TUI
Ticmate
Duomo di Milanon kierros

Duomo di Milanon kierros

Hinta/henkilö alkaen € 65.00

Duomo di Milano eli Milanon tuomiokirkko on yksi tunnetuimpia katedraaleja maailmassa ja pakollinen nähtäyys Milanon matkalla. Tällä kierroksella pääset suoraan sisään Duomoon ja kuulet sen sisään sulkeutuvista mysteereistä, joista edes paikalliset eivät tiedä!

Mitä kuuluu hintaan?
- Englantia puhuvat oppaan palvelut
- Sisäänpääsy Duomoon ja sen terasseille
- Gelato (ainoastaan huhti-lokakuussa)
- Pieni ryhmäkoko

Tällä 2,5 tunnin kierroksella paikallinen oppaasi kertoo sinulle Milanon erikoisuuksista, muun muassa aurinkokellon polusta, Holy Nail -rituaalista ja apostolista, joka nyljettiin elävältä. Duomon sisätiloihin tutustumisen jälkeen pääset nousemaan katedraalin terasseille hissillä. (Huomio: Hissiin ei ole ohituskaistaa, vaan kaikki joutuvat tarvittaessa jonottamaan.)

Terassilta avautuu upeat panoraamanäkymät yli kaupungin. Sinulla on runsaasti aikaa kuvata katedraalin torneja, uusia kiiltäviä pilvenpiiräjiä, ikonisia keskiaikaisia torneja ja tarkastella lähempää Duomon upeita veistoksia.

Kierros päättyy herkutteluun italialaisella gelatolla ja yllätykseen, onnen rituaaliin!

Miten saan lippuni?
E-lippu lähetetään sähköpostiisi pian varauksen vahvistuksen jälkeen. Sinun tarvitsee vain printata lippusi ja tuoda se mukanasi kierrokselle.

Mistä retki alkaa?
Kierros alkaa Duomo Pointilta katedraalin ulkopuolelta osoitteesta via Arcivescovado 1. Olethan paikalla 15 minuuttia ennen kierroksen alkua.

Kuinka kauan kierros kestää?
Kierros kestää 2,5 tuntia.

Onko Duomoon pukeutumiskoodia?
Duomo-katedraalissa tulee noudattaa tiukkaa, mutta yksinkertaista pukeutumiskoodia: olkapäät, vatsa ja polvet tulee olla peitettyinä. Kengät voivat olla minkälaiset tahansa (suosittelemme mukavia jalkineita), samoin farkut sallitaan. Minkäänlaisia päähineitä ei sallita kirkossa.

Huomioithan, että Duomon henkilökunnalla on oikeus evätä sisäänpääsysi ylläolevaan pukeutumissäädöksiin vedoten ilman takaisinmaksuvelvollisuutta.

Tärkeää tietoa:
- Huomioithan, että emme suosittele tätä kierrosta raskaana oleville naisille.

- Tämä kierros ei valitettavasti sovi pyörätuolilla liikkuville henkilöille.

 

Tietoja

Duomo di Milanon kierros
Kierros alkaa Football Team Storelta osoitteesta
Piazza del Duomo 20,
20122 Milano

Duomo di Milanon kierros
Aukiolo-ajat
Kierros järjestetään ma-la klo 14.30.

Ohjeet

Ohjeet
Lähin metroasema on Duomo.

Katso karttaa