TUI
Ticmate

Budapest

Täältä löydät Budapestin kaikki mahdolliset retket ja kiertoajelut. Tarjoamme kaupunkikierroksia, jotka voidaan tehdä jalkaisin tai pyörällä tai risteillen Tonavaa pitkin. Lisäksi tarjoamme päiväretkiä Visegrádin, Esztergomin ja Szentendren historiallisiin kaupunkeihin.

Varaa kaikki lippusi Ticmaten verkkosivuilta!

Suosikkilista
Lajittelukriteeri
A - Z
Hinta/henkilö
Suosittelemme
Pyöränvuokraus

Pyöränvuokraus

Pyöräily on hauska ja vähän erilainen tapa tutustua uuteen kaupunkiin. Vuokraa fillari ja näe enemmän Budapestia vähemmässä ajassa. Valitse puolenpäivän tai kokopäivän vuokraus ja aloita Budapestin kierros. Varaa vuokrapyöräsi tästä!

Alkaen € 10.00
Budapestin ja eduskuntatalon kierros

Budapestin ja eduskuntatalon kierros

Lähde hauskalle ja informatiiviselle kierrokselle Budapestiin ja koe kaupungin kiinnostavimmat kohteet. Kierrokseen sisältyy opastettu kierros eduskuntatalossa. Varaa paikkasi tästä!

Alkaen € 40.00
Budapest Sightseeing Tour

Budapest Sightseeing Tour

Go on a fun and informative sightseeing tour around Budapest and experience the highlights of the interesting city. During this tour you'll see the Castle District, Matthias Church, Fishermen’s Bastion, The Central Market Hall, Europe's largest thermal spa and much, much more. Book your sightseeing tour here!

Alkaen € 25.00
Budan kiertoajelu

Budan kiertoajelu

Koe Buda, Budapestin Tonavan läntinen puoli tällä kahden tunnin opastetulla kiertoajelulla. Näet tällä kierroksella kaikki alueen parhaan kohteet, kuten linna-alueen, Matiaksenkirkon, Kalastajanlinnakkeen ja Gellértinvuoren. Varaa paikkasi Budan kiertoajelulta!

Alkaen € 18.00
Pyöräilykierros Budapestissä

Pyöräilykierros Budapestissä

Lähde kanssamme hauskalle ja erilaiselle turistikierrokselle pyöräillen - ihan parhaimpia tapoja tutustua Budapestiin ja sen historiaan! Vietä rentouttava päivä molemmin puolin Tonavaa pienryhmän kanssa ja opi lisää kaupungista. Varaa paikkasi kierrokselta jo tänään!

Alkaen € 18.00
Budapestiläinen ilta

Budapestiläinen ilta

Vieraile valaistussa "idän Pariisissa" ja koe viehättävä ilta perinteisessä unkarilaisessa ravintolassa illallisen, viinin ja värikkään kansanperinteen esityksen parissa. Varaa budapestiläinen iltasi tästä!

Alkaen € 62.00
Sisin retki

Sisin retki

Lähde retkelle maailman toiseksi suurimpaan barokkipalatsiin Gödöllőssä, joka toimi kuningatar Elisabetin, eli Sisin kesäasuntona. Tutustu kuninkaallisen parin ja palatsin salattuun elämään. Varaa Sisin retkesi tästä!

Alkaen € 36.00
Tonavan mutkan retki

Tonavan mutkan retki

Tonavan mutkan retki on jännittävä matka Unkarin historiaan. Tonavan mutka on ollut tärkeä alue Unkarin historiassa, ja sitä ympäröi uskomaton luonto. Lähde maisemaretkelle pitkin "Tonava kaunoista". Pysähdymme historiallisissa kaupungeissa Visegrád, Esztergom ja Szentendre. Varaa täältä!

Alkaen € 56.00
Kaupunkikierros Trabantilla

Kaupunkikierros Trabantilla

Koe Budapest tällä Trabant-kierroksella - mihin aikaan ja missä vain haluat! Ei ole parempaa tapaa tutustua Budapestiin kuin alkuperäisen Trabant 601:n kyydistä. Varaa paikkasi ajelulta täältä!

Alkaen € 120.00