TUI
Ticmate

Liput sightseeing sisään Edinburgh

Liput sightseeing sisään Edinburgh löydät täältä. TUI.fi myy lippuja useisiin nähtävyyksiin Edinburgh - varaa netistä.

 
Lajittelukriteeri
A - Z
Hinta/henkilö
Suosittelemme
Rajamaa ja Alnwickin linna (Tylypahka)

Rajamaa ja Alnwickin linna (Tylypahka)

Tule kanssamme kiertoajelulle Skotlannin rajan yli etelään Englantiin. Koe rajamaiden upeat maisemat, Lindisfarne eli Holy Island ja tutustu Alnwickin linnaan (sisäänpääsy ei sisälly hintaan), joka tunnetaan myös Harry Potter -elokuvien Tylypahkana. Älä jää paitsi, varaa kierroksesi kotoa käsin!

Alkaen € 41.90
Edinburghin Hop-On Hop-Off -kiertoajelu

Edinburghin Hop-On Hop-Off -kiertoajelu

Istu alas ja näe Edinburghin kaikki kiinnostavat paikat ja nähtävyydet. Hyppää bussiin ja jää pois kyydistä niin paljon kuin haluat 24 tunnin aikana! Vieraile Holyroodin palatsissa, Arthur's Seatillä ja monilla muilla. Kiertoajelu ei ole ikinä ollut helpompaa. Varaa lippusi etukäteen!

Alkaen € 20.30
Edinburgh Dungeon

Edinburgh Dungeon

Naura ja huuda Edinburgh Dungeonissa ja nauti tästä ainutlaatuisesta ja jännittävästä käyntikohteesta, joka vie sinut menneisyyden kauheimpiin osiin. Näe, kuule, haista ja tunne Edinburghin synkimmät tarinat, kun ne heräävät eloon silmiesi edessä. Osta liput jo kotona ennen matkaa ja ohita jonot lippukassalla.

Alkaen € 13.00
Loch Ness and the Highlands of Scotland

Loch Ness and the Highlands of Scotland

Enjoy the ultimate Scotland tour and see for yourself if the Loch Ness Monster is lurking under the water! Experience the incredible views and landscapes on this full-day tour! See Glen Cloe, Loch Ness, Fort William, and much more. Hotel pick-up included!

Alkaen € 54.20
Loch Lomond, Skotlannin ylämaat & Stirlingin linna

Loch Lomond, Skotlannin ylämaat & Stirlingin linna

Tällä kiertoajelulla on kaikki mitä toivoa saattaa - isoista kaupungeista pieniin kyliin ja upeisiin maisemiin. Koet parhaat puolet molemmista maailmoista: kaksi vilkasta kaupunkia ja Skotlannin ylämaiden rauhan ja kauneuden. Nauti lyhyestä kierroksesta Glasgowssa, tutustu Loch Lomondiin, vieraile Stirlingissä, sen linnassa ja paljon muuta! Varaa kiertoajelusi etukäteen!

Alkaen € 36.00
Dounen linna, Loch Lomond ja Ylämaat

Dounen linna, Loch Lomond ja Ylämaat

Voit nauttia kauniista maisemista, järvistä, vuorista ja näet osan Skotlannin tunnetuimmista linnoista tällä upealla kokopäivän kiertoajelulla Skotlannin Ylämaille. Näe Game of Thrones -hittisarjasta tuttu Dounen linna sekä Inverarayn ja Kilchurnin linnat. Varaa kiertoajelusi netistä!

Alkaen € 44.30
Ylämaan viskikierros

Ylämaan viskikierros

Skotlanti tunnetaan monista asioista, mutta ehkä maailmalla arvostetuin niistä on viski! Koe viskikierros ja vieraile Skotlannin vanhimmalla tislaamolla, Glenturret Distilleryllä, josta mm. viski 'the famous grouse' on lähtöisin. Kierrokseen sisältyy valokuvauspysähdys Forth Roadilla ja Rail Bridgesillä. Näe myös Hermitagen kauniit vesiputoukset ja metsäiset maat. Varaa kierroksesi etukäteen!

Alkaen € 41.90
St Andrews, Fife & Dunfermline Abbey

St Andrews, Fife & Dunfermline Abbey

Lähde kanssamme upealle kiertoajelulle ja koe kauniit sillat, kylät ja golfin historia Skotlannissa. Vieraile kauniilla Dunfermline Abbey'llä, tutustu historialliseen St. Andrewsin pikkukaupunkiin, näe Fifen rannikko, kokeile Skotlannin parasta fish and chips -annosta ja paljon muuta! Varaa kiertoajelusi etukäteen!

Alkaen € 41.90