TUI
Ticmate

Liput Amsterdamin nähtävyyksiin

Tervetuloa Amsterdamiin! Tutustu kaupungin moniin kanaaleihin, hurmaavaan arkkitehtuuriin, kiinnostaviin nähtävyyksiin, kuten Anne Frankin taloon, Van Goghin museoon ja Rembrandtin talomuseoon sekä moniin muihin kohteisiin suosittuilla kiertoajeluillamme. Voit kiitää kaupungin ympäri opastetulla Segway-kierroksella tai tutustua kaupunkiin omaan tahtiisi Amsterdamin hop-of hop-off bussiajelulla. E-lippusi lähetetään sinulle sähköpostilla!

 
Lajittelukriteeri
A - Z
Hinta/henkilö
Suosittelemme
Hop On Hop Off Kiertoajelu Amsterdam

Hop On Hop Off Kiertoajelu Amsterdam

Amsterdam City kiertoajelu Hop-on hop-off busseilla on helppo ja hauska tapa tutustua Amsterdamiin. Amsterdamin Hop-On Hop-Off kierrokset tarjoavat kaupungin parhaimmistoa. Varaa lippusi täältä!

Alkaen € 20.50
Amsterdam kaupunkikierros & risteily

Amsterdam kaupunkikierros & risteily

Yhdistä mielenkiintoinen bussiajelu ja kanavaristeily Amsterdamissa ja näe kaupungin parhaat palat! Varaa Amsterdam kaupunkikierros ja risteily täältä!

Alkaen € 38.00
Volendam, Marken ja tuulimyllyt

Volendam, Marken ja tuulimyllyt

Sinun tulee nähdä kaunis hollantilainen maaseutu vieraillessasi Amsterdamissa. Näe tällä kierroksella myös Zaanse Schans ja tuulimyllyt, entinen saari Marken sekä kalastajakylä Volendam. Varaa täältä!

Alkaen € 55.00
Koko päivän kierros Brugesiin

Koko päivän kierros Brugesiin

Lähde kierrokselle historialliseen Brugesiin, yhteen Euroopan viehättävimmistä kaupungeista, jota kutsutaan myös pohjoisen Venetsiaksi. Ota matka ajassa taakse päin ja varaa lippusi täältä!

Alkaen € 95.00
Kävelykierros Punaisten lyhtyjen alueelle

Kävelykierros Punaisten lyhtyjen alueelle

Amsterdamissa vierailessasi sinun tulee nähdä myös kaupungin kuuluisa Punaisten lyhtyjen alue. Tällä opastetulla kierroksella Amsterdamin punaisten lyhtyjen alueelle näet alueen historiaa ja kuulet miksi tästä laajalti harjoitetusta ammatista tuli niin suosittu. Varaa lippusi täältä!

Alkaen € 25.00
Amsterdamin Segway kaupunkikierrokset

Amsterdamin Segway kaupunkikierrokset

Segwayn kaupunkikierrokset Amsterdamissa eivät ole vain hauska, vaan myös erittäin mielenkiintoinen tapa tutustua Amsterdamiin. Tarjoamme erilaisia Segway-kierroksia ympäri Amsterdamia. Varaa paikkasi Amsterdamin Segway-kaupunkierrokselle täältä!

Alkaen € 65.00
Viehättävä Hollanti

Viehättävä Hollanti

Koe viehättävä Hollanti! Koe aidot kylät, upeat maisemat, tuulimyllyt, pienet kylät, kanavat ja hollantilaisten erikoisuuksien maut sekä paljon muuta! Varaa retkesi Hollannissa täältä!

Alkaen € 109.00
Hollantilaiset mestarit

Hollantilaiset mestarit

Koe kaksi maailman huippumuseota: Van Gogh -museo ja Rijksmuseum. Nauti ainutlaatuisista mestariteoksista, jotka ovat hollantilaisten mestareiden kädenjälkeä, kuten Van Gogh, Rembrandt, Frans Hals ja Johannes Vermeer. Lähde mukaan opastetulle kierrokselle nauttimaan taiteesta ja varaa lippusi täältä!

