TUI
Ticmate
Parasta Roomaa ja Vatikaani

Parasta Roomaa ja Vatikaani

Hinta/henkilö alkaen € 89.00

Parasta Roomaa & Vatikaanikierros -retkemme on pidennetty 4.5 tunnin retki läpi muinaisen Rooman katujen. Tutustu Colosseumiin ja Forum Romanumiin ja koe Vatikaanin loisto.

Kohokohdat:
- Näe parhaat palat Roomasta ja Vatikaanista yhden retken aikana
- Ohita jonot Colosseumiin
- Kuuntele tarinoita areenan verisestä menneisyydestä
- Käyskentele Forum Romanumissa ja sen raunioilla
- Ohita jonot Vatikaaniin
- Ihaile Sikstuksen kappelia
- Näe Pietarinaukio & opi lisää Vatikaanivaltion historiasta

Koe Rooman ja Vatikaanin parhaat palat
Aloitamme retken Rooman hienoimmasta insinöörityön taidonnäytteestä: Colosseumista. Kuljeskele areenalla ja kuuntele tarinoita roomalaisten elämästä julmana aikana, jolloin veriset ja väkivaltaiset pelit olivat arkipäivää vain muutaman metrin päässä siitä, missä seisot.

Jätämme sitten areenan taaksemme ja kävelemme pitkin muinaista Via Sacraa Forum Romanumiin. Kuuntele tarinoita kirkoista, temppeleistä ja raunioista alueella ja mieti kuinka vaikutusvaltainen Gaius Julius Caesar olikaan antiikin Rooman aikaan.

Retken ensimmäinen osio päättyy noin klo 11.15, jonka jälkeen voit kuljeskella alueella omatoimisesti siihen asti, kunnes on aika olla When in Rome Tourin toimistolla klo 12.45, retken Vatikaani-osuus alkaa klo 13.00 (kesällä) ja 14.45 retken Vatikaani-osuus alkaa klo 15.00 (talvella).

Iltapäivällä vierailemme kuuluisissa Vatikaanin museoissa ja näemme kaikki tärkeimmät galleriat, kuten Belvederen pihamaan, Pio-Clementinen museon, Sala delle Musen, pyöreän huoneen, kreikkalaisen ristin huoneen, Tapestriesin gallerian, karttagallerian ja Rafaelin huoneet ennen kuin suuntaamme henkeäsalpaavaan Sikstuksen kappeliin.

Retki päättyy Pietarinaukiolle sen jälkeen, kun olet saanut kuulla Vatikaanivaltion historiasta.

Kuinka saan liput?
Pian ostotapahtuman jälkeen saat sähköpostiisi e-lipun, joka tulostetaan ja otetaan mukaan retkelle.

Mistä retki alkaa?
Retki koostuu kahdesta retkestä. Retken ensimmäinen osa alkaa Via dei Fori Imperialin turistitoimiston edestä. Olethan paikalla 15 minuuttia ennen lähtöaikaa.

Retken toinen osa alkaa When in Rome Tourin Vatikaanin toimistolta osoitteesta Via Sebastiano Veniero 21. Olethan paikalla 15 minuuttia ennen lähtöaikaa.

Kuinka pääsen Colosseumilta Vatikaaniin?
Taksin hinta toimistoltamme kaupungin keskustaan on noin 8-10 euroa ja matka-aika on noin 15 minuuttia. Vaihtoehtoisesti voit tulla bussilla 492 Largo Argentinasta Viale Vaticanon kulmaukseen, toimisto on sen lähellä. Matka-aika bussilla on noin 30 minuuttia.

Kuinka kauan retki kestää?
Retken kesto on noin 4.5 tuntia.

Sisältyykö retkeen kävelyä?
Retken aikana kävellään jonkin verran, mäkiä ja portaita. Mukavia kenkiä suositellaan.

Onko retkelle pukukoodia?
Kyllä, uskonnollisiin kohteisiin täytyy pukeutua tietyllä tavalla. Nilkat ja olkapäät tulee olla peitettyinä sekä naisilta että miehiltä. City Wonders ja Ticmate eivät ole vastuussa, jos asiakkaan sisäänpääsy evätään epäsoveliaan pukeutumisen vuoksi.

Onko saatavilla lasten lippuja?
Kyllä, lasten lippuja on saatavilla alle 18-vuotiaille.

Tärkeää tietoa:
- Ohitamme kaikki viralliset jonot, jotka voivat olla todella pitkiä, jopa useamman tunnin jonotuksen vaativia. Kuitenkin tiettyinä päivinä, kuten yleisinä vapaapäivinä, viikonloppuisin ja uskonnollisten lomien aikaan, voi syntyä jonoa. Tätä ei voida välttää, mutta nämä jonot ovat paljon lyhyempiä kuin yleiset jonot.

- Turvallisuussyistä reppuja, laukkuja, rinkkoja, matkalaukkuja tai suuria käsilaukkuja ei voi ottaa mukaan Colosseumiin, Forum Romanumiin eikä Palatine Hilliin.

Tietoja

Parasta Roomaa ja Vatikaani

Parasta Roomaa ja Vatikaani
Aukiolo-ajat
Retkeä järjestetään päivittäin (paitsi sunnuntaisin) klo 9.00.

Ohjeet

Ohjeet
Lähin metropysäkki on: Colosseo Station.

Katso karttaa