TUI
Ticmate

Liput Barcelonan nähtävyyksiin

Tarjoamme laajan valikoiman lippuja eri nähtävyyksiin Barcelonassa, kuten opastetuille kierroksille, museoihin, turistikohteisiin ja esityksiin! Käytä tilaisuutesi ja tutustu Amsterdamiin ja sen ympäristöön. Me tarjoamme opastettuja sekä omatoimisia hop-on hop-off kierroksia. Näillä kierroksilla pääset tutustumaan muun muassa Gaudin mestariteoksiin, kuten Parc Güel ja Sagrada Familia, FC Barcelonan Camp Nou stadioniin & museoon sekä Picasso ja Joan Miró museoon. Nauti autenttisesta flamencotanssista yhdessä kaupungin tablaossa tai ihaile mereneläviä Barcelonan museossa.

 
Lajittelukriteeri
A - Z
Hinta/henkilö
Suosittelemme
Opastettu kierros Sagrada Familiassa sis. tornit

Opastettu kierros Sagrada Familiassa sis. tornit

Ohita jonot Gaudin upeaan mestariteokseen Sagrada Familiaan yhdessä oppaan kanssa! Opi lisää kauniin katedraalin historiasta, tutustu katedraalin viehättävään sisäpuoleen ja nouse ylös torneihin ihailemaan henkeäsalpaavan kauniita näkymiä yli Barcelona. Älä tuhlaa aikaasi jonottamiseen, vaan varaa liput kotoa käsin!

Alkaen € 51.00
Barcelonan akvaario

Barcelonan akvaario

Vietä hauska päivä tutustuen vedenalaiseen maailmaan Barcelonan akvaariossa! Akvaariossa on paljon erilaisia aktiviteetteja niin lapsille kuin aikuisillekin! Ohita jonot etukäteen ostetuilla lipuilla!

Alkaen € 20.00
Puolipäiväretki Gironaan

Puolipäiväretki Gironaan

Lähde käymään historiallisessa Gironan kaupungissa, joka sijaitsee hieman Barcelonan ulkopuolella! Tämä keskiaikainen kaupunki on kiinnostava monestakin syystä: siellä sijaitsee yksi Euroopan parhaiten säilyneistä juutalaiskortteleista, siellä voi ihailla kaunista keskiaikaista arkkitehtuuria ja kaupungilla on tärkeää taiteellista perintöarvoa. Varmista paikkasi ja varaa liput netistä!

Alkaen € 55.00
Montserrat & Barcelona

Montserrat & Barcelona

Nauti kokopäiväretkestä kauniiseen Montserratiin, jonka ensimmäisellä puoliskolla käydään kauniissa Montserratissa ja toisella puoliskolla kiehtovassa Barcelonassa, jossa nähdään Gaudin Sagrada Familia, Park Güell ja Passeig de Gràcia. Varmista paikkasi ja varaa lippusi netistä!

Alkaen € 98.00
Goottilainen kävelyretki

Goottilainen kävelyretki

Barcelonan goottilaiskortteli on yksi kaupungin hurmaavimmista alueista, jossa menneisyys linkittyy nykyisyyteen. Tutustu ammattitaitoisen oppaan johdolla sen viehättäviin katuihin, aukioihin, salaisiin kulmiin ja satoja vuotta vanhoihin rakennuksiin.

Alkaen € 16.00
La Roca Villagen shoppailuretki

La Roca Villagen shoppailuretki

Säästä jopa 60% merkkituotteista suositussa La Roca Villagen outlet-kylässä, joka sijaitsee hieman Barcelonan ulkopuolella! Voit valita sinulle sopivan lähtöajan ja lisäksi saat ainutlaatuisen alennuskortin, joka oikeuttaa ylimääräiseen 10% alennukseen. Varaa paikkasi bussista jo tänään!

Alkaen € 20.00
Tapas -iltakävelyretki

Tapas -iltakävelyretki

Lähde kävelykierrokselle tutustumaan Barcelonan kuuluisiin tapas-baareihin ja maista pala Barcelonaa! Tämä on loistava tapa aloittaa Barcelonan lomasi. Saat hyvän yleiskuvan kaupungista, opit tilaamaan tapaksia ja käyt joissakin Barcelonan parhaista tapas-baarista ja kahviloista. Varmista paikkasi ja tilaa liput jo tänään!

