TUI
Ticmate
St Andrews, Fife & Dunfermline Abbey

St Andrews, Fife & Dunfermline Abbey

Hinta/henkilö alkaen € 41.90

Lähde kanssamme upealle kiertoajelulle ja koe kauniit sillat, kylät ja golfin historia Skotlannissa. Vieraile kauniilla Dunfermline Abbey'llä, tutustu historialliseen St. Andrews-pikkukaupunkiin, kokeile Skotlannin parasta fish and chips -ateriaa ja paljon muuta!

Kohokohdat:
- Nauti historiaan perehdyttävästä kiertoajelusta Skotlannissa
- Näe Forth Road ja Rail Bridges
- Vieraile vaikuttavalla Dunfermline Abbeyllä
- Näe Skotlannin kuningas Robert the Brucen hautapaikka
- Nauti lounas kalastajakylä Anstruther'issa (ei sis. hintaan)
- Kokeile palkittua fish and chips -annosta
- Vietä 2 tuntia vapaasti kierrellen St. Andrewsissä

Koe St. Andrews, Fifen alue ja Dunfermline Abbey
Lähdemme Edinburghista pohjoiseen kohti Queensferryä ja Forth Bridges -siltoja. Täällä voit ikuistaa valokuvaan kaksi maailman upeimpaa siltaa, Forth Rail Bridgen vuodelta 1890 ja sen paljon nuoremman naapurin, the Forth Road Bridgen.

Ylitämme Forth-joen ja pysähdymme ensimmäiseen kohteeseen Dunfermline Abbey'in, joka on kuningas Robert the Brucen hautapaikka. Täällä sinulla on ottaa valokuvia tästä kullalla koristellusta kuninkaallisesta hautapaikasta. Sinulla on myös mahdollisuus kierrellä Abbeyssä, nähdä reformaation jäljet, jolloin kirkkoja tuhottiin ja häpäistiin, aikalaisten mukaan Jumalan nimeen.

Seuraavaksi ohitamme Carnegie Hallin, jossa Andrew Carnegie, maailmankuulu hyväntekijä, on syntynyt. Jatkamme matkaa pitkin Fifen rannikko ja näemme viehättäviä pieniä kalastajakyliä "East Neuk'issa". Pysähdymme Anstrutherissa, joka on tunnettu silleistään, ja täällä sinulla on mahdollisuus maistaa Skotlannin parasta fish and chips -annosta tai nauttia välipala kalastusmuseossa.

Seuraaksi matka jatkuu kohti St. Andrewsiä, joka tunnetaan golfin, uskonnon ja tietysti St. Andrewsin yliopiston kotina. Vietä 2,5 tuntia tässä historiallisessa ja kauniissa pikkukaupungissa. Kun keli on hyvä, ranta on suosittu vaihtoehto tai voit tutustua jännittäviin 1500-luvun linnan alla oleviin tunneleihin.

Jos pelaat golfia, saatat haluta vierailla Young Tom Morrisin haudalle, golfmuseossa, the Links Course putting greenissä tai vain kävellä Grannie Clark’s Wyndillä.

Miten saan lippuni?
E-lippu lähetetään sähköpostiisi pian varauksen vahvistuksen jälkeen. Sinun tarvitsee vain printata lippusi ja tuoda se mukanasi kierrokselle.

Mistä kierros alkaa?
Kierros sisältää hotellikuljetuksen useimmista Edinburghin keskustan hotelleista. Sinun tarkempi noutopaikkasi ja -aikasi järjestetään 1-2 vuorokautta ennen kierrosta.

Mihin kierros päättyy?
Sinut veidään kierroksen jälkeen yhdelle monista pysäkeistä Edinburghissa. Olet takaisin Edinburghissa noin klo 17.30.

Kuinka kauan kierros kestää?
Kiertoajelu kestää noin 8,5 tuntia.

Onko kiertoajelua saatavilla muilla kielillä kuin englanniksi?
Ei, kiertoajelu on vain englanniksi (skotiksi). Meillä on kuitenkin lyhyt esite kiertoajelusta ranskaksi, saksaksi, espanjaksi, portugaliksi, italiaksi ja kiinaksi.

Onko lasten lippuja saatavilla?
Kyllä, lasten lippuja on saatavilla 5–14-vuotiaille lapsille. Alle 5-vuotiaat lapset eivät voi osallistua tälle kierrokselle.

Tietoja

St Andrews, Fife & Dunfermline Abbey
Kiertoajelu sisältää hotellikuljetuksen Edinburghin keskustan hotelleista.

St Andrews, Fife & Dunfermline Abbey
Aukiolo-ajat
Kiertoajelu alkaa maanantaisin ja torstaisin klo 9.00.

Ohjeet

Ohjeet
Edinburghin kartan löydät alapuolelta.

Katso karttaa