TUI
Ticmate
Laajennettu kierros Vatikaanissa

Laajennettu kierros Vatikaanissa

Hinta/henkilö alkaen € 89.00

Nauti tästä pidennetystä Vatikaaniretkestä, johon sisältyy Bramanten portaat, Sikstuksen kappeli, Pinacoteca ja Pietarinkirkko. Täydellinen retki kaikille, jotka etsivät perusteellista retkeä Vatikaanin museoihin.

Kohokohdat:
- Ohita jonot Vatikaanin museoihin
- Nauti tästä erityisestä perusteellisesta retkestä Vatikaanin museoihin
- Näe Bramanten portaat, jotka ovat yleensä suljettu yleisöltä
- Vieraile etruskimuseossa ja uudemmassa Pinacotecassa
- Vältä Pietarinkirkkoon jonottaminen
- Nauti pienryhmäretkestä, johon osallistuu enintään 20 henkeä

Nauti laajennetusta retkestä Vatikaaniin
Ohita jonot Vatikaanin museoihin ja säästä kallista aikaasi Roomassa.

Retki alkaa harvinaisella pääsyllä Bramanten portaille, jotka ovat huimaava spiraali kaiverrettua kiveä. Portaat rakennettiin vuonna 1512 aukion tornin sisälle. Nykypäivänä harvat pääsevät näkemään portaat, joten tämä vierailu on ainutlaatuinen.

Ihaile kauniita maalauksia Vatikaanin Pinacotecan taidegalleriassa. Galleriassa on esillä mm. Rafaelin "Kirkastuminen", Caravaggion "Kristuksen ristiltäotto" ja Leonardo Da Vincin keskeneräinen "Pyhä Hieronymus".

Retken aikana käydään tietenkin Pineconen pihalla, seinävaategalleriassa, karttagalleriassa, kynttilägalleriassa ja jokaisen retken kohokohdassa - Rafaelin huoneissa.

Retkeen sisältyy myös Vatikaanin museoiden kuuluisin huone, Sikstuksen kappeli. Huoneeseen on aikaa tutustua perinpohjaisesti.

Viimeiseen kohteeseen päästään Sikstuksen kappelin erikoisovesta, ohi pitkien jonojen Pietarinkirkkoon. Jokaisena päivänä, keskiviikkoja lukuun ottamatta, retkeen sisältyy opastettu kierros tässä mahtavassa rakennuksessa, joka on yksi koko kristinuskon tärkeimmistä ja Michelangelon kuuluisan veistoksen, La Pietan, kotipaikka.

Kuinka saan liput?
Pian ostotapahtuman jälkeen saat sähköpostiisi e-lipun, joka tulostetaan ja otetaan mukaan retkelle.

Mistä retki alkaa?
Retki alkaa leveiden portaiden alapäästä Vatikaanin museoiden sisäänpääsyä vastapäätä, tien toiselta puolelta. Portaat sijaitsevat Caffè Vaticanon ja Hotel Alimandi Vaticanon välissä, Viale Vaticanon ja Via Tunisin risteyksessä.

Olethan paikalla 15 minuuttia ennen lähtöaikaa.

Mihin retki päättyy?
Retki päättyy Pietarinkirkkoon Pietarinaukiolle. Keskiviikkoisin kirkko on yleensä suljettu ja retki päättyy Vatikaanin museoiden sisäänpääsyyn.

Kuinka kauan retki kestää?
Retken kesto on noin 4.5 tuntia.

Millä kielillä retkeä järjestetään?
Retki järjestetään englanniksi.

Onko retkelle pukukoodia?
Kyllä, uskonnollisiin kohteisiin täytyy pukeutua tietyllä tavalla. Nilkat ja olkapäät tulee olla peitettyinä sekä naisilta että miehiltä. City Wonders ja Ticmate eivät ole vastuussa, jos asiakkaan sisäänpääsy evätään epäsoveliaan pukeutumisen vuoksi.

Onko saatavilla lasten lippuja?
Kyllä, lasten lippuja on saatavilla 6-18 -vuotiaille. Alle 6-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa.

Tärkeää tietoa:
- Joissakin kohteissa saatetaan suorittaa tehostettuja turvatoimia. Tämän vuoksi saatamme kokea viivytyksiä pakollisissa turvatarkastuksissa kohteiden sisäänpääsyssä. Tehostetut turvatoimet saattavat koskea myös sisään vietävien laukkujen kokoa. Häiriöiden tai sisäänpääsyn eväämisen välttämiseksi suosittelemme ettei retkelle oteta mukaan isoja käsilaukkuja, laukkuja tai reppuja. Vatikaaniin voi viedä ainoastaan hyvin pieniä laukkuja ja isot laukut, kameran jalustat, sateenvarjot ja reput ovat kiellettyjä.

- Alueella on ilmainen tavaransäilytystila. Jos jätät tavaraa säilytykseen, voit joutua poistumaan retkeltä tavallista aikaisemmin noutaaksesi tavarat säilytyksestä.

- Keskiviikkoaamuisin ja -iltapäivisin Pietarinkirkko saattaa olla yleisöltä suljettu Papal Audience- tilaisuuden vuoksi. Jos haluat vierailla Pietarinkirkossa, suosittelemme käymään retkellä joku toinen päivä. Kirkko voi myös sulkeutua lyhyelläkin varoitusajalla uskonnollisten seremonioiden vuoksi. Jos näin käy, tarjoamme asiakkaillemme pidemmän kierroksen Vatikaanin museoissa niin, että retken kokonaispituus ei lyhene. Pyrimme kertomaan mahdollisista muutoksista etukäteen , mutta on huomioitava, että tämä ei ole aina mahdollista ja näissä tapauksissa emme voi tarjota hyvitystä tai rahanpalautusta.

- Valitettavasti emme voi tarjota retkeä pyörätuolinkäyttäjille tai muille asiakkaille, jotka tarvitsevat erityisavustusta. Emme voi myöskään kuljettaa lastenrattaita tai lastenvaunuja ryhmäretkillämme.

Tietoja

Laajennettu kierros Vatikaanissa
Tapaa opas leveiden portaiden alapäässä Vatikaanin museoiden sisäänpääsyä vastapäätä, tien toisella puolella. Portaat sijaitsevat Caffè Vaticanon ja Hotel Alimandi Vaticanon välissä, Viale Vaticanon ja Via Tunisin risteyksessä.

Laajennettu kierros Vatikaanissa
Aukiolo-ajat
Retkeä järjestetään päivittäin (paitsi sunnuntaisin) klo 8.00 / 8.45.

Ohjeet

Ohjeet
Lähin metropysäkki on Ottaviano.

Katso karttaa