TUI
Ticmate
Ohita jonot Eiffel-torniin & risteily

Ohita jonot Eiffel-torniin & risteily

Hinta/henkilö alkaen € 54.40

Ohita jonot Eiffel-torniin ja lähde tunnin risteilylle Seinelle! Miksi jonottaa 2-4 tuntia jos voit ostaa liput etukäteen kotoa käsin ja välttää pitkät jonot?

Kohokohdat:
- Ohita jonot Eiffel-torniin ja säästä aikaasi
- Vietä tornissa aikaa minkä verran haluatkin
- Pääset priority-sisääntulon kautta Eiffel-tornin 2. kerrokseen
- Nauti tunnin risteilystä Seine-joella
- Opi lisää Pariisista risteily audio-opastuksella

Säästä aikaa ja ohita jonot
Varaa lippusi meiltä netistä ja tapaa oppaasi varaamanasi päivänä Eiffel-tornilla, ja saat häneltä myös priotiry-lippusi Eiffel-torniin. Sinut ohjataan suoraan priority-sisäänkäynnille, joten pääset jonon ohi ja voit viettää myös jonottamiselta säästyneen aikasi Eiffel-tornissa!

Saat lipuillasi etuoikeutetun sisäänpääsyn Eiffel-tornin 2. kerrokseen, joten et joudu seisomaan jonossa. Mikäli haluat, voit ostaa lipun huipulle (3. kerrokseen) 2. kerroksesta ja mennä ylös omatoimisesti. Sinun tulee varautua jonottamiseen, mikäli haluat ostaa liput huipulle 2. kerroksen lipunmyynnistä.

Eiffel-torni on yksi kävijämääriltään suosituimmista maailman monumenteista. Tulet todellakin arvostamaan 2-4 tunnin ajansäästöä ostaessasi jonon ohi -liput meiltä!

Eiffel-tornissa vierailun jälkeen voit lähteä risteilemään. Laivat lähtevät Quai de la Bourdonnais'lta, joka sijaitsee kävelyetäisyydellä Eiffel-tornista. Täällä Bateaux Parisiens -henkilökunta toivottaa sinut tervetulleeksi 1 tunnin Seinen risteilylle.

Ihaile Seinen varrella sijaitsevien Pariisin upeimpien monumenttien, kuten Louvren, Notre Damen, Orsay-museon ja Conciergerien, arkkitehtuuria ja opi lisää kaupungista.

Mikäli haluaisit osallistua opastetulle kierrokselle Pariisissa ennen vierailuasi Eiffel-tornissa, tällöin Eiffel-torni ja sightseeing-kierros voisi olla valintasi!

Kuinka saan lippuni?
Pian varauksesi vahvistamisen jälkeen saat liput e-lippuna sähköpostiisi.

Miten kauan lippuni on voimassa?

Lippusi on voimassa vain varauksen yhteydessä valitsemanasi päivämääränä ja kellonaikana. Eiffel-tornin henkilökunta voi evätä pääsysi Eiffel-torniin mikäli olet myöhässä. 

Kuinka kauan voin olla Eiffel-tornilla? 
Voit itse päättää kuinka kauan vierailet tornilla. 

Millä kielillä audio-opastukset ovat saatavilla?
Risteilyn audio-opastus on ranskaksi, englanniksi, espanjaksi, italiaksi, saksaksi, portugaliksi, japaniksi, mandariinikiinaksi, venäjäksi ja koreaksi.

Onko lastenlippuja saatavilla? 
Ei valitettavasti ole, mutta alle 4-vuotiaat lapset pääsevät Eiffel-torniin ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa. 

 

Tietoja

Ohita jonot Eiffel-torniin & risteily
Champ de Mars,
75007 Paris

Ohita jonot Eiffel-torniin & risteily
Aukiolo-ajat
Päivittäin, lähtöajat vaihtelevat sesongin mukaan.

Ohjeet

Katso karttaa, Ohita jonot Eiffel-torniin & risteily

Ohjeet
Metro: École Militaire / Bir Hakeim

Katso karttaa