TUI
Ticmate

Liput sightseeing sisään Lissabon

Liput sightseeing sisään Lissabon löydät täältä. TUI.fi myy lippuja useisiin nähtävyyksiin Lissabon - varaa netistä.

 
Lajittelukriteeri
A - Z
Hinta/henkilö
Suosittelemme
Lissabon Hop-On Hop-Off -bussit

Lissabon Hop-On Hop-Off -bussit

Näe Lissabonin suosituimmat kohteet ja nähtävyydet Hop-On Hop-Off -bussien kyydissä! Lissabon, vastakohtien kaupunki, tarjoaa niin paljon nähtävää ja koettavaa säilyttäen silti historian havinan tunnun. Koe Lissabon, osta lippusi täältä!

Alkaen € 19.00
Lissabonin jokiristeily

Lissabonin jokiristeily

Lähde rentouttavalle ja tunnelmalliselle risteilylle seilaamaan Portugalin pääkaupungin lähettyville ja ihailemaan Lissabonin monumentteja ja muita nähtävyyksiä Tejo-joelta käsin. Ohita Padrão dos Descobrimentos -patsas, Golden Gatea muistuttava Huhtikuun 25. päivän silta ja Parque das Nações. Retkeen sisältyy nouto hotelliltasi. Osta paikkasi risteilylle jo tänään!

Alkaen € 31.00
Lissabon illalla & Fado-show

Lissabon illalla & Fado-show

Nauti opastetusta retkestä Lissabonissa ilta-aikaan ihaillen valaistua Padrão dos Descobrimentos -monumenttia ja herkutellen sen jälkeen illallisella. Illallisen höystää perinteinen portugalilainen Fado & folklore -tanssiesitys. Tämä retki on olennainen osa Lissabonin reissua, joten varaa paikkasi jo etukäteen!

Alkaen € 79.00
Arrábida, Sesimbra & viininmaistelu

Arrábida, Sesimbra & viininmaistelu

Koe Portugalin kauneus tällä Lissabonin ulkopuolelle suuntaavalla opastetulla retkellä. Vieraile Sesimbran kylässä, ihaile Arrábidan vuorijonoa ja nauti kierroksesta yhdessä Portugalin vanhimmista viinikellareista. Varmistat paikkasi varaamalla retken etukäteen!

Alkaen € 58.00
Évora & viininmaistajaiset

Évora & viininmaistajaiset

Nauti kokopäiväretkestä muinaisen Rooman ihastuttavaan Évoran kaupunkiin ja maistele paikallisia viinejä. Évora on yhdistelmä kulttuuria, historiaa ja perinteitä. Tutustu roomalaiseen temppeliin, pyörökaarityylin ja gotiikan tyylin katedraaliin, São Franciscon kirkkoon ja sen aavemaiseen luukappeliin kuin myös yliopistoon. Varaa retkesi Évoraan heti tänään!

Alkaen € 74.00