TUI
Ticmate

Lontoon nähtävyydet

Täältä löydät laajan valikoiman Lontoon lippuja! Opastettuja kierroksia ja nähtävyyksiä, kuten Madame Tussauds, London Eye ja Warner Brosin studio, jossa Harry Potter elokuva kuvattiin, musikaalit West Endissä ja jalkapallo-ottelut. E-liput suoraan sähköpostiisi.

Suosikkilista
Lajittelukriteeri
A - Z
Hinta/henkilö
Suosittelemme
Madame Tussauds Lontoo

Madame Tussauds Lontoo

Säästä jopa 30% ostaessasi lippusi meiltä! Maailmankuulu Madame Tussauds on paljon enemmän kuin vain vahakabinetti. Voit koskea kaksoisolentoja, ottaa valokuvan suosikkijulkkiksesi kanssa ja kokea monia interaktiivisia elämyksiä, kuten Spirit of London Taxi Ride ja the Star Wars Experience. Varaa lippusi etukäteen ja ohita lippukassan jonot!

Alkaen € 26.70
Disneyn The Lion King - Lontoo

Disneyn The Lion King - Lontoo

Disneyn musikaali-ilmiö Lion King saa kaiken ikäiset katsojat pauloihinsa. Simban tarina kerrotaan häikäisevän ohjaustyön, upean puvustuksen ja maskien avulla.

Alkaen € 40.70
Phantom of the Opera

Phantom of the Opera

Phantom of the Opera on musikaalien musikaali. Andrew LLoyd Webberin mestariteosta on esitetty Lontoossa yli 25 vuotta ja yhä edelleen se vetää yleisöä Her Majesty's Theatressa Lontoon West Endissä.

Alkaen € 33.90
London Eye

London Eye

Koe yksi Lontoon suosituimmista nähtävyyksistä ja nauti London Eyesta aukeavista näkymistä! Osta Fast Track -liput kotoa käsin ja säästä näin aikaa ja jopa 25% hinnasta. Voit myös valita yhdistelmälipun, johon sisältyy hauska maisemaristeily ja samaan aikaan säästät 10%!

Alkaen € 23.80
Mamma Mia - Lontoo

Mamma Mia - Lontoo

Musikaali Mamma Mia on koettava Lontoon matkalla. Kun musiikki on Abban, tarjolla ei ole muita kuin hittejä. Osta liput netistä!

Alkaen € 22.40
Gatwick Express

Gatwick Express

Matkusta Lontoon keskustaan Gatwickin lentokentältä Gatwick Expressillä! Säästä aikaa ostamalla lippu etukäteen ja hyppää suoraan junaan. Matka kestää noin 35 minuuttia.

Alkaen € 23.50
Thriller Live

Thriller Live

Thriller Live juhlistaa Michael Jacksonia ja Jackson Fivea. Koko perheelle sopiva show! Osta liput täältä!

Alkaen € 35.50
Harry Potter & Warner Bros. -studiokierros

Harry Potter & Warner Bros. -studiokierros

Kurkista Harry Potter elokuvien kulissien taakse. Saat tietää kaiken mitä olet aina halunnut kuulla kulissien takaisista tapahtumista ja siitä kuinka kahdeksan uskomatonta elokuvaa kuvattiin. Osta lippusi Harry Potterin Warner Bros. Studion kierrokselle täältä!

Alkaen € 91.20
Les Miserables

Les Miserables

Les Misérables on must-see Lontoossa! Tämä kansainvälinen palkittu musikaali vie katsojansa läpi vaikuttavan tarinan, joka on täynnä intohimoa ja tuhoa.

Alkaen € 22.40