Alkaen € 60.00
Herkkuja & suklaata -kävelyretki

Herkkuja & suklaata -kävelyretki

Oletko perso makealle? Silloin Herkkuja & suklaata -kävelyretkemme on juuri oikea retki sinulle. Oppaasi käyttää sinua valikoiduissa Barcelonan suklaapuodeissa, leipomoissa ja kahviloissa, joissa pääset tyydyttämään makeanhimoasi. Osta liput jo etukäteen!

Alkaen € 49.00
Viininmaistajaiset

Viininmaistajaiset

Maistele ja opi lisää erilaisista espanjalaisista laatuviineistä! Tämä hauska ja rento viininmaistelu järjestetään ainutlaatuisessa viiniliikkeessä Barcelonan keskustassa. Varmista paikkasi ja osta liput jo etukäteen!

Alkaen € 39.00
Gaudi & Sagrada Familian kierros

Gaudi & Sagrada Familian kierros

Tutustu Gaudin kuuluisimpiin töihin Barcelonassa! Ohitat jonot hämmästyttävään Sagrada Familian kirkkoon, kävelet ympäri kaunista Park Güellin puistoa ja näet Gaudin asuintalot Passeig de Gracialla, kaikki tämä asiantuntevan oppaan johdolla. Varmista paikkasi ja osta liput jo tänään!

Alkaen € 77.00
Barcelona Hop-On Hop-Off

Barcelona Hop-On Hop-Off

Barcelonan Hop-On Hop-Off -bussilipun avulla olet heti valmiina tutustumaan Barcelonaan. Nämä bussit tarjoavat hyvää vastinetta rahalle niille, jotka haluavat tutustua nähtävyyksiin hauskalla ja joustavalla tavalla! Valitse 24 ja 48 tunnin lippujen välillä, varaa netistä!

Alkaen € 29.00
Casa Batlló - Skip the line

Casa Batlló - Skip the line

Ohita jonot yhteen Antoni Gaudin kuuluisimpaan rakennukseen Barcelonassa - Casa Batllóon! Kyseessä on upea arkkitehtuurinen taideteos, jolla on mielenkiintoinen historia. Lippuun sisältyy ilmainen audio-opastus. Varaa liput ennakkoon, niin säästyt jonottamiselta!

Alkaen € 24.00
Opastettu kierros: Sagrada Familia ja Güellin puisto

Opastettu kierros: Sagrada Familia ja Güellin puisto

Nauti opastetusta kierroksesta Gaudin kahdessa mestariteoksessa: Güellin puistossa ja Sagrada Familiassa. Vältä pitkä jonotus, ja kuljetus kohteiden välillä kuuluu hintaan! Varaa kierroksesi jo tänään!

Alkaen € 72.00
Opastettu kierros: Sagrada Familia ja tornit sekä Güellin puisto

Opastettu kierros: Sagrada Familia ja tornit sekä Güellin puisto

Tämä kierros on Barcelonan matkaajan ehdoton ykköskierros! Kierros alkaa hurmaavasta Güellin puistosta, jonka jälkeen opastus jatkuu Sagrada Familialla ja päättyy kierroksella torneissa, joista avautuu ainutlaatuiset maisemat. Älä jää paitsi, varaa kierroksesi jo tänään!

Alkaen € 84.00
Articket Barcelona - Skip the Line

Articket Barcelona - Skip the Line

Osta Barcelonan Articket jo ennen matkaa, niin olet valmis tutustumaan Barcelonan vilkkaaseen taide-elämään! Barcelonan Articketilla voit käydä kuudessa parhaassa taidemuseossa, ohitat jonot ja säästät 45% verrattuna hintaan ovella!

Alkaen € 30.00
Palacio del Flamenco

Palacio del Flamenco

Palacio del Flamenco Barcelonassa on yksi kaupungin parhaista Flamenco-show’ista. Osta lippusi Palacio del Flamencoon Barcelonassa täältä!

