa!

Alkaen € 89.80
4-in-1 Lontoo-kombo

4-in-1 Lontoo-kombo

Loistava pakettitarjous: Osta liput kahteen nähtävyyteen ja saat liput kahteen lisänähtävyyteen ILMAISEKSI! Eksklusiivinen Lontoon pakettimme sisältää Madame Tussaudsin, Coca-Cola London Eyen, SEA LIFE London Aquariumin sekä valintasi mukaan joko upouuden kohteen Shrek’s Adventure! Londonin tai London Dungeonin.

Alkaen € 61.50
Chelsea Flower Show

Chelsea Flower Show

Osta kokopäivälippusi Chelsea Flower Show -tapahtumaan täällä! Voit saapua tapahtumaan oman aikataulun mukaan ja viipyä paikalla niin kauan kun haluat!

Alkaen € 98.40
Wimbledon Lawn Tennis museo

Wimbledon Lawn Tennis museo

Tutustu tenniksen kehitykseen ulkoilmajuhlien ajanvietosta miljoonien dollarien ammattilaisurheilulajiksi, jota pelataan ympäri maailman. Wimbledon Lawn Tennis -museo sisältää jännittäviä interaktiivisia kohteita ja filmejä, helppokäyttöisiä kosketusnäyttöjä ja ilmaisia audio-opastuksia 10 eri kielellä. Voit joko valita sisäänpääsylipun museoon audio-opastuksen kera tai varata opastetun kierroksen. Osta tästä!

Alkaen € 9.90
ZSL London Zoo eläintarha

ZSL London Zoo eläintarha

Tee tuttavuutta upeiden eläinten kanssa ZXL London Zoossa. Tapaa karvaisimmat, pelottavimmat, pisimmät ja pienimmät eläimet, apinasta kirahveihin. Tarjolla on hauskuutta koko perheelle!

Alkaen € 25.20
Lontoo hopeapaketti

Lontoo hopeapaketti

Säästä 40% lippuhinnoista Madame Tussaudsiin, London Dungeoniin & Shrek's Adventureen supersäästäjän Lontoon Hopeapaketin avulla! Näe ja koe kolme Lontoon hauskinta ja perheystävällisintä kohdetta ja säästä rahaa. Loistava tarjous perheille! Osta Lontoon Hopeapaketti jo tänään!

Alkaen € 66.50
Lontoo kultapaketti

Lontoo kultapaketti

Haluatko nähdä Lontoon parhaat nähtävyydet? Kokeile supersäästäjän Lontoon Kultapakettiamme ja säästä 1/3 hinnoista Madame Tussaudsiin, London Dungeoniin, Shrek's Adventureen & Tower of Londoniin. Koe ja näe neljä Lontoon huippunähtävyyttä ja säästä rahaa!

Alkaen € 92.30
Royal Palaces -passi

Royal Palaces -passi

Rakastatko kuninkaallisia palatseja? Silloin joku Royal Pass -passeistamme sopii sinulle! Valitse yksi kolmesta rahaa säästävästä Royal Palaces -passistamme ja aloita tutustuminen! Passeihin sisältyy Tower of London, Hampton Court Palace ja puutarhat, Kensingtonin palatsi & Banqueting House. Royal Palace -passeja on saatavilla vain netin kautta, osta omasi jo ennen matkaa!

Alkaen € 59.40
Buckinghamin palatsi

Buckinghamin palatsi

Vieraile yhdessä maailman harvoista kuninkaallisista palatseista, jossa myös työskennellään, Buckinghamin palatsissa! Palatsi toimii sekä kuningattaren kotina että toimistona. Tämä suosittu turistikohde myydään usein loppuun kauan etukäteen, joten osta lippusi jo kotona!

Alkaen € 29.20
The London Pass®

The London Pass®

London Passilla saat ilmaisen sisäänpääsyn yli 60 huippunähtävyyteen, kierroksille ja museoihin ja fast track- sisäänpääsyn jonon ohi valittuihin kohteisiin. Voit valita yhden, kahden, kolmen, tai kuuden päivän passin. Säästä aikaa ja rahaa London Passilla!

Alkaen € 65.80
Chelsea Stadium ja museo- kierros

Chelsea Stadium ja museo- kierros

Stamford Bridge-kierros vie sinut kurkkaamaan kulissien taakse Chelsea FC:n, yhden maailman parhaan jalkapalloseuran, tiloihin ja antaa mahdollisuuden nähdä paikkoja, jotka ovat normaalisti vain pelaajien ja henkilökunnan käytössä. Samalla lipulla saat myös sisäänpääsyn Chelsea FC museoon. Hanki lippusi täältä!

