TUI
Ticmate

Liput sightseeing sisään Firenze

Liput sightseeing sisään Firenze löydät täältä. TUI.fi myy lippuja useisiin nähtävyyksiin Firenze - varaa netistä.

 
Lajittelukriteeri
A - Z
Hinta/henkilö
Suosittelemme
Food tour in Florence

Food tour in Florence

Come on a trip the Sant'Ambrogio market in Florence and explore the stalls and the food traditions together with a small group and local tour guide. This 3 hours tour is a must for any food lover! Make sure to book your tour here!

Alkaen € 89.00
Toscana päivässä

Toscana päivässä

Tällä upealla koko päivän kiertoajelulla vierailemme kolmessa kaupungissa ja näet kaikki niiden kauneimmat kohteet - koe Toscana parhaimmillaan ja aidoimmillaan. Retkeen sisältyy toscanalainen perinteisten ruokalajien lounas ja paikallisia viinejä! Varaa paikkasi tälle päiväretkelle.

Alkaen € 95.00
Firenzen Hop-On Hop-Off -bussit

Firenzen Hop-On Hop-Off -bussit

Tutustu Firenzeen Hop-On Hop-Off -bussien kyydissä! Nähtävyyksien katselu ei ole koskaan ollut näin helppoa! Valitse joko 24, 48 tai 72 tunnin lippu ja käytä kolmea linjaa rajattomasti. Alle 5-vuotiaat matkustavat ilmaiseksi! Osta liput jo kotona!

Alkaen € 23.00
Puolen päivän retki Chiantin viinitielle

Puolen päivän retki Chiantin viinitielle

Tämä viiden tunnin kiertoajelu Chiantin viinitielle on täydellinen tapa tutustua Toscanaan. Kiertoajelu sisältää viinin masteluja kera oliiviöljyjen, kinkkujen, juustojen ja toskanalaisten leipien tyypillisillä toskanalaisilla tiloilla. Pääset vierailemaan Chiantin kuvan kauniissa linnoituskaupungeissa Monteriggionissa ja Castellinassa. Varaa kiertoajelusi tästä!

Alkaen € 55.00
Pisan Kalteva torni ja Ihmeiden aukio

Pisan Kalteva torni ja Ihmeiden aukio

Pisa on must-kohde vieraillessasi Toscanassa! Kaupunki on maailmankuulu arkkitehtuuristaan. Piazza dei Miracoli (Ihmeiden aukio) on ilman epäilyksen häivää yksi kauneimmista aukioista Italiassa ja Kalteva torni on yksi maailman tunnetuimmista rakennuksista. Älä aikaile, vaan aloita Pisan matkan suunnittelu!

Alkaen € 89.00
Firenzen kohokohdat

Firenzen kohokohdat

Kierros on täydellinen johdatus tähän yhteen Euroopan kauneimmista kaupungeista, joka on tunnettu renesanssi- ja barokkitaiteestaan ja -arkkitehtuurista. Hauska ja osaava oppaasi vie sinut kävelykierrokselle Firenzen sydämeen ja näyttää sinulle Firenzen huippupaikat. Varaa oma kierroksesi jo tänään!

Alkaen € 29.00
Accademia-gallerian kierros

Accademia-gallerian kierros

Accademiassa on monia Firenzen uskomattomia taideaarteita, kuten Michelangelon Daavid. Tämä maailmankuulu taidemuseo on pakollinen kohde, jossa löydät itsesi renesanssin syntysijoilta. Jonon ohi -sisäänpääsylipuillamme olet sisällä yhdessä oppaasi kanssa ilman turhaa odottamista. Varaa kierroksesi tästä!

Alkaen € 45.00
Firenzen nähtävyydet ja piirustustunti

Firenzen nähtävyydet ja piirustustunti

Tämä on täydellinen kierros jokaiselle, joka on kiinnostunut renesanssinajan taiteilijan elämästä Firenzessä. Yhdistä kävelykierros kaupungilla tunnin piirustustuntiin, jolla voit testata mikäli sinusta on seuraavaksi Michelangeloksi. Varaa kierroksesi tästä!

