TUI
Ticmate

Liput Amsterdamin nähtävyyksiin

Amsterdamissa on monia suosittuja nähtävyyksiä ja tapahtumia, joita et voi jättää väliin vierailullasi. Kaupunki tarjoaa jokaiselle jotakin! Voit vierailla muun muassa Madame Tussaudsin museossa tai Amsterdam Dungeonissa. Varaa liput Amsterdamin nähtävyyksiin täältä!

 
Lajittelukriteeri
A - Z
Hinta/henkilö
Suosittelemme
Amsterdamin Madame Tussauds

Amsterdamin Madame Tussauds

Vieraile Madame Tussaudsin maailmassa Amsterdamissa ja pääse suosikki tähtiesi, kuten Adelen, Barack Obaman, James Bondin, Lady Gagan ja Justin Bieberin kanssa samaan kuvaan. Varaa lippusi Amsterdamin Madame Tussaudsiin täältä!

Alkaen € 23.50
Amsterdam Dungeon

Amsterdam Dungeon

Tervetuloa Amsterdam Dungeoniin, yli 500 vuotta Amsterdamin kauhistuttavaa historiaa. Jos sinua ei pelota, varaa lippusi täältä Amsterdam Dungeoniin ja pääset näkemään 11 esitystä, 7 näyttelijää ja 500 vuotta historiaa tässä erityisessä kokemuksessa!

Alkaen € 23.00
Heineken VIP-retki

Heineken VIP-retki

Varaa Heineken VIP-retkemme jo kotona ja ohita jonot suosittuun Heineken Experienceen Amsterdamissa! Retkeen sisältyy olutmaistajaiset juustojen ja pikkupurtavien kera sekä asiantuntevan oppaan palvelut.

Alkaen € 49.00
Van Gogh -museo

Van Gogh -museo

Van Goghin museossa Amsterdamissa on maailman suurin kokoelma Vincent van Goghin maalauksia ja se on todellakin ainutlaatuinen paikka. Van Goghin museo on Amsterdamin matkan pakollinen käyntikohde. Osta lippusi Amsterdamin Van Goghin museoon täältä!

Alkaen € 17.00
Amsterdam jääbaari

Amsterdam jääbaari

Vieraile Amsterdamin viileimmässä nähtävyydessä! Sinut toivotetaan tervetulleeksi raikkaan cocktailin kera. Sisällä jääbaarissa avautuu eteesi jäinen ihmemaailma käsintehdyistä jääveistoksista ja huonekaluista. Lippu sisältää 3 drinkkiä! Varaa lippusi täältä!

Alkaen € 19.00
Body Worlds - The Happiness Project

Body Worlds - The Happiness Project

Vieraile kiehtovassa Gunther von Hagensin 'The Happiness Project'- näyttelyssä Body Worldsissa, Amsterdamissa. Body Worlds on maailmanlaajuinen menestys 40 miljoonalla vierailijallaan. Hanki lippusi täältä!

Alkaen € 18.00