Alkaen € 99.00
Grand Holland

Grand Holland

Tämä koko päivän retki sisältää jännittävän päivän täynnä Hollannin ehdottomampia nähtävyyksiä. Näet niin historiallisia ja poliittisia nähtävyyksiä kuin arkkitehtuuria ja upeita maisemia, Grand Holland -kierros tarjoaa kaikkea! Varaa retkesi jo tänään!

Alkaen € 85.00
Amsterdam kävelykierros

Amsterdam kävelykierros

Lähde mukaan ja näe Amsterdamin kuuluisimmat paikat! Koe kuuluisa "de Jordaan" naapurusto, Dam Square, "Begijnhof" ja tietenkin Red Lights District. Varaa lippusi täältä!

Alkaen € 20.00
Koko päivän kierros Antwerpiin ja Brysseliin

Koko päivän kierros Antwerpiin ja Brysseliin

Lähde mukaamme retkelle Brysseliin - Euroopan epäviralliseen pääkaupunkiin ja hämmästy kauapungin viehätyksestä. Kierros sisältää myös pysähdyksen Antwerpissä, maailman timanttipääkaupungissa. Varaa kierros jo tänään!

Alkaen € 79.00
Delft & Haag

Delft & Haag

Vieraile Delftin kaupungissa, paikassa josta hollantilainen savityö johtaa juurensa, ja piipahda Haagissa, hollantilaisen hallinnon pääkaupungissa. Varaa kierroksesi täältä!

Alkaen € 49.00
Pyöräilykierros Amsterdamissa

Pyöräilykierros Amsterdamissa

Lähde 2h pyöräilyretkelle nauttimaan maisemista ja Amsterdamin kaduista. Koe kaupunki paikalliseen tapaan ja näe kaupungin kohokohdat. Varaa liput täältä!

Alkaen € 23.50
3 tunnin pyöräilykierros

3 tunnin pyöräilykierros

Lähde mukaamme pyöräilykierrokselle Amsterdamin kaduille, kuulet paljon uutta tietoa kaupungista ja saat kokea kadut paikalliseen tapaan. Kierros sisältää monia paikallisia nähtävyyksiä ja paikkoja. Varaa paikkasi pyöräily sightseeing-kierroksellemme täältä!

Alkaen € 27.50
Kukkapellot & Keukenhof

Kukkapellot & Keukenhof

Joka kevät Hollanti puhkeaa todella kukkaan, kun miljoonat tulppaanit ja muut kauniit kukat maalaavat luonnon kaikissa sateenkaaren väreissä. Lähde mukaamme kierrokselle kuuluisaan Keukenhofin puutarhaan! Varaa paikkasi kierrokselle jo tänään!

Alkaen € 25.00
Pubikierros

Pubikierros

Mikä olisikaa parempi tapa tutustua Amsterdamin kuuluisaan Punaisten lyhtyjen alueeseen kuin Ultimate Party Pub - kierros!? Vieraile viidessä pubissa ja yhdessä yökerhossa, joissa nautit ilmaisen shotin jägermeisteria, vodkaa, sambucaa tai apple souria jokaisessa. Lisäksi hintaan sisältyy ilmainen sisäänpääsy yökerhoon, rajoittamaton määrä vodkashotteja klo 20-20.30 ja naisille ilmainen matkamuisto-t-paita! Varaa Amsterdamin pubikierros tästä!

Alkaen € 18.00
Amsterdam kaupunkikierros

Amsterdam kaupunkikierros

Lähde mukaamme opastetulle kierrokselle kauniiseen Amsterdamiin ja näe kaupungin kohokohdat! Pysähdy poseeraamaan tuulimyllyn luona Amstel-joella ja vieraile timanttitehtaassa. Älä jätä tätä väliin, varaa kierros tänään!

Alkaen € 25.00