Alkaen € 27.10
London Eye & risteily

London Eye & risteily

Säästä 15% tämän yhdistelmätarjouksen avulla London Eyen ja London Eyen jokiristeilyn hinnoista! Nauti Coca-Cola London Eyesta avautuvista upeista näkymistä ja siirry sen jälkeen risteilemään Thamesille! Osta jo tänään ja säästä 15%!

Alkaen € 33.30
London Eye & samppanja

London Eye & samppanja

Säästä 10% ostaessasi liput London Eyehin kera samppanjan täältä! Ohita jonot London Eyehin ja nauti lasillinen samppanjaa yläilmoissa! Ihaile uskomatonta Lontoon yli avautuvaa näkymää samppanjaa siemaillen. Ei ole olemassa parempaa tapaa nauttia London Eyesta!

Alkaen € 44.80
The Shardin näköalatasanne

The Shardin näköalatasanne

Vieraile Länsi-Euroopan korkeimmassa pilvenpiirtäjässä - The Shardissa. Sieltä avautuva näkymä saa henkesi salpautumaan! Ylhäältä näet suuren osan Lontoota, kuten Tower of Londonin ja London Eyen.

Alkaen € 38.10
London Eye ohita jonot

London Eye ohita jonot

Miksi jonottaisit, kun voit ostaa liput etukäteen, ohittaa pitkät jonot London Eyehin ja vielä säästää 15% lippujen hinnoista? Osta Fast Track -liput suosittuun maailmanpyörään netistä ja säästä 15% verrattuna ovelta ostettujen lippujen hintoihin.

Alkaen € 34.60
Churchillin War Rooms -museo

Churchillin War Rooms -museo

Käyskentele Westminsterissä, käy Churchill War Roomsissa ja näe alkuperäinen bunkkeri sellaisena kuin se oli vuonna 1945 ja tutustu Churchillin War Museumiin. Pakollinen käyntikohde kaikille historiasta kiinnostuneille! Osta lippusi etukäteen!

Alkaen € 52.90
SEA LIFE London Aquarium

SEA LIFE London Aquarium

SEA LIFE London on yksi Euroopan suurimmista merimaailmoista, ja se on kaikkien merenelävistä kiinnostuneiden must-kohde. SEA LIFE London merimaailmassa voit muun muassa nähdä yli 500 lajia ja kasvia sekä yli 40 haita 12 eri lajista. Tapaat myös Gentoo-pingviinin ja tutustut meduusojen jännittävään maailmaan uudessa näyttelyssä "Meren valloittajat". Osta lippusi meiltä ja ohita jonot!

Alkaen € 19.70
Madame Tussauds London

Madame Tussauds London

Säästä jopa 35% ostaessasi lippusi meiltä! Maailmankuulu Madame Tussauds on paljon enemmän kuin vain vahakabinetti. Voit koskea kaksoisolentoja, ottaa valokuvan suosikkijulkkiksesi kanssa ja kokea monia interaktiivisia elämyksiä, kuten Spirit of London Taxi Ride ja the Star Wars Experience. Varaa lippusi etukäteen ja ohita lippukassan jonot!

Alkaen € 25.90
London Eye

London Eye

Koe yksi Lontoon suosituimmista nähtävyyksistä ja nauti London Eyesta aukeavista näkymistä! Osta Fast Track -liput kotoa käsin ja säästä näin aikaa ja lähes kolmannes hinnasta. Voit myös valita yhdistelmälipun, johon sisältyy hauska maisemaristeily, ja säästät 10%!

Alkaen € 24.80
London Eye -jokiristeily

London Eye -jokiristeily

Tule nauttimaan tästä ainutlaatuisesta palkitusta maisemaristeilystä Thamesilla! Näe useita Lontoon upeita nähtävyyksiä ja kohteita. Satama sijaitsee aivan London Eyen vieressä, joten risteily on helposti yhdistettävissä vierailuun London Eyen maailmanpyörässä.

Alkaen € 15.70
Legoland Windsor

Legoland Windsor

Osta täältä lippusi Legoland Windsor Resort -teemapuistoon Lontoon lähellä.

Alkaen € 50.50
Buckinghamin palatsi & englantilainen tee

Buckinghamin palatsi & englantilainen tee

Koe kaksi mitä oleellisinta lontoolaista instituutiota: vahdinvaihto ja iltapäivätee. Ota ilo irti tästä harvinaisesta mahdollisuudesta tutustua Buckinghamin palatsin State Apartments- tiloihin, jotka ovat avoinna ainoastaan kaksi kuukautta vuodessa. Lippuja on saatavilla rajoitetusti ja niillä on kova kysyntä, joten varaa paikkasi hyvissä ajoin!

Alkaen € 109.50