TUI
Ticmate
Ooppera Bastille

Ooppera Bastille

Hinta/henkilö alkaen € 244.00

Opéra de la Bastille tai yleisemmin Opera Bastille, myös kutsuttu Pariisin uusi oopperatalo esittää useimmiten oopperoita. Opperatalo avattiin vuonna 1989. Näe nyt hulppea oopperatalo ja varaa täältä liput Opéra Bastilleen illallisella tai ilman!

Opera Bastille on yksi pääosista Pariisin kansallisoopperassa ja Ranskan pää oopperayhteisöä, yhdessä Opera Garnierin kanssa. Useimmat ooppera esitykset esitetään Bastillessa, sen esittäessä myös joitakin baletteja ja sinfoniakonsertteja.

Tärkeää tietoa: 

Liput ovat ns. "on request"-liput, joista meidän tulee saada viimeinen vahvistus lippujentoimittajaltamme, että lippuja on vielä saatavilla. Vahvistukseen menee max 48h. Jos/kun tilauksesi on vahvistettu lähetämme sinulle e-lippusi (2 lippua jos varasit myös illallisen) sähköpostitse PDF-tiedostona. Tämän jälkeen rahat veloitetaan tililtäsi. Jos liput ovat loppuunmyydyt, ilmoitamme siitä heti sähköpostitse ja kortiltasi otettu katevaraus poistuu.

- HUOM! Jos varaus menee läpi, tulee sinun tulostaa saamasi liput ja ottaa ne mukaasi oopperaan!

HUOMIOTHAN: Sivullamme näkyvä hinta on korkeampi kuin lippuun painettu hinta. Meidän hintamme sisältää varaus- ja käsittelykulut niin oopperatalolle, meille kuin lippujentoimittajallemme. Tästä syystä hinta on korkeampi kuin lippujen hinta oopperalta ostettuna. Meillä kuitenkin on yleensä pidempään saatavilla lippuja, kun ne ovat jo ovelta myyty loppuun. Kuitenkin, jos et halua maksaa käsittelykuluja, ethän jatka tilaustasi eteenpäin!

Tietoja

Ooppera Bastille
Ooppera Bastille
Place de la Bastille 75012 Pariisi

Ooppera Bastille
Aukiolo-ajat
Avoinna vaihtelevina päivinä, ole hyvä ja tarkasta aukioloajat kalenterista!

Ohjeet

Katso karttaa, Ooppera Bastille

Ohjeet
Lähin metroasema on "Bastille metro station"

Katso karttaa