Alkaen € 89.00
Firenzen kävelykierros ja Daavid

Firenzen kävelykierros ja Daavid

Koe renesanssin syntypaikka Firenzen kävelykierroksella. Tule kanssamme retkelle yhteen Italian mielenkiintoisimmista kaupungeista, Firenzeen, ja koe sen kiehtova historia ja kulttuuri. Varaa tästä!

Alkaen € 89.00
Kokopäivän retki Val D'Orciaan: Montalcino, Montepulciano ja Pienza

Kokopäivän retki Val D'Orciaan: Montalcino, Montepulciano ja Pienza

Tämä kokopäivän retki Val D'Orciaan on täynnä taidetta, kulttuuria, paikallisia herkkuja ja hyviä viinejä, joten hauska päivä on (melkein) taattu. Lähde kanssamme tälle unohtumattomalle retkelle, joka sisältää vierailuja upeisiin kaupunkeihin, maaseudun rauhaa, historiaa, arkeologiaa, Toscanan ruokaa ja viinejä. Varaa paikkasi tälle retkelle!

Alkaen € 65.00
Firenzen segway-kierros

Firenzen segway-kierros

Koe Firenze uudella ja hauskalla tavalla! Tällä Firenzen segway-kierroksella kokenut oppaamme johdattaa sinut läpi kaupungin sekä kertoo samalla kaupungin historiasta ja kulttuurista segwayhin asennetun video- ja audiojärjestelmän kautta. Tämä on elämyksellinen ja toistaiseksi hauskin tapa tutustua uuteen kaupunkiin. Varaa jo tänään!

Alkaen € 75.00
Firenzen Segway Night -kierros

Firenzen Segway Night -kierros

Koe Firenze illalla, jolloin tämän renesanssin syntysijan kuuluisat nähtävyydet näyttävät lumoavan kauniilta valaistuina. 2,5 tunnin Segway Night -kierroksemme on unohtumaton tapa tutustua Firenzeen. Varaa netistä ja varmista paikkasi tälle hauskalle ja informatiiviselle segway-kierrokselle!

Alkaen € 65.00
Firenzen pyöräilykierros

Firenzen pyöräilykierros

Pyöräilykierros on hauska ja aktiivinen tapa tutustua Firenzeen. Firenze on suhteellisen turvallinen pyöräilyyn. Olemme valinneet reittimme niin, että ne ovat turvallisia ja hauskoja koko perheelle. Varaa paikkasi pyöräilykierrokselta jo tänään!

Alkaen € 35.00
Firenzen auringonlaskun pyöräilykierros

Firenzen auringonlaskun pyöräilykierros

Firenze on ehkä kauneimmillaan auringonlaskiessa ja mikä olisikaan parempi tapa kokea kaupunki kuin pyörän selässä, joten miksei yhdistäisi molempia? Tämä pyöräilykierros yhdistääkin nämä kaksi. Koe kaupungin keskeisimmät kohteet juuri viimeisten auringonsäteiden aikaan.

Alkaen € 35.00
Firenzen kulinaarinen pyöräilykierros

Firenzen kulinaarinen pyöräilykierros

Maista Firenzen maut pyöräilykierroksella läpi kuvankauniin kaupungin! Yhdistä hauska ja informatiivinen pyöräilykierros Italian renesanssin helmessä kulinaarisiin nautintoihin: maistele ajon lomassa Firenzen kolmea himotuimpaa herkkua. Älä jää tästä paitsi, vaan varaa lippusi meiltä!

Alkaen € 40.00
Viininmaistelua Firenzessä

Viininmaistelua Firenzessä

Firenzen viininmaistelukierros on täydellinen tapa tutustua Toscanaan ja sen makuihin! Maistele täyteläisiä italialaisia viinejä perinteikkäissä italialaisissa viinibaareissa ja koe Firenze paikallisten tapaan. Kaikki viinikierrokset toteutetaan pienryhmässä, ja pääset korkean tason ja palvelun viiniliikkeisiin ja -baareihin. Koe Firenze hauskimmalla mahdollisella tavalla, varaa paikkasi täältä.

Alkaen € 35.00