Alkaen € 45.00
Tablao de Carmen Flamenco

Tablao de Carmen Flamenco

Koe klassinen flamenco-esitys Tablao de Carmenissa Barcelonassa! Tässä kauniissa show'ssa näet useita flamencon tärkeimpiä tyylejä ja ilta on taatusti täynnä musiikkia, tanssia ja laulua! Voit valita joko illallisen ja show'n tai drinkin ja show'n.

Alkaen € 39.00
Sagrada Familian opastettu kierros

Sagrada Familian opastettu kierros

Tee kahden tunnin retki Sagrada Familiaan! Sagrada Familia on Gaudin vielä viimeistelemätön mestariteos ja yksi maailman eniten vieraillummista rakennuksista. Oppaan johdolla ohitat tuntikausien jonot!

Alkaen € 39.00
Girona – Figueras (Dali-museo)

Girona – Figueras (Dali-museo)

Jätä Barcelona jälkeesi ja tutki Figueresta ja Gironaa. Lippuja bussikierrokselle Barcelona – Girona – Figueras täältä!

Alkaen € 78.00
Poble Espanyol

Poble Espanyol

Pueblo Espanyol at Montjuïc hyvinkin vierailun arvoinen Barcelonassa ollessasi. Osta lippusi Pueblo Espanyol at Montjuïciin Barcelonassa täältä!

Alkaen € 12.00
Flamenco-show Tablao Cordobesissa

Flamenco-show Tablao Cordobesissa

Koe viihdyttävä ja äärettömän kiinnostava show Tablao Cordobesissa Barcelonassa. Tablao Cordobes on yksi kuuluisimmista flamenco-paikoista koko Espanjassa. Täällä on käytävä ainakin kerran elämässä! Show myydään nopeasti loppuun, joten varmistathan paikkasi ostamalla liput ennakkoon!

Alkaen € 44.00
Barcelona Highlights Tour

Barcelona Highlights Tour

Tule mukaamme Barcelonan kohokohdat -retkelle ja tutustu tämän yhden Espanjan kauneimman kaupungin päänähtävyyksiin. Käy Montjuïcin köysiradalla, näe Gaudin talot Casa Batlló ja La Pedrera sekä paljon muuta! Osta paikkasi retkelle etukäteen!

Alkaen € 51.00
Taiteellinen nähtävyyksien katselukierros Barcelonassa

Taiteellinen nähtävyyksien katselukierros Barcelonassa

Näe Gaudin teokset Barcelonassa. Lippuja kierrokselle Taiteellinen nähtävyyksien katselukierros Barcelonassa voidaan ostaa täältä!

Alkaen € 38.00
Koko päivän kierros Barcelonassa

Koko päivän kierros Barcelonassa

Vietä päivä tutustuen Barcelonaan. Näe Gaudin kuuluisat rakennukset Barcelonassa. Varaa Koko päivän kierros Barcelonassa täältä!

Alkaen € 92.00
Montserrat

Montserrat

Kierros Barcelonasta Montserratiin, joka on kuuluisa Mustan Madonnan veistoksesta. Varaa kierros Montserrat aamulla täältä!

Alkaen € 55.00
Gaudi-kierros

Gaudi-kierros

Koe Gaudin parasta Barcelonaa! Gaudin maailmankuuluista rakennuksista on tullut Barcelonan symboleita! Tähän retkeen sisältyy käynnit kahdessa hänen mestariteoksessaan: Casa Batllóssa ja Sagrada Familiassa. Varmista paikkasi tälle suositulle retkelle ja osta lippusi ennakkoon!

Alkaen € 71.00
Viini- ja Cava-kierros

Viini- ja Cava-kierros

Viini- ja Cava-kierroksella Barcelonassa vierailet kolmessa kellarissa, saat tietoa viinistä ja cavasta ja pääset maistelemaan niitä! Varaa viini- ja Cava-kierros täältä!

Alkaen € 73.00
FC Barcelona ja Camp Nou -kierros

FC Barcelona ja Camp Nou -kierros

Vieraile Camp Noussa - FC Barcelonan kotikentällä! Ostamalla liput etukäteen pääset ohittamaan lippukassan jonot ja saat näin enemmän aikaa stadionilla ja FC Barcelonan museossa! Voit myös halutessasi vuokrata audio-opastuksen, jonka avulla opit lisää stadionista ja joukkueesta.

Alkaen € 28.00